11

старшинката

преди 4 години

Защо ме гледате мен?Не съм аз.Да бе. Не съм аз бе.

10

socialen

преди 4 години

Банановият генерал Борисов превърна Страната окончателно в Бананова Република.Каракачанов е олицетворение на Банановщината.

9

Анонимен

преди 4 години

Цикламените пак са били на лов ... Тези заспалите в поделението, ще им откраднат и гащите посред бял ден.Аз като бях в казармата хванахме една каруца с цикламени да режат кабели и скед като ги смляхмв от бой ги вкарахме в ареста за мисля беше 3-4 дни. Всеки ден чистеха под въоръжен надзор със заповед да се стреля ако дори мигнат. Евала на командира, не като тези плюмки днес.Познайте дали ги видяхме след като ги пуснаха. Заобикаляха поделението на 5 км.Днес държавата е просто цирк.

8

zeus

преди 4 години

Едно време като давах караул с автомата се молех някой римлянин да прескочи оградата и да си изкарам една отпуска, но уви, тогава знаеха, че се стреля на месо и не смееха да крадат и от военните.

7

Рашко

преди 4 години

Изчезнали 20 тона проваднициметра, а следите от каруцата водели до ромската махала. Влизат полицаите и награбили ***:- Роме , що открадна релсите?- Ай не ве, те чаветата нещо си играли и ги донесли!- Как дете бе, те тежат 20 тона!- Ми то детето малко бе старши, то оттде да знай колко тежи???

6

Анонимен

преди 4 години

Защо да се учудваме, че във Варна стават най-много такива кражби - там руското "присъствие" е най-голямо, така че е нещо естествено.

5

Анонимен

преди 4 години

Това е посегателство срещу националната сигурност и русофилски саботаж разбира се - за такова нещо някога са разстрелвали та ако питаш когото трябва ще ти каже, че и сега трябва да бъде постъпено така!

4

Анонимен

преди 4 години

добър ден, я идете във военна полиция във варна да видите последните 10 гидини колко кабели са крадени и колко са. осъдените заловени....

3

ники

преди 4 години

Това е било тактическа задача на алпийски ромове.

2

Kiorsufra

преди 4 години

Pri zialoto mi u ajenie kam voinite ot BA,te sebesi ne mogat da opadiat a kamoli ziala datjava,*** atmiata imame.

1

Анонимен

преди 4 години

Бързаков толкова е бързал да поства материала, че от "алпийския полк" в Смолян е изобретил към *** идеологията, още един, "четвърти" пол АЛПИЙСКИ ПОЛ. :)