127

Анонимен

преди 4 години

В Дания продажбите се качиха, защото пуснаха новата Телса 3 (поне за региона), без стандартния пакет от МАСИВНИ данъци и следователно, една Телса, струва колкото един Golf GTI ...с две врати, което дори не е и "върховият спортен модел". Накупиха ги обичайна бада от адвокати, програмисти, финансисит, лекари, лобисти, консултанти, брокери и предприемачи.

126

Елате в Дюселдорф

преди 4 години

И тогава ще видите скъпи коли на всеки ъгъл.И не говоря за С класи , а за Ламбота и Поршета

125

чарли

преди 4 години

Какви коли,хората нямат пари за хляб ти нова кола.

124

Анонимен

преди 4 години

програмисчето 107 исках да кажа

123

Анонимен

преди 4 години

програмисчето 117, смяташ че си купил кола ли? Нивото на шум с евтините пластмаси как е, поносимо ли е?

122

Русия

преди 4 години

Слави Боку Тиквата

121

Да да

преди 4 години

Ako в България почнат да се строят пътища железопътни линии гари както в Германия още 100 няма да може да се изравним ! Така че поне 30 пъти сме по бедни от Германия

120

логика

преди 4 години

значи сте наакаля ли мюнхен по брой 'прогромисчета

119

Чочо

преди 4 години

Не е само в софия.в Стара Загора джиповете и лукс колите са навсякъде.в мюнхен са много по нарядко

118

Анонимен

преди 4 години

така е Б.лгаристан е една жалка бедна територия която изчезва !!!

117

Бончев

преди 4 години

Нетното богатство на германско домакинство е 187000 евро.то включва всички налични пари,депозити,ценни книжа движимо и недвижимо имущество.в Гърция е 210000 евро а във България 86000 евро.така че разликата е около 2 пъти и продължава да намалява.в Германия около 40,%от населението нямат собствени жилища.

116

Ю кортес

преди 4 години

В София виждам в пъти повече по луксозни коли от в мюнхен

115

Анонимен

преди 4 години

Ако е само по този показател трябва да викате ура. Я отидете в Германия в магазина и вижте с колко евро ще си напълните багажника на автомобила, и после отидете в мутренски магазин и вижте с колко лева ще си напълните багжника с продукти. Тъй като няма да отидете аз ще викажа. Цените на хранителните продукти са в евро центове много рядко има продукт който да надхвърля 2 евро. Това което при вас струва 3 лв. тук е 1.20 евро. При заплати 5 пъти по високи от вашите.

114

Депутат

преди 4 години

Ще си харча парите, както и за каквото си искам.Ще си изкарам асансьор и до тоалетната ако искам--парите са си мои и от заплата!Вашата работа е само да гласувате!

113

Анонимен

преди 4 години

Големите заплати са за държавните служители!!!А за всички Останали - - - каквото ви дадат Чорбаджиите на Предприятията!Държавата не дава заплати на частниПредприятия!!!ТаТо умре отдавна!!!!!!

112

професионалист

преди 4 години

Какво прави управляващата партия от 10г. по въпроса с доходите...нищо.Само крадене, ВИП асансьори, нерегламентирани тераси,къщи за гости и оргии и т.н. Писна ни от вас!

111

гост

преди 4 години

Всеки сам си е виновен, колко пъти някой излезе да иска пари???Нерви, злоба десетки години.. а увредената генетика се предава.. А всичко можеше да се реши за 2 дни от "българи юнаци"...За мач имат пари, а за да си потърси правата???Див народ слаба държава!

110

Анонимен

преди 4 години

Ние неможе да стигнем една малка държава / по малка от Българшя/, като Швейцария. Соято няма и море . Та ще се мерите с Германия. Па и Президента се изцепи на Луфтханза, че му "ОТКРАДНАЛИ" пилотите. Не е Така г- н Президент. Сами си отидохме и съжаляваме , че живота ни е минал в СОЦА.

109

Ами така е..

преди 4 години

Държавата може да е демократична, ама заплатите са ви социалистически, щото толкова ви е акъла---още у Соца!Ама, нищо... На гладно се мисли най--добре!

108

Що, бе...

преди 4 години

Селата са от градски тип, все с чиновници!!!!НЕ са запустели!!!