34

Анонимен

преди 1 година

Ако ти оценяваш живота си, който е един дар, който не всеки има възможността да получи и оценяваш себе си, въобще няма да задаваш такъв въпрос в някакви си социални мрежи, от който да зависи твоето бъдеще и да слушаш някакви непознати за такива неща! Живота ти да зависи от това, което те ще кажат! Това е безумно!Това значи, че ти не си сигурен, че имаш място на Земята, а щом си избран да бъдеш тук, значи си тук с мисия и си специален!Не си тук току така и трябва да си благодарен и да го оценяваш

33

Анонимен

преди 4 години

Като вкъщи не ги учат, че живота не е интернет и лайкове ще се самоубиват. Повечето майки дават на децата си смартфони след като са проходили, за да не се занимават с тях после четем такива статии... Награда на Дарвин

32

Анонимен

преди 4 години

:(

31

гост

преди 4 години

кво се чудите единственото логично обяснение е, че човека е дефектен вид:)) и всичко което правим е с цел да не мислим много над този проблем:)))

30

Свещен Гущер

преди 4 години

Трябва да се самоевтаназира наши клошар от австраляя защото залива нета със своите болни фантазии и хората избягаха оттука и останаха само някакви оскотяли клошове

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен (32)Как точно ще отгледаш и възпиташ детето в нещо ценностно, когато цялата система е прогнила и се разпада? Когато детето ти е повечето време сред другите деца, които скучаят, тъпеят и в нищо не ги възпитават? Когато водещата ценност е правенето на пари. Когато разни *** пишат глупости в учебниците, и се пробутват истанбулски конвенции и норвежки стратегии?

28

оф

преди 4 години

А според мен, тази статия е абсолютна фалшива новина. Някакво момиче, някъде по света... дрън-дрън! По-притеснителни в случая са коментарите на прочелите тази измишльотина. Те отразяват нивото на съвременния човек.

27

краен

преди 4 години

ВСЕКИ задал подобен въпрос, НЕ ЗАСЛУЖАВА да живее!Изключитено ни е изкривена представата за живота! Съвсем не е задължително всички да са живи на ВСЯКА цена!За живота човек трабва да се бори и да го заслужи!Животът е най-големият дар който имаме и който не го уважава не го и заслужава!И никакви оправдания, че видите ли тя/той била млада, депресирана и т.н. нямат смисъл.Щом си задаваш (сериозно) такива въпроси - прав ти път - нямаш място сред хората!

26

До славянин

преди 4 години

А кое поколение руши и краде държавата вече 30 години и няма пари за обучение, за здраве, за спорт???

25

Анонимен

преди 4 години

естествен отбор

24

Анонимен

преди 4 години

И на теб 200 души да ти пишат да идеш да се гръмнеш, едва ли ще го понесеш леко, а какво остава за едно дете.

23

Анонимен

преди 4 години

Интернета и мрежите не са за всеки. В мрежите е пълно с мало.умни. Влизам от време на време в тях да преброя мало.умнците. Попадал съм на не малко изтрещели, изпуснати от пдихиатрията, бавноразвиващи се и тем подобни изчадия. Това момиче не е ли имала поне една мозъчна клетка че се е подала на внушение. Сигурно е била от бавноразвиващите се. Мрежат е станала опасна за децата които са с неразвито чувство за самосъхранение. Бог да го прости детето а тези които са и внушили това ще горят в ада.

22

До 22

преди 4 години

За нищо не съжаляваш ,иначе нямаше да наричаш детето тъпо. Много нагло изказване.

21

:(

преди 4 години

Съжалявам за детето.В природата това се нарича се естествен подбор - най-тъпите и нежизнеспособните загиват. В човешкото общество, обаче това е недопустимо.

20

Ел Коменданте!

преди 4 години

да убием ли всички евроатлантици или само да ги изкормим ?!

19

Mister Cro

преди 4 години

Някои хора, включително такива имащи се за сериозни и отговорни личности, буквално живеят в т.н. социални мрежи! Аз т.н. фейсбук го ползвам горе-долу веднъж в месеца и се се замислям да не му дам "дилийт", понеже е почти безмислен!!!

18

Соломон

преди 4 години

За момичето дарвинова награда, а на адвоката да се вземе дипломата.

17

Аз

преди 4 години

Дрогата, компютърните игри и нтернета погубиха младитит.. Не погубваите живота не се бодете с мариуана

16

Анонимен

преди 4 години

"от Малайзия" Е няма проблеми тогава.

15

Анонимен

преди 4 години

Не е толкова чудно. Когато всички в един глас викат на някой-" ***' , може и да му сринат психиката. Мисля че всички смеэжертви на подобни механизми.