10

бг

преди 2 месеца

Добре е че хората не се лъжат вече от манипулативни статии.Как ще е вреден натуралния сок,особено направен в домашни условия,а ако има и домашни плодове?Вредно може да бъде,ако заедно с него се яде торта,вафла и тем подобни незнайно с какви съставки неща.
Не може да се съпоставят естесвените с преработените храни-сок и газирани напитки?

9

Анонимен

преди 2 месеца

Алкохола - враг на пола!
Чрез нектари и сокове,
към нови полови скокове!

И какво се оказва - грей как са ни лъгали навремето комунистите:)

8

Анонимен

преди 2 месеца

Всичко е вредно и на мори. Най-добре е за да не се мъчим сами да се гътнем скоропостижно. Общо взето така излиза според милионите диетолози, лекари, НПО-организации, конспиролози и всякаква друга гад, която постоянно и непрекъснато ни вряка кое било вредно, кое било полезно, как трябвало било да живеем и т.н.

7

Разбрахте ли, бре?

преди 2 месеца

Хич да не ви прави впечатление това, че плодовете по магазините са скъпи и повечето българи могат да си ги позволят само в малки количества. За фрешове пък да не говорим, те не са по джоба на всекиго и могат да бъдат поръчвани само от време навреме.
Затова, нЕма да се косите. Плодовите сокове са вредни!
Пийте чешмяна вода и се не бойте!
Управляващите мислят за вас и се стараят вредните неща да не са по джоба ви, за да не се изкушите и да не си навредите от лакомия.

6

Тръмп

преди 2 месеца

Продажбите на кока кола са паднали явно, пийте родна кока кола и не купувайте по-вредните вносни сокове. Америка преди всичко!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Щом е писано от янките, направо в боклука. На тия им плащат да пишат и говорят абсолютно всичко.... от едно ухо през другото и чао ;)

4

Георги

преди 2 месеца

пълни ама много пълни глупости. Заради една такава статия, ще умират хора!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Трябваше да кажат че не самата напитка е вредна а химикалите които използват за пръскане против вредители и торенето с химикали на самите плодни дървета. Така народа щеше да разбере защо трябва да спре да пие сокове. Нашите баби и дядовци са пили по литър сок на ден и са доживявали до 80 90 години но тогава не е имало химия.

2

MILF

преди 2 месеца

По тая логика най-вредната напитка е водата. 100% от тези които са консумирали вода рано или късно са умрели

1

Дрън, дрън

преди 2 месеца

Нито газираните напитки са вредни, нито пък натуралните сокове.