46

venix

преди 4 години

Браво на администраторчето! Поиграл си е с регюлър експрешъните за филтриране на определени думи и знаци. :D

45

тя

преди 4 години

Най- достойния народ - унгарския !

44

тя

преди 4 години

Истината понякога е неприемлива !

43

watchtowerman

преди 4 години

Гейовете не могат бъдат "гневни"..."Гневни" могат да бъдат само онези, които "чукат" гейовете т.е. ония, които "чукайки" гейщината, изчукват своите политически, глобални Властови интереси...

42

Анонимен

преди 4 години

Браво на унгарците,НО ТРЯБВА ДА КАЖЕМ И БРАВО НА УНГАРСКИЯ НАРОД,който излъчва такива политици!Така е - какъвто народа,такива и политиците му!!!!А вие си блейте,че си нямате такива политици - АМИ Я СЕ ВИЖТЕ,КАКЪВ НАРОД СМЕ!!!КАКВИ ДРУГИ ПОЛИТИЦИ ОЧАКВАТЕ?!!!

41

Анонимен

преди 4 години

Браво на унгарците! Радвам се, че имат достойни политици като Виктор Орбан и Ласло Кьовер! Ние не случахме на добър политик.... Ох, този г-н Бойко Борисов и компания, защо те?

40

,.,.,,.

преди 4 години

Сравнението което прави Ласло Кьовер,е точно в ДЕСЯТКАТА.Ама и той и Орбан имат топки.Та си казват нещата такива каквито са.За съжаление у нас няма такива политици.

39

Анонимен

преди 4 години

Вън предателя Орбан от Европа. Той работи за Тръмп и Путин.

38

ivailo

преди 4 години

Преди време, когато се позволяваха такива проучвания беше установено, че 60-70 % от педофилите са били преди това хомосексуалисти. Така , че браво на човека, че се грижи за децата да не попаднат в ръцете на извратеняците, а обратните нека си вият...

37

Анонимен

преди 4 години

Браво на човека! да си взимат кучета и котки и да млъкват разните му там...

36

Q

преди 4 години

Абсолютно е прав, извинявам се на всички гейове и лесбийки, не знам дали сте забелязали, но между еднополови някак си не става да се зачене дете, някак си не е възможно. Никой по тази причина не е длъжен да ви позволява да осиновявате деца, за да си играете на семейство . Проумейте го и престанете да наглеете !

35

Анонимен

преди 4 години

Крив мустак, ниско чело ръси глупости.

34

Радио Ленинград

преди 4 години

Браво! Аре стига с извратен историй... Не може деца да гледат как двама мъже се целуват и спят заедно. Престанете с гей паради те деградирали същества!

33

Мальчик-гей

преди 4 години

Тоя директно трябва да го изхвърлят. И после съд за изказването!

32

Анонимен

преди 4 години

Баааа хти гандия тоя

31

шматка

преди 4 години

До 25Не се кахъри за Сорос.Нито парите нито политиката идват от него.Всичко е работа на Вашингтон а Сорос е само лицето предвидено да обира негативите

30

House M.D.

преди 4 години

Сабо да си гледа сабото и любовницата. Апропо, от реакциите излиза, че всички хетеросексуални са във ФИДЕС.

29

Анонимен

преди 4 години

Какво се обиждат? Лично бях 15-16 годишен по живково време когато един ми се лепна докато чаках пред лекарски кабинет. В София 14-15 годишни момчета яко ги "плющат"вече в гей средите. Наблюденията ми са, че мъжката част на гей обществото са предразполижени към педофилия. Яко шмъркат кокаин, сменят се партньори, зарибяват деца, секс турове в Западна Европа и Близкия Изток. После, ама СПИН! Най-жестоките убийства при гей двойки. Гърлото от ухо, до ухо!

28

м дааа

преди 4 години

И мен много от решенията на МС и в частност на ББ ме разгневяват, но никой не ми е дал национална или международна трибуна.

27

kireza

преди 4 години

БРАВО НА УНГАРЦИТЕ.....ЕХХХ А НИЕ СИ ИМАМЕ ЧАДА НА САТАНАТА,КОИТО ПРОДАВАТ РОДИНАТА НИ......БРАВО НА ОРБАН,БРАВО НА ШЕФА НА УНГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ!!! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ ОТ НАШИТЕ СЪОТВЕТНИ ЛИЦА - ПРЕМИЕР И ШЕФА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ЧУЕТЕ ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ???ГОСПОДИ,ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ....А М И Н