12

Анонимен

преди 1 месец

Събирали насекоми 15 години, и изведнъж си дали сметка, че могат да им проучат ДНК-то...

Яки сте, признавам, звучите като сериозна медия.

11

Waffen SS

преди 1 месец

Е, не само дървениците е пощадил.Пощадил е едно също гадно насекомо като хлебарките,а те са 2500 по света , а в България 15 вида.Съществуват от 340 милиона години,делече преди динозаврите,изпратили са ги и нас ще изпратят.

10

Iordan Ivanov geolog

преди 1 месец

В България се намира един от огромните вулкани обезпечили оцеляване на живота на Земята в края на палеозойската ера.Вижте пермо триаски вулканични скали.
Ако искате да си направите уникални снимки с древен базалтов вулкан.Посетете село Очин дол ./
ИНаче както доказахме с професор Синьовски от МГУ "Иван Рилски" София ударите срещу Земята довели до ликвидация на МЕзозойската флора и фауна са били поне три.

9

Iordan Ivanov geolog

преди 1 месец

Тестваме трайни увреждания на биосферата причинявани от нарочно развъждани домашни хора последните 9 000 години.
В региона се чуват ясно комуникации на акули. Акулите са оцелели след няколко много жестоки войни вкл довели до ликвидация на палеозойската флора и фауна.В момента реват срещу масови убииства на ледници извършвани чрез обемно обсебване през американски сателити. дигитално холограмни снимащо сканиращи оръжия.

8

Учен Затоплист

преди 1 месец

Вече няколко големи корпорации изобретили АналКатализатора, ми спосорират нАучните трудове по въпроса за климатичните промени.
Ще задължават всеки фермер да купува такива катализатори с вграден УайФай, за животните и да им ги хахаква. А правителсвото редовно да следи емисиите от всяко жовотно. Голем бизнес. Окасия Кортез дори предлага закон, такива да се монтират и на белите хетеросексулни мъже-....... за по сигурно. Щото на другите не-такива мъже, емисиите са по-благи! Аз го доказах туй

7

Учен Затоплист

преди 1 месец

Ако не искаме да ставаме вегетиранци и да живеем повече от още 12 години, трябва да нахкаме катализатор в задника на всяка крава. Окасия Кортез и Грета Шведска ако се бяха родили по рано щяха да спасят и динозаврите. Те знаят как да контролират климатичните процеси. Щот ми четат тъпотиите по нАучните издания.

6

Учен Затоплист

преди 1 месец

Никакъв астероид не е имало. А и да е имало не е той причината за измирането на динозаврите. Причината е в климатичните промени предизвикани от яките пръдни на динозаврите. Щот са им големи пърдялниците. Насищайки въздуха с СО2, което е предизвикало ледниковия период и динозаврите измрели за 12 години , както Окасията и Грета шведка казаха - ама не от затопляне а от застудяване. А всички знаем че Ледниковия Период е следсвие на Глобалното Затопляне. Затуй трябва да унищожим кравите- казват

5

Сандо

преди 1 месец

Астероид - теории само.
Според мен Св. Георги ги е изпаткал всички влечуги

4

Анонимен

преди 1 месец

Пощадил е всички организми до 25 кг. телесно тегло.

3

Анонимен

преди 1 месец

И у нас стана така през прехода. Динозаврите загинаха, дървениците изпълзяха и завзеха властта.

2

zetor

преди 1 месец

Много моля, уточнявайте нещата, защото почнах да се притеснявам сега, кои са по-древни - дървениците или хлебарките!?

1

Анонимен

преди 1 месец

Браво на БДЖ.