78

Патриот

преди 4 години

Вече сме го преживели веднъж това преди 140 г Османската империя вземаше кръвен данък и правеха децата ни еничари, сега Европейския съюз иска кръвен данък, но няма да си дадем децата!

77

Идеалист

преди 4 години

По приетия начин избираме хора за държавници, но се оказва, че сме ги назначили да работят само за себе си. Не се чудете, че са прехвърлили на други, това което трябва да вършат. Тази Стратегия е подло написана. И ще се използва от за извличане на средства за собствена облага без да са свършили полезна работа. То не може в тази държава 5 съвестни човека да се намерят, които да управляват летището ни в София. От къде да се намерят толкова да работят нормално за децата?

76

8

преди 4 години

Между другото, мишоците от НПО-тата дето са ги мобилизирали да драскат тук глупости посред нощ. Интересно ми е вярвате ли си? Заради вас НПО стана *** дума, синоним на продажници, предатели и тем подобни. Чудя се вярвате ли си, защото вече никой не ви вярва. Как мислите, корумпираните власти зад вас ли ще застанат или зад избирателя?

75

8

преди 4 години

До Анонимен 87Ами правете си в НПО-тата деца и им гответе стратегии

74

Анонимен

преди 4 години

"Бийте си децата спокойно. Няма страшно."Отекоха ли ти еничарските сребърници, извадено от тинята безродно чудовище?

73

Анонимен

преди 4 години

Българинът иска да може да си бие децата...без някое нпо да му се пречка.

72

Анонимен

преди 4 години

Дам...точно тези протестиращи забравят, че ако мъжа на някоя от тях я пребива ежедневно...точно някоя НПО ще и помогне....а не т.н. Държава.Ноо...всеки народ си заслужава съдбата. А за нас...това важи още по силно.

71

Американ

преди 4 години

HPO-тата с чуждо финансиране преследващи обществени, екологични, социални и религиозни дейности трябва да се ограничат: да декларират на website колко и от къде получават и как го изразходват. Да им се забрани да плащат "стипендии", "хонорари", "награди" и подобни, а само заплати на хора, които работят при тях и никъде другаде.

70

Анонимен

преди 4 години

Абе понеже тия простотии копират норвежката система, точно днес четох за принцесата им Марта Луиса. Тя хубаво има 3 деца, ама е разведена и живее с някакъв забележете ШАМАН. Дали не трябва да ѝ вземат децата по техните си разбирания. За един приятел питам :)

69

Анонимен

преди 4 години

Ей браво ,добре написано

68

Анонимен

преди 4 години

Бийте си децата спокойно. Няма страшно.

67

Факт

преди 4 години

Стратегия е парите да отиват за производство на качествени бели деца,а не за фабрикуване на лош материал!Другото са празни приказки!

66

българина

преди 4 години

всъщност всяко нпо е антидържавно и антибългарско финансирано или от цру или мит или юдеите от ообщество!

65

Анонимен

преди 4 години

Но има ПОСТАНОВЛЕНИЕ 104 в ДВ брой 37 от 7 май 2019 година стр 22-28. ....за реда ....настаняване ...деца в ...НЕ БИ ЛОСТРАТЕГИЯ.... НО Е ПОСТАНОВЛЕНИЕ . Подписано от Торбалан .

64

Щерю

преди 4 години

Недопустимо е, но евреите така искат...

63

българина

преди 4 години

обесете шефовете на трите нпо та а офисите ги запалете. така останалите мераклии да дебългаризират страната ще се изпарят сами! а най добре екстадирайте децата на шефовете на фондовете в норвегия! смърт за всеки предател и семейството му!

62

Анонимен

преди 4 години

Като гледам това са един файтон хора на които им е платено да протестират от мое име. Някои от тях са добре облечени и загладени. Явно са приватизаторски щерки или внучки.

61

Щирлиц

преди 4 години

До Анонимен 64Защото в Русия не е имало петвековно турско "присъствие".Загряха ли двете ти мозъчни гънки сега?

60

Щирлиц

преди 4 години

"Отворено общество"!?Стратегия за детето!?Трябва да останем 5 000 000.Това е.Затова Чоко и Боко са на власт.

59

Стамат

преди 4 години

НПО-тата вън!