85

Eha

преди 1 месец

Борисов и министрите му са посредствени без никакви идеи и каузи....да не говорим за идеали...техният идеал е апартаментче и потупване от западняците.
Трябват ни хора с идеали, не лъжливци...

84

Анонимен

преди 1 месец

Единственото което прави Радев е да съботира правителството и да всява смут и разделение в страната. Въпросът е кой има полза от това? Той работи зо чужди сили които имат интерес България да е бедна и слаба.

83

Анонимен

преди 1 месец

Има много красива брада...

82

Анонимен

преди 1 месец

В момента имаме най силното правителство и Президент, който е на място си.
За съжаление, парламента е мъртъв.
Това е огромен проблем, тия два дърпат колата, един наляво, другият на дясно, а парламента тежи, като оловна тежест.

81

Манипулатор от БСП

преди 1 месец

БСП манипулаторите в лицето на платения Първан Симеонов намесиха в изборите и празнодумеца и разединител на обществото Радев. Че кой вече се интересува от този пенсиониран военен ?

80

Патриарх Кирил

преди 1 месец

Румен Радев дойде като президент, но май ще си отиде като гимнастик...

79

Ф.С.В.

преди 1 месец

Герб ще има 4 депутата- Това е ИСТИНАТА !! И НЕ МИ ТРЯБВАТ КАРТИ ТАРО И НЕ СЪМ ЯСНОВИДЕЦ!

78

Счети

преди 1 месец

Президентът като говори директно и се смята за морален компас на обществото да излезне пред всички и да обясни защо е назначил любовницата си на позиция, за която е задължително да се заема от военен без конкурс с неговата протекция ? Същията сега говори за корупция и шуробаджанащина с каква съвест ? Или като влезнем във властта всичко друго се забравя ? Единствената полза от разни платени социолози и политолози е да насочват гласовете към определена партия !

77

Анонимен

преди 1 месец

Радев прави всичко ,което позволяват пълномощията му.Много по малко са от тези на Премиера.Преди да пишеш глупости прочети!

76

Анонимен

преди 1 месец

До Eha
Радев нищо реално не е направил още. Само приказва. Къде можеш да го сравняваш с Борисов?

75

Анонимен

преди 1 месец

Президентът има едно качество, което рядко се среща не само в гербаджиите, а и в политиците въобще - говори директно, без заобикалки и не се сваля на електората си. Не че е нещо рядко срещано и уникално нещо, но е сериозен плюс.

74

Анонимен

преди 1 месец

Тоя пък президент се оказа такава подлога на БСП, че ми се повръща вече. Превърнал се е в кученце на каишка на Корни и компания.

73

Силни сме заедно!

преди 1 месец

ГЕРБ - победа над лъжците и манипулаторите от антибългарската и антиевропейска партийка БСП !

72

рубладжийски партии

преди 1 месец

Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:
БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.
Рубладжии-лидери на партии:
Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?
Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:
Андрей Райчев, Кънчо Стойчев, Кольо Колев, Вал.Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Тат.Буруджиева, П. Волгин, Ив.Гарелов, К.Кеворкян,М.Пиргова, П.Симеонов,Шаренкова,братя Чукови, Ник.Бареков…

71

Платен от БСП Първан

преди 1 месец

Е нали до преди няколко дни същият Първан прогнозираше, че ГЕРБ ще загуби изборите а сега само ако се закачат с пРезидента ........

70

Eha

преди 1 месец

Радев е истински генерал и е умен, а Борисов не е истински генерал и е лъжец. Ако сравняваме личностните качества и умствен потенциал, Радев е с класи над Борисов.

69

МИНЧОУ

преди 1 месец

До Минчо Христов

Много си умен,ба !

68

Пак ще ги бием!

преди 1 месец

Мнозинството от нормалните хора гласуват само и единствено за ГЕРБ!

67

Минчо Христов

преди 1 месец

когато тиквата бъде разпънат на кръст,ще ме видите в тълпата с високо вдигнат среденн пръст.долу гроп,стига сте крали от обществени поръчки стига ви толкова сега ще отговаряте за откраднатите пари ,пари имаше за нови улици третоари и кво ли не още но не става да се пише във фактурата една пейка 10000 лв ,за всичко имаше пари ама всичко откраднаха затова софия е като *** осеяна в дупки камо ли в другите градове.оставка и затвор за тиквата.

66

Анонимен

преди 1 месец

Г.рберастката са пътници хората ше ги изметът на боклука въпроса е кои ше доиде след това???