75

Анонимен

преди 4 години

както се казва - зад всяка една тАпа мутра, стои още по тАпа чалгарка :)

74

Анонимен

преди 4 години

а некой може ли да ми обясни що това се гледа в Калифорния, след като се е случило в Тексас?

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 77Освен да питаме Андреа :)Аз само за Благой Иванов се сещам. Обаче, ако и за него пише тъпометъра ще се взриви.

72

Анонимен

преди 4 години

Ах как искам да не чувам нищо за тия тапаци!

71

Krom

преди 4 години

Сега следва оплакване до Мелания, тя - от своя страна - сърцераздирателен Туит до Тръмп, и утре - въздушен удар по Боксов Център Пулев. Така драмата завършва, а Джени отива да муши следващото суши. Направо овча драма. Тая надмина себе си. Не иска ли да се наложи ембарго на България? Баси, това грозно и нагло нещо?

70

Анонимен

преди 4 години

а какво подяволите е "багата"

69

ззз

преди 4 години

Болна нация, мания за величие и желание да управлява!Ето случка от преди 20-тина години в гр. Чепърхилд: на продавачка в супермаркет и идва на гости сетра и - французийка - и по стар френски обичай разцелувала коложките и и един КОЛЕГА. Колегата получил нервно разстройство (действително!) и излазъл в болничен, от страма и шока, че Чужда жена го е целунала на публично място! После французойката се наложило да ходи у тах и да му се извинява и да обяснява, че нищо не е имала в предвид и т.н.

68

Само питаме:

преди 4 години

Ако за всека точка на ПУЛЕВ, мляскаме и шляпаме Андреа за ***, щеше ли да ни благодари за подкрепата??!!

67

Анонимен

преди 4 години

До 71Ти се чувстваш горд как от устата на жена излизат думите написани от Андреа, при създалата се ситуация? Твоя работа. Сигурно те сочат висока обща култура и емпатия. Тези чудни писаници са пуснати из мрежата. Сега цял свят ще ни знае с боксьорите целувачи и умните им гаджета. Бъдете горди. Хайде понякога се случва да объркаш "сигналите". Пулев се извини за поведението си. Не го съдят и за пари. Та явно Сушито не се чуди как да извади парици от него.Андреа обаче удари тавана на гнусотията

66

Анонимен

преди 4 години

Тази новина "натакова" коча и му "изправи" рогата;)И още стои на 1-ва страница?!Да си "е.ем" проблемите...

65

Тук

преди 4 години

някой си го било срам...От кого бе, аланкоолу? От такива ниско интелигентни същества като американците ли? Дето са с феноменална липса на обща култура? Дето повечето от тях не знаят, че има френски говореща Канада, и дето след анкета се оказа, че 85% от завършилите УНИВЕРСИТЕТ не знаят кой е Зенон? Мен пък ме е срам от българи чуждопоклонници!

64

М, да ...

преди 4 години

До 73 АнонименЕдва ли ще го приема като покана за купон, та впоследствие да се отърка в теб!

63

Анонимен

преди 4 години

е добре де, аз да питам тая чалга дива, аз ако взема да я измляскам е така некъде като я видя и после да я шляпна по *** тя как ще реагира?

62

Анонимен

преди 4 години

Какво е това голо суши?

61

Анонимен

преди 4 години

Джени Суши президент!

60

Овация

преди 4 години

Добре, де! Когато стане шампион знаете отлично кой се снима с него, демонстрира приятелство пред българските *** и се гевезят, че от тях по велики няма! Сега защо не застане и да го защити? Или да поднесе извинения на Джени от името на ПП Герб!

59

М, да ...

преди 4 години

До 66 АнонименСушито как ли ще реагира ? Андреа вместо да и се гневи на тая, да я изпапа/погълне (започне да я ухажва)това нагло същество Сушитто!

58

Анонимен

преди 4 години

много са зле и двамата, Пульо си мисли че псука клипчета от партито и ще си помогне в делото, всъщност си вреди, а пък тая като и пише си мисли че ще промени нещо, точно обратното ще стане, накрая и нея ще я осъдят за психически тормоз

57

Сушито

преди 4 години

Гнус ме беше да му го пипам, за това му го лапнах.....

56

Анонимен

преди 4 години

ама и жена му проста, накрая ще го осъди и за обезщетение, кво си мисли, че като пише глупости ще си помогнат, мн и пука на нея в САЩ от тия *** в България, ще ги осъдят до шушка