7

дедо ви

преди 4 години

Лъжат като кучета. Работа има по бюрата някаква долнопробна за 500 лв ,всичко друго става с връзки и познати!

6

Анонимен

преди 4 години

Разстрел на политици и управляващи , само това ще спре корупцията и кражбите на управляващата вихрушка

5

Анонимен

преди 4 години

Сега преди избори ще избият всякакви дракони. Не останаха работи по 500лв! Хората се избиха да кандидатстват. Най-важното е, шефа на фирмата да не е много ***, че трябва да се бориш с мозъчната му ограниченост, освен бизнесменската му стиснатост. Все пак той си гледа бизнеса, така че ако не можето да му плащате за това, че работите за него, въобще не почвайте.

4

Anonimen

преди 4 години

Тая статистика от архивите по тошово време ли я взехте смешници

3

Анонимен

преди 4 години

На мен ми се струва, че това е фeйк нюз. Около мен приятели и съседи всеки ден все повече се оплакват, че някой е останал безработен и/или не може да си намери работа.

2

Теди

преди 4 години

Намалявала безработицата. Всеки, който не е приближен към ГЕРБ напуска държавата и отива по света. Няма значение опит, стаж , ценз важно е да си удобен за власт имащите.Крадене крадене и пак. Да се махаме и тогава горко им. Няма да има от кой да крадат.

1

Анонимен

преди 4 години

Ако си на 30 или 80 и търсиш работа и не те наемат разбирасе,че ще намалява отправяш се към емиграция или оставаш да търсиш за 400 500 лв или емигрираш и намираш за хиляди евро.Ако станеш еврдепутат поне 20000 50000 евро най-малко.