32

Jas

преди 4 години

Не е правилно изречението: "може да влизат по балканския маршрут", ами със 100% сигурност бивши (настоящи) бойци от ИДИЛ влизат в Европа не само през Балканите...Frontex Reisen ще се погрижи и останалите да пристигнат благополучно в Европа и после пак ще има свещи, сърца и меченца по улиците, като почнат правоверните да взривяват себе си и "околната среда"...

31

Франко

преди 4 години

Стига, бе...едва ли има човек, който би се сетил, да не говорим някой дори да си го помисли преди 4-5 години...въпросът е какво ще се направи, но и този отговор го знаем- абсолютно нищо

30

Смях

преди 4 години

Нещо са се объркали пишещите или това е с цел нажежаване на ситуацията.Нали още когато руснаците разбиха последната крепост на ИД тия си се прибраха по родните места.Нали службите,казаха,че само в Лондон има 400 завърнали се терориста.Садик Кан и Макарон казаха,че такива неща са нормални за мегаполиси.Нали в Швеция и Норвегия гарантираха повторна интеграция на завърнали се от ИД. Нали преди 1/2 месеца имаше кампания в Лондон да се помогне на ислямистка булка върнала се обратно.Стара информация!

29

Анонимен

преди 4 години

И как ще ги познаете,като продължавате да ги пускате?!

28

Брюкселски Ишиас

преди 4 години

А Брюксел настоява да приемаме нелегали, т.е. насърчава тероризма?

27

чарли

преди 4 години

Нима !

26

Анонимен

преди 4 години

Бойци от ИД влизат в Европа като бежанци?! Казано директно - терористи влизат в ЕС и то години наред. Тук някой се сетил и направил откритие.

25

Анонимен

преди 4 години

Може.. че те прехвърлиха 1млн. войници вече

24

Ванката

преди 4 години

Всеки прекосил границата извън КПП-то е престъпник, не е бежанец, нито емигрант! Я си представете вие да минете като тях, през шубрака и без документи, кво ще ви чака после!

23

Анонимен

преди 4 години

Като не ги стреляте навлеците още на браздата - ще влизат!

22

TedyPetrova

преди 4 години

Бог да пази Европа от тая напаст...

21

В САЩ

преди 4 години

за 2018 47% от престъпленията са извършени от индивиди "нямащи американско гражданство" (както пише в доклада на правителството)индивидите "нямащи американско гражданство" в САЩ за 2018 са вече 7% от населението !!!пораженията от юдо-масонската толерастия са страшни !!!

20

да

преди 4 години

и къде са лагерите за бежанци в Странджа ?:)))))))фантазьор

19

Анонимен

преди 4 години

Я виж тоя се сети най после. Ами че те Идалците отдавна са при баба Меркел бе Умник. Сега ли ти зацепиха колетията бе. Над 800 000 човека са в Германия колко от тях са обикновени бежанци задавал ли си е въпроса. Изненадата ще е в най скоро време когато се поокопитят и въоражат. Тогава ще гледаме цирк на свтовната сцена. Баба Меркел ще си прави пак селфита този път с трупове по улиците на дойчланд. Не случайно много народ от Германия се преселиха в Холандия и Австрия усетили са какъв ги чака.

18

ИМА ПРОБЛЕМ

преди 4 години

ГЕРБ няма да отстъпят - Организация на ГЕРБ има Трафиканти и Кметове , подпомагат се от ДПС в Южна България , там се изкарват Огромни пари и Населението е под Турско Робство . Нещата няма да се Променят докато Рокерите и Футболните Агитки не се сбият с Армията и Полицията .

17

Анонимен

преди 4 години

То това е ясно от началото а тука идва като новина чак след като повечето са тука

16

Чан каиши

преди 4 години

Има една симфония на Вагнер,не се сещам.В Апокалипсис сега филм,там чуруликаше

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Не споменавай напразно "словесата" Грипенски!(Ерадевлие Ицо-Десово, стих 1)

14

Анонимен

преди 4 години

Бойко даде летище София на Турция. Летище София е продадено на турците от Бойко! Бойко строи бежански лагери в Странджа, Бойко обезлюди Странджа, за да я засели с джихадисти! Бойко Борисов е национален предател!

13

Оруел

преди 4 години

Папата - Балканите ще горят. Бойко вече строи лагери и обезлюдява Странджа!