26

Милен Илиев Минков

преди 4 години

Англия не-дойде на-срещата.....

25

сминдух енд чесън

преди 4 години

У нас подобни "щрашетчета" са се размножили като ***,настанили са се предимно в коридорите на властта,щъкат съвсем безнаказано.

24

Гост+

преди 4 години

Популистите не разбират устоите на съвременната (псевдо)демокрация и с това подкопават евроатлантическата интеграция. Те са на каишка от Москва. Всичко това ги прави изключително опасни "за демокрацията, бизнеса и свободата на медиите". Ето това се опитват да ни внушат днес неолибералните лицемери, строителите на Новия Деспотичен Световен Ред, поддръжниците на Хегемоните и Глобализма, анихилаторите на националност, суверенитет, история, морал и традиции.

23

Анонимен

преди 4 години

Само да напомня, че Страбак изработи нашата тол система!

22

Анонимен

преди 4 години

А ушко кога?

21

До 22

преди 4 години

Ще стои, я! Май народът позабрави, че не кой да е, а Доган му спря цели 13 съдебни производства през 2009! И ако падне от власт, те може да се възобновят! Не че е лошо, де...

20

Анонимен

преди 4 години

"Политическият трус в Австрия и уроците за България"Урокът е за Боко, който уволни почти всичките си министри и продължава да стои на власт.

19

аз-ът

преди 4 години

да бяхте написали :СЪДЪРЖАНИЕ ПРЕДОСТАВЕНО ОТ АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ !

18

Анонимен

преди 4 години

Либералната демокрация е мъртва оставете я да почива в мир, с и тв беше всъщност прикрита плутократична фашистка диктатура тъй че не и никаква демокрация.Лошото е пълната липса на творчески идеи в политиката.И популисти и традиционни вадят овехтели доктрини от 19 и 20 век който вече са управлявали и доказано не работят.И традиционните и популистите не стават вече управляваха и се провалиха.Дано се появи нещо ново защото Европа в момента изгнива и е обкръжена от тоталитарни сили напаст.

17

Анонимен

преди 4 години

До 7Във Виена нямало араби и ***. Миналата година на два пъти посетих града и във всяко потуване с метрото имаше по 3-4 ***. Виж, араби не видях.

16

Плевенски

преди 4 години

Поуката за българите е че в хотелите в които отсядате всеки може да те подслушва и снима без да знаеш и в един момент....

15

историята се повтаря

преди 4 години

К0мунисти, К0мсомолци, Пи0нери в Един и същи Строй (ЕС).

14

Защо

преди 4 години

В Гърция и Румъния намаляват ДДС-то на 13% и цените на стоките и услугите ще намалеят,а ви я ни занимавате с постановки!!!а у нас всички цени ръстът.

13

Анонимен

преди 4 години

Ми не знам какво е либерална демокрация.Има по същество само три демокрация репрезентативна полу директна и директна.При първата реално няма демокрация присто си кръстил аристокрацията парламент а монарха президент, при втората има отслабена версия на първата при третата народа командва а политика няма реална власт той е само един съветник при това мнението му не е задължително.А какво е либерална демокрация не мога и да си представя.Либерали е партия демокрация е строй.Да се смесват е абсурдно.

12

цирк

преди 4 години

Какво е това животно Либерална демокрация?!

11

нацист

преди 4 години

Тоя,който е написал тая боза,няма място на този свят

10

Анонимен

преди 4 години

Пък за левите и десни тоест руски и американски *** из форума имам лоши новини.Поставените от Тръмп и Путин клоуни падат и ще падат а вие ще продължите да генерирате безполезната си дейност състояща се в псувни заплахи лъжи и писане на минуси.Те това правят и шефовете ви Тръмп Путин Ердоган и финансиращия ги еврейски терорист Нетаняху и ку.рвата му Сорос.Яхнали сте вълната на дясно и ляво недоволство.Но отдолу личи че баш тия дето се правят на опозиция на Сорос са платените от него.

9

Коце кмета

преди 4 години

Урока е - не давай да те хванат, а и да те хванат - отричай и разправяй какви видими резултати има, и прочее. Тук какви по-скандални случаи имаше, ама либерастките шорошки медии мълчаха като...

8

факт

преди 4 години

След новите избори там десните ще вземат още повече места и даже мнозинството,тази проказа либерализма която ни докара до невиждани беди трябва да се отстрани.

7

Анонимен

преди 4 години

Абе защо говорите за леви и десни популисти като става дума пак за добрите стари фенове на диктатурите нацисти фашисти и комунисти, който много ценят своята собствена свобода но не и чуждата.А това че всичкия тоя тоталитарен *** има фенове в български дивакистан който познава само две форми на управление диктатура и монархия демек маскирана диктатура.Че либралната демокрация тоест неолибералния фашизъм няма бъдеще е така.Но ще бъде заменена от нещо ново, а не от реанимирани тирании.