9

ай сиктир

преди 4 години

Не знам може да е наивно, но след като политиците "искат" да има по-масово гласуване да приемат закон така, че всеки гласувал да има право да получи определена сума. Може би тогава купените гласове ще намалеят тъй като и без това гласувалия ще получи законно определена сума, а и разходите за партиите ще се вдигнат.

8

антикомунист

преди 4 години

Омръзна ми от манипулативна журналистика....Целта е само една ---да се циментира в съзнанието на хората ,че или ГЕРБ или БСП ще са на власт.....Нека народът да мре като пилци, а вие си бройте победите....

7

Анонимен

преди 4 години

Бойкот и никакво гласуване. ГЕРБ крадат гласовете на малките партии и си гласуват бюджетна пара, ЕС се разпада и си гласуват само техни заплати. Няма значение и България ще е във В група ако не и в Г група на ЕС. ГЕРБ или ОП нямат значение. Всичките са менте и партийни ЕС калинки. Борисов 2 пъти подаде оставка за некадърност, но е васал на САЩ и Турция и пак се връща.

6

Анонимен

преди 4 години

Интересно е кой ще обвини kypнeлa за загубата.........

5

Анонимен

преди 4 години

Почивните дни не са оправдание за никого, нито за избирател на ГЕРБ, нито за която и да била друга партия. А и кой може да твърди, че активността ще е ниска? Избирателите в България, с изключение на купения вот, не са от най-предвидимите.

4

Анонимен

преди 4 години

България трябва да е с управлявашата европейска партия.В противен случай ще сме опозиция в Европа,което хич не е препоръчително.Замислете се преди да гласувате за реалните обстоятелства и статукво.Оставете апартаментите и мислете трезво.ББ ще разчисти ментетата.Помислете с ръка на сърцето кога сте били по-сигурни,по-модерни,с по-голямо самочувствие на европейци.След 30 години преход,това правителство заедно с ЕС донесе най-много позитиви в личен и държавен план.

3

Анонимен

преди 4 години

Чисто психологически стратегията на БСП е по-печеливша!"Направеното" от ГЕРБ се вижда единствено от тях самите-Цецо,Цеца,Веждю и други видни многоапартаментчици!

2

Боковистика

преди 4 години

Всичко зависи дали и колко от измамите ще минат. Тези да не ми се правят на големи политолози! Всичко е фокус и магия.

1

Анонимен

преди 4 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ бсп-дпс!!!!!!!!