7

Анонимен

преди 4 години

Месечната вноска един нов семеен автомобил среден клас, който струва 45к е около 500-550лв на месец. Като добавиш каското с още едни 150, стават около 700 лева месечно само за колата, и то без горивото.Не знам каква е тази статистика, но масово българите вземат заплати около 1200 лв...е как да излезе сметката с новата кола!?

6

Анонимен

преди 4 години

Бойкоборисовите магистрали не са пригодени за нови коли със съвременни електроники, автопилоти и навигации. Като ги карате по неравностите, им променяте бинарния код и стават като терминатори. Навигацията започва да ви говори Аста ла виста, като Арнолд Шварценегер и край.

5

На Иван брат му

преди 4 години

За това пък у нас всеки бедняк има кола на старо за по 500-1500лв.

4

Петров

преди 4 години

Не ви ли е срам, БокУ такива магистрали построи и така вдигна заплати, стипендии и пенсии, че да те е срам да не си купиш нова кола по тези хубави 20 км пътища. Я да наравят класация за купени апартаенти от боковци, да видим кой ще е начело - ние или германците?

3

HeinrichHimmler

преди 4 години

Бойко беше казал , че сме лидери на Балканите. Лидери, но по антирекорди, бедност и мизерия. Колко нагъл трябва да си, след като си довел страната до колапс и разруха и бършем последните места на всякакви класации, а в негативните такива сме на първо място. Колко нагъл трябва да си да продължаваш да обясняваш на хората, че сме добре и сме лидери на Балканите, като Румъния от какво са влезли в ЕС , са ни дръпнали два или три пъти , при все , че бяха по-зле от нас !Благодаря ГРОБ, че ни погребвате

2

ай сиктир

преди 4 години

Е да де като изключим, че са светлини години напред не знам в Германия да го има това нещо като нов внос на таратайки та затова сигурно си купуват повече нови автомобили.

1

Гугутка Заспалова

преди 4 години

Заглавието няма смисъл!