95

Анонимен

преди 4 години

На нашите умници, ако някой не им каже да си държат устите затворени, ще им се стоварят кофти дела. Някои хора не се научиха.

94

бай ганю

преди 4 години

брех че чуствителна жертва тцтцтцтцпо американски ще драматизира разтегля локуми и ще направи от мухата слон за да измуфти лесни кинти,ще пищи *** и тръшка до като лапне долри и се покрие ето това е днешния американец никакво достойнство и силно изопачавене

93

Анонимен

преди 4 години

Тя е виртуоз на голото суши!

92

Георги

преди 4 години

Много е грозна Андреа! Ако видя такоз нещо да се опита да се свърже с мен ще хвърля телефона у канафката

91

Гошу

преди 4 години

Ако този награби така вашата дъщеря или жена, сигурно ще се радвате, че е хванала Господ за шлифера, а? Пък знае ли се, може и на вас да купи нова кола, а? Български ценности, *** ги разбери!

90

до 96

преди 4 години

ако кубрат и члгарката продължават да не могат да си затворят устите , и делото за стотици хиляди ще дойде

89

Анонимен

преди 4 години

Всичко е уговорено предварително, няма лоша реклама! Като е толкова много изтормозена, унизена и незнам си какво още, защо не заведе дело за стотици хиляди долара, както направиха друци ждни в подобен случай? Била доволна, че Пулев няма да се боксира известно време! Той така или иначе пак нямаше да се боксира, но си направи реклама срещу 2500долара, а колко ли трябваше да заплати на американските медии месеци, да пишат за него?!

88

А бе

преди 4 години

Аз ли бъркам нещо или в Швеция трябваше нотариално заверен договор, ако искаш да се правиш на "тенекеджия" ;-) с някоя мацка?

87

ГОЛО СУШИ

преди 4 години

АБЕ КАКВО Е ТОВА ГОЛО СУШИ БРЕ ХОРА?! ГОЛА ЯДЕ СУШИ ЛИ КАКВО? НЕКА ПОЯСНИ НЯКОЙ.

86

Анонимен

преди 4 години

Тая в България трябва да и викат Жени сушеницата.

85

М, да ...

преди 4 години

С това второто качество - трудолючбието - БГ-тата не могат да се похвалят .-------------------Какъв % от тях са на купони като трето поколение безработни /непознаващи що е труд/?

84

Анонимен

преди 4 години

Аз не ям суши, но много обичам да ям пълнени чушки с боб гол. Това ще да е.

83

Анонимен

преди 4 години

На тая снимка в статията Андреа ми прилича на Азис от джендърските времена

82

Анонимен

преди 4 години

Суши му подхожда на Пулев много повече от тая чалгарка Андреа. Трябваше да се целуват и да се оженят.

81

Тц,тц,тц

преди 4 години

лошо! Не стига, че здраво момче, спортист, но на всичко отгоре и с нормална сексуална ориентация! Как да не му търсиш цаката? Трябва и той да влезе в правия път? Или в левия, нещо такова.

80

до 70

преди 4 години

Американците са извадка от целия свят . има всякакви .Има и много т-ъ-п-и , но има и доста кадърен народ. И най-вечер работлив.С това второто качество - трудолючбието - БГ-тата не могат да се похвалят .

79

Анонимен

преди 4 години

Дъртата пепелянка пак се изказа. Тя да вземе да си възпита клиентката на поведение. И двете да не се правят на хахави. Това си е регламентиран рекет.

78

Анонимен

преди 4 години

Какво представлява това голо суши дето тая му била кралица? Някаква перверзия ли е?

77

Анонимен

преди 4 години

Кубрат верно е много т-ъ-п . Не проумя ли следните неща :1. Това че в софийските чалготеки може да си прави каквото иска , не значи че и на запад може .2. Като е оплескал нещата , след това трябва да си трае , за да не стане по-зле. Селските изпълнения на Андрея може да вършат работа в софисйките мутренски среди , но ще му влошат положението на запад .3. Парите му идват точно от запад , и се иска поне малко акъл да ги искарва. И Кличко и Джошуа главите им не са празни.

76

до 79

преди 4 години

Ах как искам да не чувам нищо за тия тапаци!-----------Тва щото - ти си много умИн?От 3 думи...една грешна