67

умерен оптимист

преди 4 години

Аз пък махнах колата и минах на колело 26 цола. Разходи за консумативи са ми -две гуми вътрешни от Декатлона за 5,30 лв, и две бири средно на 10 км .

66

Анонимен

преди 4 години

Кой ви е обещал, че като влезете в ЕС ще си развиете неефективните предприятия от соца и ще ги ориентирате пазарно и ще произвеждате. Целта беше да се съсипат, за да може Гермаиня и Франция да произвеждат, Западът има свръх-производство, може да произведе 10 пъти повече, проблема е че няма къде да продава, не му трябва източно-европейците да произвеждат, източно европейците са да слугуват евтино и да купуват нискотехнологични западни стоки.

65

Анонимен

преди 4 години

Защо правите безмислени сравнения с една от най-богатите държави

64

Зидаро-мазач

преди 4 години

Защо заплатите на кофражистите са по високи от заплатите на зидаро-мазачите, какво прави по въпроса правителството на Бойко?

63

Анонимен

преди 4 години

Че кой ви е обещал, че като влезете в ЕС ще станете богати без да произвеждате и ще карате новите коли на германците, а те ще карат вашите на старо !?

62

Тошко

преди 4 години

Ама имаме тоалетна хартия и банани!

61

Веско

преди 4 години

Поредната безсмислена статия. Ние пък купуваме 5 пъти повече саламурено сирене отгерманците! Германия и Румъния произвеждат коли и е нормално да имат програми за стимулиране на покупки. Освен това самото производство на автомобили е ужасно разхищение на природни ресурси. И не на последно място, когато данъците и застраховките за да се возиш на кола са близо до една месечна заплата, си е направо лукс.

60

Панталей Партизанина

преди 4 години

Мъдрият член на БСП не може да бъде беден. Защото той е богат на сърце! За членът пари, коли, жени нямат значение защото членът има кауза! Неговото богатство са усмивката и благодарностите на бедния! Богатството на БСП членът е в сърцето му и в искящите му от справедивост очи!

59

Анонимен

преди 4 години

И какъв трябва да е извода от тази статия? Купувайте коли за да печели Германия или да се издигнем в статистиката???Журналист се става като имаш професия и знания, а най добре и опит, за да знаеш какво искаш да кажеш и как да го поднесеш.

58

Анонимен

преди 4 години

До 56 майора. Зави си какво работи и в коя провинция е германеца. Ако е специалист може на час и 100?. При чужденците на най ниско ниво без никакъв статут като българи азиятци руснаци може 10? на час. Поляка не взима толкова малко на час.

57

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

До СклададжиятаСкъпо е, но ти си богат Склададжия.

56

Анонимен

преди 4 години

до 48 ПОРЪЧАЛ съм същия Дъстър , но още не е пристигнал и не знам как е като автомобил

55

Склададжията

преди 4 години

Взех си нова Шкода Фабия преди 3 години. На 30 000 км. бях за пръв път в сервиза за смяна на масло после една инспекция и нов преглед. Всички разходи до сега за изминати 50 000 километра 250 Евро. Лизинга на месец е 189 евро или 6 евро на ден ( колкото кутия цигари) Скъпи ли ви се струва да караш нов автомобил???

54

Анонимен

преди 4 години

Ами доста добре е!При нация с 80% ***...

53

Мадуро

преди 4 години

10 пъти по бедни сме от германците в парично изражение...но сме 10 пъти по духовни от тях!

52

Майор Костов

преди 4 години

До Анонимен 53Може да работи германеца за 70 евро на ДЕН, на час не е възможно.

51

Анонимен

преди 4 години

До До 7Хайде стига лъгахте - карам нова Шкода Октавия (нова нова - на три години) и досега съм сменял 3 пъти масло (около 250 лева) и два пъти предни накладки (по спомени около 150 лева). Филтъра на купето не го броя и се сменя два пъти годишно, иначе все едно няма парно/климатик, но не помня колко струва (между 30-60 лева).Тия 700-800 лева за смяна на части са само във фантазиите ти - Дъстъра е по-евтин от Октавията.За сведение ремонта на старата ми 20-годишна кола винаги беше ~300 лева.

50

Анонимен

преди 4 години

Транспорта е в частни фирми.Не като тук. Един да е собственик на всички автобуси в София.

49

Анонимен

преди 4 години

До51. Пишеш не верни неща. Никога германец не работи за 10? на час. / ако не е млад чиновник/. Германеца работи от 70 ? на час и то нагоре.

48

Анонимен

преди 4 години

До До 39Да, по някаква причина тези, дето карат 20 годишни BMW-та и обясняват "коуко са уаки копеуета" се подиграват на тези с новите Дачии. И като ги питаш колко често си ремонтират таралясниците почват от 10 кладенеца вода да ти вадят как било много по-добра кола. Само дето забравят, че лежат повече отдолу, а не я карат.