9

Анонимен

преди 4 години

Бившият си остава бивш - не разбирам жените, които правят драми, че бившето гадже отишло при тяхна приятелка. Ами, че ще я почерпя, че ме е отървала - да ходи да си троши главата.

8

hit&run

преди 4 години

Опасности винаги има, но тук нещата отиват към тройка или женски бой, което и в двата случая е доста забавно.

7

Shark

преди 4 години

До хахахааа. Тоест била е на всяка манджа мерудия. Не харесвам такива, които се бъркат навсякъде уж добронамерено и с цел да помогнат. За мен са сеирджии и стоя по-далеч от подобни индивиди.

6

Анонимен

преди 4 години

Има опасност от трипер.

5

Лунгур

преди 4 години

Сбъркани феминистки.Не ставате нито да давате "съвети".Нито за каквото и да било.

4

Анонимен

преди 4 години

По-добре не влизайте в такива комбинации. Ще загубите или приятелката, или ще трябва да се откажете от новото гадже. И в двата случая няма да се чувствате добре.Момчета колкото щеш, забрави тези, с които приятелката ти е имала вземане-даване.

3

хахахааа

преди 4 години

Имах състудентка, която доста често сменяше гаджетата си и с повечето от тях оставаше в добри отношения. Имаше склонност да ги запознава с други момичета или от нашия випуск, или някакви други нейни приятелки. И изобщо, когато чуе, че някое момче или момиче е без гадже, веднага започваше да прави планове с коя/кого да запознае това лице.Беше малко "вее, не премита", но в замяна на това беше весела и готова винаги да услужи или да се намеси в някоя разправия, за да защити този, който е прав.

2

Анонимен

преди 4 години

Нищо страшно няма. При нас се получи. Перфектна тройка. От скоро живеем и в едно жилище а изживяванията ни са толкова вълнуващи. Обичаме те Влади и аз и Маги!!!!!

1

Фашистки-внук......

преди 4 години

Фашистки,....И, фашисти,......Търсете- се ......