9

пенко

преди 4 години

ТЕЗИ "КИТАЙСКОБЪЛГАРСКИ -БИЗНЕСМЕНИ" СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ НИЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ : КАК ЗА ЕДНА ГОДИНА "ДОСТИГНАХМЕ" ИСКАНОТО ОТ ЕС ВЕИ -ЗА СЛЕД 10 ГОДИНИ !!! КОЙ ДОГОВОРИ ХИПЕРЦЕНИТЕ НА ТЯХНАТА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ ??? МУСТАКАТ ОТ БСП/ С МУСКАЛЧЕТА/ ИЛИ "ЧЕРНОТО ВАНЕ" -С БЪЛГАРСКИ ВЪГЛИЩА ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ - УСРА ЕНЕРГИЙНИЯ ХОРИЗОНТ- ПЛАЩАН ОТ НАС НАРОДА !?!?!?

8

Един от Северозапада

преди 4 години

Изпусна питомното, сега ще гони дивото.А кой 2015 убеждаваше на бизнес среща американците, че "Лично е спрял 3 енергийни проекти на руснаците"?Реви сега, за руска газ и газови хъбчета, като вдовица за...Лошото е, че на теб не ти пука, пътник си, ние и нашите деца след време ще го отнасяме.

7

Бож.

преди 4 години

С такава енергетика се заеха разбира се червените- не се заеха Груди и Дончо от махленското кръчме.

6

Анонимен

преди 4 години

Получили европейски пари за инсталациите, сега искат да скубят петорни цени за тока. Това са те - НАГЛИТЕ.

5

ДО 4

преди 4 години

Какви ги плещиш ?Може да си купиш домати или краставици по-евтино .Айде и Банани . Другото е Монопол и Олигархия .Само ти ли не си схванал ?

4

анонимен

преди 4 години

Нали при демокрацията има пазарна икономика и имаш право да избираш от този който ти предлага най изгодната цена а не да ни задължават да купуваме скъп ток.Тези тарикати вземат ток от мрежата преминава през тяхната инсталация и ни го продават по скъпо .Крайно време е да им се плаща най евтиния ток какви разходи имат да ползват газ или въглища за производството му.слънчевите лъчи са безплатни.

3

Анонимен

преди 4 години

Е от тия хитретци тока стана 1 лев киловата!

2

Handel

преди 4 години

Много станаха мошениците вече на тая "зелена" клонка. Парите почнаха да не стигат за всеки.

1

Анонимен

преди 4 години

Плащаме си на ЧЕЗ като попове, доскоро в сметките ни отбелязваха и разни странни "зелени" разходи, които може би са включвали и такива като въпросните "снабдители" - не че някой си дава труд да ни обясни кое перо за какво се отнася.Ако си конкурентноспособен без някой да ти налива субсидии до безкрайност - оцеляваш, ако дори и тогава не те бива, изчезваш и подновяваш поминъка с градинката и прасето в двора, толкова ли е сложно?