149

Анонимен

преди 4 години

Русия строи трасето в Сърбия за да обслужва своя ЕДИНСТВЕН ОСТАНАЛ съюзник в Европа. А България строи газопровода през своя територия и го финансира САМА с милиарди за да угоди на Империята на злото-Ботоксовата Борджия на токчета, за да обслужваме ...Сърбия. Аферим майцепродавци, аферим руски ***....Толкова за Тиквенските газови магистрали...

148

антисимит

преди 4 години

До АнонименАми то цялото политбюро са от еврейски произход смесени бракове!

147

Василев

преди 4 години

ГЕРБ изчезват от политическото пространство в България, така както СДС и НДСВ изчезнаха, след като бяха окупирали цялата власт и се забъркаха в корупция!!!В България има създадена висша корумпирана шуро-баджанашка селско-просташка администрация, която не работи за интересите на обикновения човек!!!Българският главен прокурор и КОНПИ са законни бухалки , с които се изпълняват политически поръчки и се разчистват икономическия терен за кукловодите на Делян Пеевски!България е на колене!Бъни!ЦРУ!

146

Анонимен

преди 4 години

HАПЪЛНО ЯСНО Е, ЧЕ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ СА САМО ПОДДРЪЖНИЦИ НА ПАКТА ЗА МИГРАЦИЯ И НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, НА ПРЕНАПИСВАНЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ НА АНТИБЪЛГАРСКА ОСНОВА. КОЙТО ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ НЕ САМО ПОДКРЕПЯ ПРОСТАШКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДИКТАТОРА БОРИСОВ НО И ПРАЩА В БРЮКСЕЛ АНТИБЪЛГАРИ, КОИТО ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ, И ПРАЩА ТЕЗИ, ЗА КОИТО ГЛАСУВАТ ПАЛАЧИТЕ НА КМЕТ ИВАНЧЕВА, ЕДНА ДРЕБНА ЖЕНИЦА СЛЕДЯНА ГОДИНА И ПОЛОВИНА ОТ СТО ЧОВЕКА И НЕ ВЗЕЛА НИТО ЕДИН ПОДКУП!!!!

145

1

преди 4 години

другаря ви борисов,дали знае,какво означава паралелно.

144

Анонимен

преди 4 години

Двете герберски евродепутатки са омъжени за чужденци кои интереси ще защитават нашите или на мъжете си как мислите...

143

Анонимен

преди 4 години

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА - БОРИСОВ ИЗПОЛЗВА ПРОКУРАТУРАТА ЗА БУХАЛКА, ТАКА КАКТО ПРЕЗ ДЕВЕТДЕСЕТТЕ ГОДИНИ Е РАБОТИЛ С ДЪРВЕНА БУХАЛКА. СЕГА ДВЕТЕ С КОРНЕЛИЯ НИНОВА ПРИ ХЕКИМЯН УБИВАТ ГЕРБАВАТА ШАЙКА. РАЗГРОМ.

142

ЦЦ-Човек от Народа

преди 4 години

абе Народе, къде е светилото на българското полит-разузнаване? Щирлиц от Годеч, Маьор Деанов от ВИВ, Широк Гъус и Мъде Хуйре, да ни се обясни, защо лидерът на БГ-конспирация е отсранен.Партийните гърбове са оставени без грам защита.Полит-сцената е подложена на дълбоки аномални-криминални разкрития, които не всеки може да осмисли, разбере и постепенно да опрости.Да за г-н Цветанов говориме.Къде е този човек, как дъщерите му се отнасят към изритването на баща им в глуха трета.Един човек от народа

141

Донки Хот

преди 4 години

Абе в Гърция намаляват ДДС-то и връщат на хората правото им на 13 пенсия. Нещо по въпроса?

140

ДО ДАСКАЛА

преди 4 години

ЕДНО УТОЧНЕНИЕ ДАСКАЛЕ. НЕ Е БАЛКАНСКА, А ЧИСТО КОМУНДУРСКО-ГАНЬОВСКА, РОДНА ПРОПАГАНДА! НЕ ОБИЖДАЙ ДРУГИТЕ БАЛКАНСКИ НАРОДИ! НО ПЪК И МАТРЯЛА МОЖЕ ПО СЪЩАТА КОМУНДУРСКА ТРАДИЦИЯ ДА ВИКНЕ ВИСОКО: "ЗА НАШИЯ ВОЖД - НАЙ ГОЛЕМИЯ НОЖ".

139

Даскала

преди 4 години

Най-долна пропаганда , но ЦИК е със завързани очи!Балканска демокрация!

138

БЕЛИ МАНАСИРИ

преди 4 години

Продават се бели манастири с белите калугери - Депутатите!

137

нека ги е яд

преди 4 години

Каквито и интриги да въртят руснаците, пак ще си останат суровинен заден двор на България.

136

По хитър селянин

преди 4 години

и от Бай Тошо е! Вече легално си купува гласове, като обещава, че догодина пак ще санира блокове, така си купува гласове, но с нашите пари!

135

СРАМ И ПОЗОР

преди 4 години

В навечерието на изборите толкова много лъжи!!!

134

Н.Й. ВАПЦАРОВ

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!- ОГРОМЕН ЗАВОД! - С ЯКИ БЕТОННИ ГЛАВИ!!!!!

133

ЩЕ СТРОИМ ЗАВОД!

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!ВАПЦАРОВ.............

132

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Гледам скъпоплатените телевизии и не вярвам на очите си - завод след завод се откриват в България, път след път се строят... Излизам на улицата после и виждам друга картина - обезлюдяване, бедност, застаряваща нация, множащи се роми ...На очите си ли са вярвам или на медиите ?!

131

Анонимен

преди 4 години

Паралелно с дипломацията крадете като за последно.Уж си намалихте субсидията на 11 лв.,а си взехте по 13.А в Германия/понеже са по-бедни от нас/тя е 0,50 евроцента.А в Швейцария/като още по-бедна/няма субсидии за партиите.И на всичкото отгоре искате да ви гласуваме.

130

V

преди 4 години

А Горанов кога ще ходи в затвора ??? А прокурора не е ли за прокурор ??? Що власт имащите все не ги лови закона за милиони откраднати .А най много се краде от големите проекти като тръбата на боко ,дето я строи без да има газ ;) Кой ще разследва прокурора ??? Той става съучастник в тия престъпления .Дори не е разпоредим проверка на тръбата на боко ;) За Горановата кражба да не говорим .КВО ПРАЙ ПРОКУРОРА СЕГА С ГОРАНОВ ???Милионите ли ще връща или в затвора ще ходи ???