17

Анонимен

преди 4 години

Ужас!

16

ЕХ ТОЯ БОЙКО

преди 4 години

Умора няма. Обикаля ли, обикаля да реже ленти или поне да се прави, че ще реже. Ако е на власт. Да разтяга лакърдии на кой колко и ЛИЧНО е дал. Брех тоз негов джоб бездънен. Само, че от бюджета /иреч от всички нас напълнен.

15

Панталеев

преди 4 години

Браво Бойко ,ше ги спукаме на изборите.

14

Гледна точка

преди 4 години

Единственият Премиер, който прави нещо за България

13

Victimized

преди 4 години

Тоя не се умори да шета наляво надясно, а медийния слугинаж подире му. После Радев правил предизборна агитация. Смешници ни управляват и май няма скоро да има каквато и да е промяна.

12

ШибиРиби

преди 4 години

Удри баце по каскетите. Хората на баце лаnaт тук там ама и работа вършат а каскетите на Нинова и Радев само лanaт

11

Анонимен

преди 4 години

Гладна точко, няма да гласуваме за Герб.

10

Гледна точка

преди 4 години

Борисов е велик ръководител, знаеш, можеш, с завидно разбиране от всички световни лидери.АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ В М. ГАБРИЕЛ И ГЕРБ А ТИ...!?

9

Анонимен

преди 4 години

Борисов и градски нужници ща почне да открива, само да е пред камерите.

8

Анонимен

преди 4 години

НЕ ПИПАЙТЕ ПЪТЯ ЧЕ ЩЕ ГО ОСКАТИТЕ КАКТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. Онзи ден пътувах от Асеновград до Кържали пътя е като слънце правен е по бай Тошово време и няма нито една кръпка или дупка. Има на някои места само пропукване на свалта но пукнатините са дребни. Пипнетели го ще стане на дунавски вълни и кръпки.

7

Анонимен

преди 4 години

Защо се занимава с ремонтите на пътищата тоя, къде е министърът на транспорта?

6

Анонимен

преди 4 години

И не спират да крадат бе във главата им е само обществена поръчка европейски средства да крадат ,саниране и асфалт и корупция и фирмите спечелили обществената поръчка дават 30 %за партия ГЕРБ и така 10 година яко крадене на европейски пари затова долу Гроп И разследване до 9 коляно.

5

Пловдивчанин

преди 4 години

Поредната неграмотна статия. Какво общо има пътят Асеновград - Кърджали с околовръстното на Пловдив? По темата от заглавието имате точно три изречения, след това започвате за тол-системата. После изведнъж минавате на отчуждаване на някакъв неопределен път, а след това изведнъж от нищото скачате на някакъв проект за околовръстното в Пловдив, който само чака да бъде "даден". Как и от кого се дава проект - не е ясно. Едно време в училище пишеха двойки и тройки за такива несвързани текстове. Зле!

4

г-н Хемус

преди 4 години

Преди избори започваме всичко, след избори си сядаме на г*за и почваме да се чудим кви скандали да праиме и ко да крадеме, за да си спасим кожата до другите избори.тъй ли ще е ?

3

Анонимен

преди 4 години

ж.к.Слатина, Сухата река, Христо Ботев има кратери, не дупки, а тоя голям ЦИРКАДЖИЯ уж пътища прави които не подържа! А бе тоя е шменти капели

2

Апартамент

преди 4 години

Гласувай за ГРОБ купи апартамент на ЦЦ със 3 асансьора

1

Православен

преди 4 години

Защо не каже Пловдив -Асеноград пътя излиза 3 пъти повече от първоначалното, вече 2 години не е готов, направен е супер накадърно ,всеки ден стават катастрофи. Проекта е направен от някой пиян проектант ,който не е предвидил че има отбивки по пътя. Кръговото на края преди Пловдив всеки ден излита някой!