29

Анонимен

преди 4 години

до 32 Бе брат, то като започнеш от Орлов Мост до Младост някъде имаше по Цариградско шосе през 500 метра полицаи и си викам че май някакъв европейски министър или от рода ще идва от летището...а то к'во било. Жалка държава сме!

28

Анонимен

преди 4 години

Голям праз ,поредния нищо не значещ мач.Гледам един футболист от единия отбор явно от победителите се взел на сериозно лелел в историята влизал мале мале все едно е хан Аспарух .Смешници .

27

Кур за Пловдив

преди 4 години

Следващия път си играйте в Пловдив. Заради тъпия ви финал рейса ми закъсня 40 минути, а трафикът в центъра беше ужасен!!! То бива наглост, ама вашето би всички рекорди. Мръсни навлеци!

26

Умерен цесекар

преди 4 години

Браво на локото ошамариха жълтите гарги :D

25

New News

преди 4 години

Да живее ТОТОто

24

mn

преди 4 години

Как сте бе, пъдпъдъци. Бяхте много отворени преди финала. А сега?

23

Анонимен

преди 4 години

Чакаме баража за Европа ,за трета поредна година във един мач на Герена,уникалниии,уникални,сеедно финала за купата да се беше играл в Коматево.*** е ,че *** иска справедливост,съд и затвор за грабителите,обаче когато *** е облагодетелстван няма култура да каже,ейййй ,това не е честно,това е пародия,аз не искам такиа успехи

22

!?!

преди 4 години

Добре, че Бистришките тигри не участват :D

21

Анонимен

преди 4 години

Историческа гавра с ЦСКА-Чавдар-Тетевенско знаме (Ловеч)!

20

АТАКИСТ

преди 4 години

Питат днес преди мача един от Ботев по радио Хоризонт:- Употребихте ли алкохол преди срещата? - Не, никой от нашата група от автобуса не е употребявал!Минавам покрай разклона за Ихтиман посока Бургас и гледам един спрял автобус в аварийната лента и навън на мантинелата пикаеха около 10-15 човека фенове на Ботев наредени като войници. Познайте колко бира са изпили преди да се качат в автобуса и в атвобуса.А разстоянието от Пловдив до там е 80 километра някъде. Няма и час път.

19

ЦСКА София

преди 4 години

Браво!Заслужена купа за Локо! Честито!

18

Анонимен

преди 4 години

Очаквам да се закрие този турнир и вече да не се провежда. Спонсорите трябва да се насочат към друг спорт в България.

17

Анонимен

преди 4 години

И сега едно униклано представяне в Европа като миналата година на Славия от Локо Пд и после да не се чудим за страховития ни коефицент който имаме, всеки плюе по Лудогорец но ако не бяха те в Европа сега щяхме да имаме точките като на Естония, Молдова и др.

16

Левски 1914

преди 4 години

Катеричка рунтавелка се качила на табелка и написала с молив-ЛОКОМОТИВ!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Никакви жълтурчета не щем в ЦСКА , да си гният на Коматево Неделев и компания

14

АТАКИСТ

преди 4 години

Я да кажат сега Тиквата и сие от властта, как може заради този мач да има през 5-6 километра от София до Пловдив патрулки и жандармерия? А пред и зад десетките автобуси с фенове имаше по една патрулка от Пловдив до София. За това ли хабим от бюджета- да вардим фенове на 2 отбора сякаш вардим едновременно Путин, бай Дончо и Меркел на посещение в България?Тръгнах от София за Бургас в 14.30. Такава простотия не бях виждал. И добре, че мача не се игра в Бургас, че до Варна 6 часа ставаха.

13

Кюстендилец

преди 4 години

,, Велбъжд,, спечели купата на България !

12

HeinrichHimmler

преди 4 години

Ех все чорбата ви е в главата, дори когато не играе! А за хореографията нямам думи просто. Заслужихте си загубата. Тръгнали да правят хореографии и да определят, като самите те не знаят Ботев ли са, Ботевъ ли , абе чист Металик Сопот ако питате мен, че чак и играе на село!

11

eve1

преди 4 години

Мач на европейско ниво.Поздравления и за двата отбора и публиката и успех на Локо в евротурнирите!

10

Анонимен

преди 4 години

Кърначетата смешни :))Неделев най-смешен :))