8

Шпец

преди 4 години

Затворения комплекс е нож с две остриета - хубавото е , че е затворен, лошото : големи разходи за градинар, охрана, чистачки, домоуправител професионален и др. А за сигурност не може да се говори, защото ако са решили бандюгите да тарашат, нема спирка. Иначе е модерно да живееш в затворен комплекс като пандизчия.

7

Анонимен

преди 4 години

До СандоПрав си, но подобни изпълнения ги има навсякъде, където имаш хора, котио са много по-богати от масата.

6

Сандо

преди 4 години

затворените комплекси са резултат на тотален социален колабс както и недоверие в съдебната и изпълнителна власт!

5

Jailhouse

преди 4 години

За бг политици се предлагат уютни жилища в затворен комплекс само с една спалня, но затова пък с двуетажно легло, метална решетъчна дограма и въоръжена охрана.

4

Мен

преди 4 години

Затворените комплекси са на мода напоследък и това е някакъв начин да се изолираш от всеобщата заобикаляща ни клоака на презастрояване, разбити пътища и тротоари и всеобща простотия. И това ще е до време, защото тези комплекси са нещо като паралелна вселена, но там 100% сметките се плащат от собствениците. В момента в който излязат навън са в същата мизерия като останалите. В нормалните държави има няколко супер луксозни такива комплекса, а града около тях е ок. Тука почва да става масово...

3

Shark

преди 4 години

Глупости. Жилищата в затворен комплекс са нож с две остриета. Има много солени такси за поддръжка на общите части, зелените площи и т.н. И те са всеки месец, няма отърване.

2

Анонимен

преди 4 години

Хората търсят нормално жилище, а такива не се предлагат на пазара. Двете спални са само едно от нещата, при това две спални означава семейство с едно дете.

1

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам на брокери,банкери,политици,адвокати,съдии,прокурори,милиционери и доктори.Изобщо на всички които изграждат системата.На тях им се плащат големи държавни заплати,за да водят стадото в ,,правилната'' посока.За да не греши човек трябва да вярва само на двама.На Бог,и на самият себе си. Иначе ...грешки,неволи и разочарования на всяка крачка.