45

хахаха

преди 4 години

Сега остава и този Стоян да се кандидатира за евродепутат и да брадяса.Е,нема ловене тогава на този човек!

44

Анонимен

преди 4 години

До Офф ,да се омитат - Скоро герберастите ще започнат да се самоизяждат.Когато те свършат, идва ред на "социалистите"!

43

wv луди ли са ?

преди 4 години

МВР проспа ли факта, че хората които са свидетелствали срещу убиеца са застрашени докато не се отркрие той ? И един явен и укриващ се убиец свободно е допуснат да се разхожда из квартала и да въздава мъст ! Нима това е търсенето на убиеца ??? Незнам колко оставки трябва да се подадат, но от както има нов шев на МВР случаите с безчинства на роми , убийства и кражби не намаляват - а напротив - стават все по -брутални ! Ами мамка му е ЕС , бе ! Ами да погледнат на това какво се случва в страна член

42

реалист

преди 4 години

До 50 Защото във властта престъпниците са много повече и извършват много по-големи престъпления.

41

Анонимен

преди 4 години

Горката държава! Народа симпатизира не на Властта, а на престъпниците! Защо се получава така!!!???

40

Анонимен

преди 4 години

До 47-Този с бухалката го познавам.Хем е комунист ,хем беше телохранител на Тато.Всички му викахме Рапоня , а после сам се провъзгласи за Тиквата.

39

Анонимен

преди 4 години

Шопарите са твърде заети да слухтят във Фейсбуците, Вайбърите и Месинджърите на хиляди българи. Свинска история......Слухтят, *** и чакат превилегии, 20 заплати и ранно пенсиониране.

38

доволен селянин

преди 4 години

не е на комшия а на самия горски Зайков? дали той е убиеца или някой друг

37

Приятел

преди 4 години

Мисля че вече си е пуснал брада и едва ли някой ще го разпознае...

36

Анонимен

преди 4 години

До ИПрав си, този Чане трудно ще го САМОУБИЯТ.

35

Анонимен

преди 4 години

Много знаеш ти какво е имало по соца. Как разбираше ? Като е нямало тв , радио и Интернет ? Всичко е било под контрол на партията ? Как следеше криминални новини ?пинко

34

Анонимен

преди 4 години

Слаба даржава! И при комунизма бяха пипкави, но чак толкоз!?!? Истински ред имаше при Царя и фашистите! Ако станеше таков случай, щяха на изкарат населението извън града и да разстрелват по 100 души на ден, ако не го предадат или сам да се предаде! А, то-ооо! Въоръжените сили изнемогват да провеждат специална операция, населението коментира по форомите и резултата е още 1 труп!

33

Анонимен

преди 4 години

Направо ще го пишат на името на издирвания - така се процедира.

32

Анонимен

преди 4 години

В Костинброд децата да не си играят тези дни на войници и апаши.

31

Анонимен

преди 4 години

Щом този се крие толкова усърдно, всеки който има лошия късмет да го види ще бъде убит от него, полицията къде е?

30

Бързата кучка

преди 4 години

Този 3 години не ползва мобилем телефон и за това не можем да го хванем, а вие с мобилните телефони сте ясни като бял ден.... Кой ли бездарен ПР се е чудел, какво да каже и я изтърсил тази информация? Та сега и с този съсед. Бързат да кажат нещо, потни от работа, а после какво ще разберат или си помислят хората, никому не дреме.

29

Офф ,да се омитат

преди 4 години

Герб съсипаха държавата.Най-старата нация , с най-ниска продължителност на живота.Разбирай-смърт ,смърт и ...апартаменти.Всичко читаво се изнесе от Герберистан.Скоро герберастите ще започнат да се самоизяждат.

28

комисар

преди 4 години

Ако някой някъде загазиродната полиция го пази...!

27

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов докара ли новия самолет? Нали уж води голяма менажерия да го спазарява тея дни! Ако го имахме, престъпниците щяха да се предадат още преди да убият някого!

26

Анонимен

преди 4 години

Ако някой някъде предавасвоето отечество и слава,(x2):ако клетвата за дълг прегази -моята полиция ни пази.Ако някое продажно братствограби от народното богатство,(x2):истината днес е само тази -родната полиция ни пази.Припев: (x2)Хора, подарете цвете,хора, запомнете ни добре!(x2):Гордост е да служиш в редоветена България и МВР.