8

Ха-ха

преди 4 години

А за продаване на паспорти?Тия си мислят,че ще са вечно във властта...А всъщност след Борисов 3 повече Парламент НЯМА да помиришат.

7

Анонимен

преди 4 години

ДЖАМБАЗКИ С ТРИЗОНЕТ В ПАРИЖ ЗА 9 000 000?!!!!!ВМРО-ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ!!!!!!!!РАЗДАВАНЕ НА ПАСПОРТИ ЗА НАД 400 000 000?НАЛАГАТ РУСКИ ЕЗИК В НАТОВСКА АРМИЯ,СПЪВАТ СДЕЛКАТА С F-16,ПРОКАРВАТ РУСКИ ИНТЕРЕСИ,НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ,ПУТИНСКИ ЛАКЕИТРОЯНСКИЯ КОН НА БОРИСОВ!!!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

"300лв пенсия и връщане на казармата"и цялото ВМРО -в затвора.Факт!

5

бай ганю

преди 4 години

а затвор за останалото на политиците кога да очакваме?

4

Az

преди 4 години

Псевдопатриотите от МВРО са първите, които трябва да гният в затворите.

3

неразбрал

преди 4 години

А за фалшивите български паспорти и за апартамента от 400квадрата, присъди няма ли да има?Защото Шкембе войводата отдавна трябва да е в затвора.А от оня пицар Ангелчо Джендърски вече ми се повръща.С това пискливо гласче вече е опънал нервите на целия електорат.

2

Анонимен

преди 4 години

От две години *** и Милиончева вдъхновяват едноклетъчните с фалшиви сензации, докато самите те са затънали в такъв мармалад, от който изплуване няма освен лъжи и окаляне на де що им попадне под кривогледството; странно е все пак, че те обраха хората до шушка, и същите тези "хора" блеят подире им и им се връзват на лакардиите.С лъжата - напред, до европейска пенсия от ***!

1

Анонимен

преди 4 години

Да затвор за Каракачанов за продаваните БГ паспорти на македонци и за далавера с апартамента.Затвор за Джамбаски за доноси срещу Сидеров в Европарламента.Само АТАКА с 14 , за които няма сигнали за Апартаментгейт, дават стипендии на отлични студенти, искат отмяна на санкциите срещу Русия, искат равни субсидии за Български производители като Западните,твърдо против отнемане на деца от семействата.