29

Тръмп е Велик

преди 4 години

Аз Гласувам за Тръмп! Америка е По-Велика от Всякога!! Европа е на историческото си дъно!!! България отдавна Копае под Дъното!!!!

28

Дедо поп

преди 4 години

От ниската активност ще спечелят тиквите. Просто като си купят стотина хиляди гласа от ***, ще си вдигнат процента заради мързеливите и гъбарите.Така че гласувайте! За когато искате (без герб), само и само да натрием носа на Главната Мутра!

27

Анонимен

преди 4 години

Има отнсително подходящи независими кандидати, но едва ли ще съберат необходимият брой гласове. Например Иванчева, но има и други.

26

Анонимен

преди 4 години

Иска им се на гербаджии избирателната активност да е ниска. Да се готвят за падане .

25

Анонимен

преди 4 години

За ГЕРБ няма да гласувам, както и за всички разновидности на Сините. Това са партиите съсипали най-много България през последните 30 години.

24

Анонимен

преди 4 години

От по-ниска избирателна активност винаги печелят партиите с твърд електорат, каквито на практика са всички партии, които могат да имат евродепутати, начело с ДПС.

23

Ще ходя на почивка

преди 4 години

ще ходя на почивка , ама ще я прекъсна по-рано за да мога да гласувам ПРОТИВ ГЕРБ и БСП.(т.е. ще гласувам за Демократична България щото май други алтернативи не виждам)

22

Анонимен

преди 4 години

И да не се гласува не става. Така ДПС ще спечели, както и ГЕРБ и БСП.

21

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ без фалшификация на изборите отдавна вече не може да ги спечели. Костинбродската фалшификация е само един от вариантите, които прилага ГЕРБ.

20

xXx

преди 4 години

За Бога Братя и Сестри Не Гласувайте! Нека само контролираният вот се реализира, за да Планетата почне да задава Въпроси!!

19

ай сиктир

преди 4 години

Непрекъснато ни заливат с призиви за гласуване. Интересно е, ако теоретически гласувалите са нула или пренебрежимо малко и е очевадно, че евентуално избраните са нелигитимни какво ще стане пак ли ще има биене на тъпана ние спечелихме който и да е той.

18

до 19

преди 4 години

а те защо имат право на глас, гласувало ли е за това на референдум българското население?! Системата е Нелигитимнна, друга истиня няма!!

17

Анонимен

преди 4 години

до 15 - ако не гласува нито един българин ще гласуват ромите и турците.

16

До 12

преди 4 години

Само ли си?

15

ДО 15

преди 4 години

Това е Единственият начин за Спасение, цял Свят да Разбере, че имаме нелигитимна демократична система!!

14

Анонимен

преди 4 години

Какво ще стане ако никой не гласува за Евровота, кой ще изпратят в Брюксел на големите заплати? 0% избирателна активност?

13

к0нсерва

преди 4 години

ниска астивност = нелигитимен демократичен процес!!

12

OMG_Lucker

преди 4 години

Е тея социолози нищо не са казали. БСП и ГЕРБ между 5-7 гласа е ясно. Дори да бяха казали 6-7 гласа - пак щеше да е ясно, но щеше да е далеч по- конкретно.Другите пък "гении на мисълта" - Тончев и Колев почнаха да търсят оправдания за ГЕРБ. Доста патетично бих казал.Дайте прогноза- тоя толкова, оня толкова, тези няма да влязат. А така си чешете платените езици.

11

Баба Ванга

преди 4 години

До " анонимник"1 - мантраджията : Опорната точка "БСП- ДПС никога повече " не върши работа гербух поизсипан , и слепите виждат , че ДПС-то отдавна е скритата патерица на герберухите...анадън му..?!

10

Аз

преди 4 години

БСП-ДПС, ГЕРБ-ДПС, ДПС самостоятелно, тоя селски *** от ВОЛЯ не щА да го коментирам, ВМРО - ***...Едни и същи, пребоядисани, преименовани. К'во постигнали едните, к'во другите - нищо.Нищо не са постигнали в обществен план, само в личен, то се вижда от години.Управлението на една държава не е да построиш едно околовръстно,така или иначе това са неща, които се случват от естественото развитие на един град,рано или късно,независимо от партията на власт,това се случва.Друг е проблема-МОРАЛА!