107

бг

преди 4 години

Магистрали към запустели села и обезлюдени градове, ВУЗ в Плевен за летци но ще карат западни трошки коли вместо самолети.

106

програмистче

преди 4 години

аз пък си купих едно новичко сузуки s-cross . хубава количка. дреме ми за германците.

105

привет от Германия

преди 4 години

То да са само колите ,бял кахър ! Дори храните ви са по-скъпи от тези в Германия ,а заплатите ви са мизерни почти като в русия !

104

Анонимен

преди 4 години

Що фалирахте като е било хубаво при СОЦА, бе....От хубост, ли??!

103

V

преди 4 години

На запад продажбите спадат ,а на изток се увеличават .Но на изток други марки коли са по търсени .Шкода ,Дачия например.В България феодализма спира продажбите.С такова МРЗ икономика е невъзможна .Трябва да се махне мафията герб и по амбициозни хора да се заемат .

102

Фашист

преди 4 години

При толкова ченгета, войска, милиция и руско оръжие, дадохте властта на тепсия с дупе.ТОВА комунистите и за е... НЕ НЕ ставате!Сега гласувайте за ЕС и САЩ, та да ви дойде акъла у главите!*** СЕДЕСАРКАТА ше ви опрай..!!!!

101

Анонимен

преди 4 години

При соца когато държавата фалирала за всеки имаше работа, всеки имаше жилище, всеки имаше достъп до здравеопазване и образование на световно ниво, сигурен и спокоен живот и накра след 45 години 1989 имаше само 10 милиарда дълг. А днес при демокрацията дългът е 60 милиарда, и ако българите днес имаха всичко това го което им осигуряваше държават при соца, сегашната демократична държава ще да фалира за 1 месец.

100

Каква изненада....

преди 4 години

След 3-фалита на Държавата, аз пък като комунист, мислех че сме страшноЗабогатели, бе.....ЩО така, а.....??!

99

Анонимен

преди 4 години

До 95Не е баш тай. В България га обеднеш остава на улицата и никибне ти помага. Има суматя и народ сет с крии по кви ли не дупки и рови в ***, има семейства дела живеят у гората и крат н коренчета и дребен дивеч... Аххх Аххх Аххх.. Тешка е нашата садба!

98

Лъчезарка

преди 4 години

Аз съм на Хаваите и ми е през какината. Бедните ДГДПВСМП

97

Анонимен

преди 4 години

Тойота прадо купих 2006 година исках по едно време да го продам но се отказах 320000 км сьм изминал само масло наливам филтри и гуми сменям няма трошене мечтата ми е Ланд Крузер-200.

96

Анонимен

преди 4 години

Айде стига от сутрин до вечер с тая бедност! Всичко идва от кухата кратуна на българина, където има всичко друго, но не и акъл или здрав разум! В една съседна Румъния само, младите масово купуват нови Дачии на изплащане, хвърлят ги след 5г. и взимат нови. Хем карат нови коли, хем авто-индустрията им се развива.Тука *** вика "всичко е мафия" и кара само стари морги като бесен. И после сме на първо място по катастрофи и загинали!

95

пецата

преди 4 години

Западните икономики са кухи , вижте външния дълг на германия и сметнете още колко поколения ще са заробени да го изплащат, рано или късно балона ще се спука

94

Тео

преди 4 години

Факторите са много, и колкото и да натякват на българина, че е беден, не е съвсем така. Над половината от немците НЯМАТ собствен дом. Нямат и земя. Но ги водят "богати"! А причината за покупка на нови автомобили е системата им. За предприемачите е жизненоважно да правят разходи, защото данък печалба е 35% и нагоре. За това и могат да си позволят по 700-800 евро на месец за най-нов модел мерцедес. Това им движи изкуствено машината! Иначе няма да стане!

93

анонимен

преди 4 години

Кой как си го направи така живее.Егоизма и лакомията не събират народ за да си осигури полагащото му се- стандарт, здравни и социал.

92

Анонимен

преди 4 години

Кога ще ги стигнем румънците???Голяма трагедия на тая територия, където една партия с мафиотска структура и организация е на власт!!

91

Анонимен

преди 4 години

В Германия няма как да караш стара кола. Защото като те изостави един два пъти. Не си годен вече да работиш. Другото е в това , че където се шири корупцията , далаверата, беззаконието народа е беден. Не вижда смисъла да работи и да е честен. Винаги ще го рекетира държавата, / институцията/ монопола.

90

Анонимен

преди 4 години

Има и още нещо - као нямш автомобил в Германия, хорат ане те гледат, като някакво полез изкопаемо.

89

Анонимен

преди 4 години

До безпартиенУспех с връщането на кола на лизинг с 300 000 км....

88

Анонимен

преди 4 години

безпартийния, който е вземал кола на лизин знае че пишеш фантасмагории. И който работи на летище също.