55

Ищтван Уйхели

преди 4 години

На ред са ....... и останалите крайнодесни марионетки, държани на каишка от Москва

54

дзвер

преди 4 години

Крайнодесните, бленуват руски олигарх да им звънне.

53

Анонимен

преди 4 години

Най- сетне ,макар и с недомлъвки да се подскаже истината за Брекзит - Англия не желае за ортаци ко..му..ни..сти , а техните лейбъристи са си живи ко..му..не..та , познайте кой ги захранва, на тях им трябват мар..ги на..ли и си ги намират сред емиграцията , също познайте кои, за да гласуват за тях , уж че лейбъристите са борят срещу "лошия" капитализъм , а пък всички се навъртат около нефтопроводите , тока , газта .абе знаете ги - приличат на някои от нашите да..ла..ве ра..джии

52

Анонимен

преди 4 години

Драги ми, тролчев, колкото и да разводняваш форума, нещата не се променят. Истината за купените от Путин партийки лъсва като маймунски ***.

51

Щирлиц

преди 4 години

Новичок няма ли в менюто?Аз го предпочитам с две кубчета лед.

50

ТАНОВ, КОКИНОВ

преди 4 години

ОН не бил на записа.....

49

ТИКВАТА

преди 4 години

колко пъти го записваха и пак е любимец на МЕРКЕЛ и ЮНКЕРЧЕТО

48

Анонимен

преди 4 години

Ей ся на Путин му се такова мамата. Очаквам подобно видео и за Льо Пен.

47

АЛО БАНОВ СЪМ

преди 4 години

Каква разлика с АВСТРИЯ и БЪЛГАРИЯ

46

ПОСТАНОВКА

преди 4 години

Тая сценка могат да я спретнат и баба Меркелица стига да искат

45

До анонимен 36

преди 4 години

Няма никакво съмнение, че в Русия властва див капитализъм и населението е профашистко. Пита се така наречената Б СОЦИАЛИСТИЧЕСКА П какво дири в тая компания, че дори и слугува там.

44

Ванга

преди 4 години

Още през 80 те години Ванга предсказа:Русия ке тръгне да трови ора по целио свет. Ама светот ке и го върне. Накрая от глад *** ке ручат трева као добиток...

43

До анонимен 37

преди 4 години

Ти като ги гледаш българските п.одлоги на П.*** като бялата Златка например, вярваш ли, че тоя австриец не е достатъчно п.рост, за да е негов човек човек?

42

Анонимен

преди 4 години

Тъй де Пу.тя си въобрази, че е изминлол нещо ново. Нищо ново не со измислоли руснаците, включително о калните номера.

41

Зозо

преди 4 години

Всички са ***, не гласувайте! Особено противни са откровено руските слуги....

40

TT

преди 4 години

Много ми е жал за Масква и ботоксния цар - господар...Толкова пари,толкова надежди и сега всичко отива на вятъра... То не бяха Щтраховци,Льо Пенки,бели Златки и партиите им... И всичко това ***,***,пари иска-с орехова шума не става...

39

Анонимен

преди 4 години

Обществените поръчки носят по сигурни дълготрайни девиденти отколкото финансови и политически услуги и са пряко обвързани с пазара как тяхна среда за пазар на производство с активи от дейноста с развитието в обем и производство,а финансово- политическите услуги и да имат свои пазари девидентите от тях са нетрайни поради естеството на бързоменящ се пазар с риск за смяна на течения,които са за овладяване на трайните пазари,тъй че той едвали е финансиран от тях и да търси ускуги от тях,те го знаят.

38

Анонимен

преди 4 години

че австрийските стари партии са пълни с корупция като в ГЕРБ е мазало. Предизборна провокация срещу Щрахе, който не са хванали с нищо а го следят като Иванчева от години.

37

ами

преди 4 години

Русия е виновна за всичко,и за войната в Сирия и затова,че милион и нещо аборигени влязоха в Европа и за атентатите на Идил.....за всичко е виновна тя-Русия!

36

Анонимен

преди 4 години

насилници , расисти и тнт - време е да се връщат обратно в дупките от които са изпълзели