58

до Odpo

преди 4 години

И аз мисля, че ще са 80%. Да, точно онез 80%...

57

Брат за Брата

преди 4 години

Ние българските патриоти искаме джамия като във Москва и Ердоган да я открие

56

odpo

преди 4 години

РЕФЕРЕНДУМ - "ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ЛИ НПО В БЪЛГАРИЯ ИЛИ НЕ" Убеден съм, че ако се проведе Българският народ ако гласува поне веднъж, ПОНЕ ВЕДНЪЖ, да се опита да определи бъдещето си сам. 80 % ще кажат ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ НПО-та

55

Анонимен

преди 4 години

Защо във Русия строят джамии и Ердоган ги открива а във България не може

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48На льотчика не му стиска!Той просто е един чиновник,дето драпа за тлъста пенсия!Същия е като тиквата!Другото са номера от селски вечеринки!

53

odpo

преди 4 години

НПО-тата да се забранят!!! И да се изгонят от България. Нищо добро не сме видяли от тях. Те заграбиха парите на ромският етнос и интеграцията се провали. Те доведоха ге й парадите в България. Те ни пробутват инстаМбулската конвенция. Те искат да ни отнимат деца... Скоро Те ще поискат и живота да ни отнемат! НЕ НА НПО В БЪЛГАРИЯ!!!

52

Анонимен

преди 4 години

До LanНе, не съм краен - НПО-тата трябва се ликвидират напълно, защото са вредни за обществото! Трябва да се намери друг формат, така че тези организации да работят за развитието на обществото, а не да го рушат. Не може да позволим сегашното положение на концентрацията на огромно средства в групи за натиск, които правят мащабни кампании, промиват мозъци, това ерозира демокрацията и деградира цялото общество!

51

Анонимен

преди 4 години

Защо последните години се пръкнаха буквално хиляди НПО-та? Защото това е бизнес, много мръсен бизнес, това е една мафия, тези хора са букваквално недосегаеми, тези хора се гаврят с нас, имат си платени протестъри и медии с чиято помощ се опитват да промиват мозъци. Тези хора си присвоиха властта да диктуват как да живеем, те пишат закони, те съдят и осъждат онези които са им неудобни, не се спират пред нищо.

50

Анонимен

преди 4 години

Аз обичам Русия и искам по нейния пример и във България да бъде построена огромна джамия която Ердоган да открие

49

Lan

преди 4 години

46, краен си...има много български НПО-та, които се борят за добри каузи! Фондацията на Бербатов например, която помага на деца таланти и строи спортни площадки и игрища, "Майки за донорство" и "Зачатие", които помагат да се родят повече българчета, "Капачки за бъдеще" - които рециклират платмаса...и много други по-малко известни. Основният проблем са тези с ЧУЖДО финансиране, защото те прокарват чужди антибългарски интереси - те трябва да бъдат следени изкъсо, но държавата е абдикирала!

48

11

преди 4 години

До Български талибаниКато гледам, ти си поредният неграмотен талибан, дето дрънка за ***. А си лъщи отдалеч, че си празноглав платен трoл.

47

!

преди 4 години

''Родители искат да се разгледат промените от последните години, и да се върнат нещата във варианта от 2010 година.'' Т.Е от времето на БСП. Родителите са КОМУНИСТИ и плюят срещу НПО-тата които са носителите на евроатлантическият морал в Българя. Не може разни кресливи родители да са над либералните европейски морални норми. До кога ще търпим комунистическите норми и морал в България. ДО КОГА?

46

Шарани,клатят ви

преди 4 години

По прираст на населенията най много гейове и *** трябва да има във Китай,Индия и Русия,да си гей не е престъпление във цивилизования свят,но това е тема за цивилизовани хора ,е за про руски радикали,дори руснаците в Русия ги приемат и тази година ще има прайд в Москва.Как ли щяха да реагират нашите националисти ако беше построена в София най голямата джамия в Европа,ама щом е Путин и в Русия е супер

45

11

преди 4 години

Преди беше фалшив социализъм, фалшив комунизъм - сега фалшив капитализъм, фалшива демокрация. Всичко си е същото, нищо ново.

44

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАнонимния - познат преди десетина години се опита да регистрира НПО. Оказа се, че без благословия от политическа партия не се получава.Толкова за НПО-тата и "демокрацията" у нас.

43

да

преди 4 години

НПО са организации които извършват преврат. Те изземват ролята на парламента като законодател и не се интересуват от волята на народа. Срещу пари прокарват чужди интереси. Това трябва да се забрани. Единствената законодателна инициатива трябва да произтича от парламента и от волята на народа. Вън НПО от България!

42

Един от Северозапада

преди 4 години

До Български талибани Хайде сега, обясни на всички тука, как виждаш ти, Бай *** да се оправи сам, като Барон Мюнхаузен.В настоящата икономическа ситуация. Тоя, същия Бай ***, дето не членува в партии, структури и обръчи, дето не си е купил дипломите, дето разчита на ръце и знания.Давай, слушаме те. Я обясни, как кадърен и работлив, взима заеми, какво залага срещу тях, как работи и посперира, като цялата СИСТЕМА е насочена срещу него, и работи в среда, в която всеки брои сутрин даже стотинките

41

Анонимен до Талибана

преди 4 години

Дрогата, джендърството, гейството, деградацията и фалшивата демокрация води до затъпянане. Ето го и резултата, пръкват се идио.........ти като талибана.

40

Анонимен

преди 4 години

нймаа какво да протестирате. взимате си децата като щит, отивате пред сараите с магнолиите, завличате тиквата на улицата и го провесвате на първата лампа с главата на доле. *** ибрици от НСО ако посмеят да се намесят ще дойдат истинските мъже от цяла българия, не сме многн ама ни има още, и ще ги дерем живи пред презинденството. като стана въпроса, къде е женералисимус льотчик, нема ли да каже нещо как така НПО-та планират похищението на български деца. аре бе льотчик, военно положение и мръсната тиквуня у зандана.

39

UK Антиваксър

преди 4 години

Пратете децата при нас. Ние също не харесваме ЕС и сме умни като Вас, а и сме вегани и никаквки ваксини.