25

хи-хи-хи

преди 4 години

До 9 Анонимник На кой викаш "генерала" бе ,***?На банкянския *** с пожарникарската униформа?Ако е същия ,значи си в грешка.В пожарната няма генерали.Освен това ,се иска да завършиш ген.-щабна академия.А Тиквата взе генералски лампази с Указ на Гоце е по предложение на Доган.Та тези тримата са си просто агенти на ДС.Мушмороци демек.

24

Чората

преди 4 години

До ЧакъраУсещам, че ще бъдем отмъстени от Чане. Ще излезе кораво момче!

23

реалист

преди 4 години

Какво ли ще стане , ако продължат да търсят?В държавата на тиквите всеки ден се случват такива неща.На невежите герберунги напомням ,че главната тиква в държавата е стар сик.аджия средна ръка.Преди време хоеше с кожено сако ,каубойска шапка и забучен в търбуха пищов.Нищо не се е променило.Държавата се управлява вече 10 години от престъпник.

22

Анонимен

преди 4 години

Чакър! Теб нали Генерала те утилизира с СПГ - 9! От отвъдното ли коментираш?

21

Еркюл Поаро

преди 4 години

Съседът с брада ли е!!!?

20

старшина он НМ

преди 4 години

Едната причина е, че полицаите имат синдикат, права и работно време! А това не е просто професия, а начин на живот! Едно време цяла седмица висиш където те поставят и хич не ти идва на ум да мрънкаш! нещо повече, дори да ти разрешат пак оставаш с другарите, за да задържим гнусливците и дадем спокойствие на народа и социалистическата ни родина! Затова получаваш ранно пенсиониране, 20 заплати и уважението на обществото! Сега са чиновници - мрън-мрън-протест, ау-ууу - извънреден труд! Срам и резил!

19

Димо пора

преди 4 години

Какви са тези полицейски кучета? Чане не си е сменял чорапите и гащите 1 седмица .... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Пълен провал.......

18

Kostenchanin

преди 4 години

Аз съм от Костенец и тук е пълно с всякакви подразделения на МВР! Но като цяло случая намирисва!!

17

Анонимен

преди 4 години

Полицията не търси човек, а живия Батман. Този беше представен като човека "бялка" спящ със дни по чуждите покриви, човека планинар, не дори е Бога на планините, човека паяк спящ 24 часа в пластмасов бидон. С две думи не човек, а жив дявол. Дано не си е пуснал мустаци, че няма да го хванат с години.

16

Беър Грилс

преди 4 години

Айде да видим ся 120 кг. ченгели как пъплят по гората :)))))))))))))))))))))))))Половината с тахикардии и разширени вени .... то лесно да лежиш в патрулката!Разгащена работа! пу...

15

Анонимен

преди 4 години

Ченгетата погрешка са "самоубили" съседа му... Търсенето продължава, не се навъртайте около къщата му да не ви светят маслото...

14

До анонимен 10

преди 4 години

По рождение ли си ***, или си го придобил по - късно?!

13

SS

преди 4 години

Ако не го хванат,това,ще мотивира и други престъпници при извършено тежко престъпление да хванат гората.Това ще доведе до масово разбойничество.В интерес на истината старите хайдути навремето не са били прости хора.България е гъмжала от разбойници,това е било начин на живот.Май и тогава времето е било също така несправедливо,както и сега.НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО(римска поговорка)

12

Така е ..

преди 4 години

Това е Стоян Зайков.Я гледайте хубаво.

11

Анонимен

преди 4 години

Татуираните жени изневерявайте на татуираните мутри с пари и стари олигарси с пари с безработните млади нормални умни свалячи да има ние какво да четем и виждаме заради една коБра и един пиТон колко невинни смокове страдат.

10

Анонимен

преди 4 години

Ще го заловят рано или късно - има ли значение преди или след изборите е

9

Анонимен

преди 4 години

Това е част от Промяната на клепоухия нищоправец от харманли румен радев!ОСТАВКА, НЕ ТИ ЩЕМ ПРОМЯНАТА, ЗЕЛЕН ЧОРАП!

8

wv луди ли са ?

преди 4 години

Радикална промяна в начина на работата на полицията е нужна. Престъпността в страната не може да бъде овладяна. Президента е на крачка да обяви военно положение и се сдържа след всеки сериозен конфликт. Корупция по най-високите етажи. Кражби. Измами. Липса на съдебна реформа - хора с 15 присъди са на свобода ! Не реален свят ! Няма дори една нормална причина да се надяваме външни инвеститори като WV да искат да дойдат при нас освен заплатите. Но като знаем и какво ни е образованието-няма и хора

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

НЕ ХВАНАТ ЛИ ПСИХОПАТА ТОЙ ЩЕ СЕ ПРЕВЬРНЕ В СЕРИЕН УБИЕЦ

6

Хах

преди 4 години

Щом тоя трепе в периметъра на местопрестъплението и не могат да го хванат...