22

Анонимен

преди 4 години

300 лева....300 лева ми е вечерята и бара с жената и двама познати тая вечер... Ква е тая гавра!

21

Анонимен

преди 4 години

Българските работодатели като интегрират бай ром, защото все реват, че нямат кадри, ще се оправят. И от ЕС ще ги потупат по рамото даже. От многомилиардните им осигуровки идващи от уникалния продукт, който създават, пенсиите ще станат даже 3 000лв, а не 300. До тогава по една студена вода, ако от ВиК не са ви изключили.

20

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ раздаде великденски козунаци с парите на народа. А тоя ще раздава пенсии.

19

Анонимен

преди 4 години

Тия пък също като измислените патриоти. Преди изборите обещаха 300лв. пенсия увеличиха я до 207лв.и край. В Македония мин. Пенсия е 420лв.

18

Анонимен

преди 4 години

Добре, че гербавите пиявици не крадат!Комунистите, Орешарски и богомилите от 10ти век са виновни!Пенсиите, макар и малки ги раздава Бог Тиква от собствения си джоб!

17

Анонимен

преди 4 години

Воля ли е Волга ли е,ама и мисленето им е същото

16

Анонимен

преди 4 години

Тия така и не схванаха - пенсии, помощи и МРЗ се увеличават спрямо растежа на икономиката. Нямаме растеж, а говорят за увеличение с над 50%? Как? Откъде? Защо?Да бяха вложили тая енергия в растеж на икономиката ли? Ама това е трудно. Лесно е да викаме "Ние ако сме на власт, ще ги вдигнем!". И като дойдат на власт? Опа, нямало откъде, нямало как - ще им дадем по 20 лева отгоре, да си траят...Ама чудесни управляващи и още по-чудесна опозиция имаме...

15

Исти

преди 4 години

Възможно е и 1000 лв.- стига БСП да върне парите от пенсионните ни фондове,които изпрати на Сталин през 1947 г.

14

Анонимен

преди 4 години

Това ще бъде много голямо постижение - 150 евра. Е, догонваме социалния минимум, ще може човек да си купува 30 хляба, 30 банички и 90 евра ще остават за някое и друго лекарство и чат пат за половин кило месо. Транспорта и мечтите стават безплатни за българския пенсионер.

13

Жестока истина

преди 4 години

Докато над 120 000 хиляди държавни служители,полицай,воени,съдии,прокурори и пр.търтей не зачочнат сами да си плащат данъците и осигуровките нормални пенсии не може да има,те изяждат всичко защото нищо не вкарват в НОИ а получават всичко платено от народа.

12

Анонимен

преди 4 години

Волен обеща 500! Преди 5-6 лета! В Македония е 220 евра!

11

Анонимен

преди 4 години

Даже има и плакати на яловата ПП " воля", накачени по улиците и булевардите. Тяхната реклама така се набива в очите на хората, че направо ме е гн.ус от наглостта и нахалството им! Тия са толкова нахални, че едва ли не ще накарат хората НАСИЛА да гласуват за тях! А и още нещо, тая партия е с номер за гласуване : 23

10

ВЪПРОС

преди 4 години

Не мога да повярвам че Днес има хора , които са работили(работа с осигуровки , не в градината) 40-50-60 години и взимат 300 лева Пенсия .Според НОИ тези хора имат под 15 години трудов стаж , и са на 67 години .Айде да не се бъзикаме със Нашите Родители .

9

Що така?

преди 4 години

Като наближат избори и рефлекса ми за повръщане се задейства. То не са магистрали, акции на ГДБОП, високи пенсии, средна заплата 2000 лева, бензин на достъпни цени, хляб за народа.

8

Анонимен

преди 4 години

" Минималната пенсия - 300 лв. Възможно е, смятат от "Воля" "Това " предложение" на ПП Ялов (Воля) е поредната подигравка със старите хора! А нашите родители, дядовци и баби имат нужда от достоен живот, добра и голяма пенсия, безплатно лечение! Не може един пенсионер ( в нашият случай баба) , който е работил над 50 години , плащал е осигуровки и данъци, да плаща за лечението си в частни болници, като при положение ,че има здравни осигуровки!

7

ЛУДИ

преди 4 години

Тези са ЛУДИ - в Момента Минималната Пенсия за Трудов Стаж е 500 лева .За Критиците - това са Данни от НОИ - За РАБОТНИЦИ .

6

Анонимен

преди 4 години

Някой взимат хиляди а други са на 125 или 200 лв пенсия

5

Анонимен

преди 4 години

Аман от популизъм. Що не кажат направо 500 и да се свърши тая мъка.Понеже повече от половината пенсии се плащат директно от бюджета, единствения начин за рязкото им повишаване е да се вдигнат рязко данъците на единствените, които внасят в бюджета, а не теглят от него...т.е на работещите в частния сектор. А тези работещи у нас стават все по-малко и по-малко. Трябва да си ВОЛЯ, за да ти излезе аритметиката.

4

Anonimen

преди 4 години

Вие подигравате ли се със старите хората с 300 лева сметките немогат да си платят само а камо ли за храна слезте на земята

3

Eha

преди 4 години

Истинските грабители на страната са в Драгалевци, Бояна, Лозенец