115

Адвокат

преди 4 години

Сега Багата да цунка Андрея, а Митьо Пищова Сушитоаз ще ги защитя в съдахаха

114

въх

преди 4 години

Тъкмо щях да коментирам че това са лудите дето писаха на Шерцингер за Маша, а то се оказа, че и тази убавица била кибератакистка.

113

Анонимен

преди 4 години

Какви ли кариеси има тая под коронките на зъбите си... Егати убавицата

112

ХАХАХХАХА

преди 4 години

ЛЕКА ЖЕНА, С ЛЕКО ОБЛЕКЛО, ЛЕКО ПОВЕДЕНИЕ, СЕДЯЩА В СКУТОВЕТЕ НА МЪЖЕТЕ И ТЪРКАЩА ОНАЯ СИ РАБОТА В РАБОТИТЕ НА ТИЯ В КОИТО Е СЕДНАЛА ТРЪГНАЛА ДА СЕ ЖАЛВА ЧЕ БИЛА ЦЕЛУНАТА.

111

Давай Суши

преди 4 години

Нокаутирай ги финансово и двете недоразумения!!! С теб сме!!!

110

ШибиРиби

преди 4 години

Сега ако напуснат кибер пространството и се фанат за косите тия двете *** ще ги гледам с удоволствие. Кобрата вече не е интересен. Откраднаха му шоуто

109

57534

преди 4 години

Прекалено много внимание отделяме за една пропаднала репортерка. Пълно е стакива водици ненапити... Пожелавам връзката между Андреа и Кобрата да стане още по-силна от това изпитание... Абе защо преуваличавам и аз... В еуфорията, едно мляс - та това не си заслужава да го коментираме. Стига лицемерие по американски!

108

Анонимен

преди 4 години

На какво и мирише сушито?

107

Tiger

преди 4 години

Ето на това е способен феминизма. Пълно извръщаване на здравия разум. Скърбя за тези болни хора.

106

М, да ...

преди 4 години

Да, да заради някакво голо,*** месо-суши ще разваля дългогодишни сърдечни отношения?!? Андреа да не е еднодневка, м?

105

Пайнер говедо

преди 4 години

Не честно тая кукундрела Андрея е егати парчето? Ако имаше и капчица достойнство, а неин Пулчо я направи за смях пред цял свят мляскайки Сушито като невидял с месеци ласки коч щеше да си е дигнала чукалата от тази история още на мига. Да ама Теодорчето явно няма умствен капацитет за 5 ст. под перхидроленото водорасло и на свой ред тръгнала да се резили само че онлайн. Направо *** и Ганювица!

104

Boss

преди 4 години

Давай, Суши - ти си! Обрули я тая куха чалгарка за още поне 500 000 долара за кибер тормоз! Баси БГ ***!

103

7

преди 4 години

Най-забавното е че никой не й го иска Кубрат, а тя рипа ли рипа, явно той нея не я иска. Всъщност тя коя е, жената до Кубрат ли, зад Кубрат?

102

:)

преди 4 години

Много простоват О'пуления.На тази Суши това и е професията,да изкарва пари от глуповати,закона си е закон.Като отидеш в друга държава,трябва да знаеш порядките и законите.Не навсякъде е чалготека както си мисли той и неговата певачка.Ама парен каша подухва,това да му е обица на ухото.А на чалгарката на О'пулев явно майка и много се гордее с нея като гледа разгъзурчените и пози с извадени цици за радост единствено на ръкоблудците.

101

Анонимен

преди 4 години

Прякорът на тая идва от това, че организирала партита, на които сервитьорките поднасяли сушито голи. Беше обяснено някъде по сайтовете, като започна този скандал.

100

da

преди 4 години

"заяви, че засега не се планира граждански иск по този казус." явно са се разбрали предварително за сумата.

99

-

преди 4 години

Багата го знаем, върнаха го от оня свят помлян, не я ли е жал Андрей да намесва и него.

98

баба мара

преди 4 години

всичко е за пари мислеха си че ще гушнат милион ама не стана адвокатката еизвестна че се занимава с подобни измислени дела много лоша репутация имав сащ медиите изобщо не са обърнали внимание на този случаи защото е многонезначителен

97

етимолог

преди 4 години

Съдейки от прозвището и има нещо общо с умряла риба който някой хора ядат без топлинна обработка наслаждавайки се на силната рибешка миризма.....ако фамилията и е ,,суши ,, някой от родителите и ще е бил майстор на ,,суши,, в случая не съм сигурен ....

96

Анонимен

преди 4 години

къде ги намира кобрата .....