28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27Всичко е в мярката. т.нар фреш може да е естествен и вкусен, но наистина е само захар. Нищо, че е от плодове. При смачкването не остават ниакакви полезни нутриенти, а за фибри съвсем

27

Анонимен

преди 4 години

Ааааа кой си пие сок,да си гледа........соковете. Аз си кьркам бира,сега идва и сезоно на Мастиката . Зима Ракия и вино црьвено. Са класиката е двойна порция цаца+ картофки и три бири,оркестьро да свири,и барам жената по баджако под масата,вечер в спалнята ,игра под завивките и това е. А па тия нека си пият сокове, да не ядат месо........ааааа ела да видите фризеро месо и кайма има да се изгубиш,па и се намират и суджуци тук-таме за по-специални гости.

26

Анонимен

преди 4 години

Обаче за ракията нищо не се казва.

25

Анонимен

преди 4 години

Ужасявам се всеки изминал ден като слушам простотиитИ на бългapaците!!!По-смотано племИ няма на тази земя.Дървени философи та знае ли се.Фруктозата била вредна.Алкохола бил ОК.2 сока на ден са вече проблем.И накрая селянин от банкя им е шеф.Гнусни *** сървули.

24

въздух

преди 4 години

въздухът е най-вреден за живота - от изследванията се установи, че всички, които са умрели са консумирали /дишали/ въздух.

23

Анонимен

преди 4 години

Внимавайте със соковете,дори и с фрешовете.От прекомерно количество фруктоза се прецаква черния дроб! По-долу са ви го обяснили - чаша ябълков фреш съдържа 4-5 ябълки. Представете си сега как се изяждат 5 ябълки за 2 минути. И след няколко часа още 5 и т.н.

22

Анонимен

преди 4 години

Otkrili spagetite tova se snae odibenno v kutiite ot turzia garzia bg prostotii krai nama

21

Minuva42

преди 4 години

Глупости. Заедно с фалшивите новини трябва да забранят и фалшивите научни изследвания

20

Аз

преди 4 години

Секса също е вреден,той тормози простатата.Ходенето също е вредно,от него човек се уморява по бързо.Сутрешната гимнастика също е вредна,тя кара кръвта дс се движи бързо и може да не вземе някой завой в тялото и да излезе през носа.

19

Анонимен

преди 4 години

Ето защо трябва да консумираме с мярка хубавите български вина - доказано полезни, както и бира - доказано безвредна, а в някои случаи и полезна!

18

Satira

преди 4 години

За това консумирайте повече бира ;)

17

ЖОжи

преди 4 години

Моля, защо? Гей статии пишете???

16

123

преди 4 години

На американски учени не вярвам. Подсладителите са много по-вредни от захарта.

15

Бай Иван

преди 4 години

Затова пийте само сок от ферментирали и кондензирали овошки в умерени количества както са правели вашите бащи,дядовци и т.н и са жиеяли по 80-90години!Недейте да четете подобни стряскащи статии....защото най-много се мре от стреса!

14

Ванката

преди 4 години

Няма вредни храни и напитки, има вредни количества. Същото е и за алкохола и цигарите. В малки количества са полезни. 5-7 цигари на ден предпазват от Паркинсон, Алцхаймер и др. дегенеративни заболявания, както и от дихателни болести от замърсена околна среда. Пушачите почти не боледуват от изброените заболявания - официален факт на СЗО, но не се афишира, тъй като човек не спира до 5 цигари...

13

tamada

преди 4 години

До АнонименДо АнонименРазбира се, че в соковете има захар, както във всички сладки плодове, само че е плодова захар - фруктоза. Опасното е, че вместо да изядеш 1-2 портокала изпиваш 2 чаши сок и с тях поемаш захарта на 8 портокала, но без да ядеш фибрите.Само че не е никаква изненада - отдавна се знае.

12

Анонимен

преди 4 години

Натуралните сокове за това са НАТУРАЛНИ защото в тях НЯМА захар!!!Кви са тия натурални сокове със захар БЕ??От друга страна проучването е тотално сбъркано защото извода се базира на единичен въпрос като не се вземат останалите навици на изследваните.Обзалагам се че пушачите умират по-често от болести на черният дроб.Следва ли че пушенето вреди на черният дроб?!

11

Анонимен

преди 4 години

Плодовете не са вредни, но ***, с които пръскат дърветата и самите плодове, са. А всичките видове Е-та после в сока, заедно със захарта (една чаша на литър), е това вече...

10

ниманд

преди 4 години

хора , не пишете глупости ами идете и направете статия за българските ""млечни""" ПОДОБИЯ на продукти !!!!

9

бг

преди 4 години

Добре е че хората не се лъжат вече от манипулативни статии.Как ще е вреден натуралния сок,особено направен в домашни условия,а ако има и домашни плодове?Вредно може да бъде,ако заедно с него се яде торта,вафла и тем подобни незнайно с какви съставки неща.Не може да се съпоставят естесвените с преработените храни-сок и газирани напитки?