65

Чане

преди 4 години

Създаде известни неудобства на МВР,но може да заема всякакви държавнически длъжности

64

Анонимен

преди 4 години

Това са сюжети само за филми на Хичкок, жалко че не е между живите.

63

Малкият Мук

преди 4 години

Пишете го и тоя при ,,самоубилите'' се.Нещо става в тая държава,ама не знам какво.Мине не мине,и като започнат да се самоубиват,ще каже човек че сме нация от самоубийци мааму стара.

62

Анонимен

преди 4 години

Завърдаляха се трупове . Някой иска да събори герб..

61

???

преди 4 години

Бай Петко от Лясковец ,Чане от Костенец Горскио от Нови Искър .... Бах мама му !... а и собт от врана тъшак 😂

60

Анонимен

преди 4 години

А дали този не е убил жената и издирвания мъж, пък после да се е самоубил?

59

Анонимен

преди 4 години

Президента трябва да бъде съден за предателство!

58

Анонимен

преди 4 години

Президента,трябва да бъде съден,както и военните,които са заговаряли против правителството и всички които са присъствали на сбирката и заговора,вкл. Нинова,на тяхна съвест ще лежат и много от убийствата,които се случват сега!

57

Анонимен

преди 4 години

Kolko leva e nagradata za otkrivatelia na tova bulgarsko sakroviste?

56

минчо

преди 4 години

96 процента от шопарите в униформа ако им направят техните си изпити ,нормативи и т.н са аут от системата ,ама това в бяла държава -тук е олеле майко

55

Анонимен

преди 4 години

Явно и този издирван убиец ще го намерят "самоубил" със заглушител за да не стресне съседите.

54

Я па я..!

преди 4 години

Това е добрия съсед който казваше колко добър човек е Чане и как е правил път на мравките.

53

Totenkopf

преди 4 години

Егати постановката, а уж там е пълно с ченгета, жандармерия и баретите, а никой не е чул и видял нищо. Тоя ги направи просто за смях.

52

bg

преди 4 години

нищо нема и да разкрият защото мафията се е сраснала с държавата ! - тоест с политици и прокурори ....кой направи мафиотски босове като Самоковеца , Маргините , Пантев , Карамански и темп подобни сътрудници на службите още 90-те ?!!?!? ами то е ясно - политиците и шефовете на сътовените служби ! Карамански беше сътрудник на Криминална полиция , Пантев на НСС , Самоковеца на ГДБОП ...и така до безкрай !

51

iceblast88

преди 4 години

Полицаите да проверят сред тях за криещия се убиец. Колкото са некадърни като нищо под шапката на полицай ще намерят издирвания. Като ги знаем колко са кадърни като нищо може да си е пуснал брада и да е влязъл в МВР структурите и сега сам да се издирва и затова да не го намират и да не го хващат, той черпи информация по издирването си от кухнята направо. ПП: това е хумористично изказване, но като нищо може да е реалност за наше огромно съжаление!

50

ггг

преди 4 години

да не би да разкриха над 300 поръчкови убийства през прехода ... тука нема ни полиция , ни прокаратура , ни съд ни нищо ! а народа и той не става за нищо ! ЗАКРИВАЙ ...държава менте е тва !

49

Анонимен

преди 4 години

"Полицията работи по всички версии."Разбирайте: телепортирал се е; избягал е в средновековна Франция с машина на времето; предрешил се е като голямото пиле от Улица Сезам; трупът намерен до къщата всъщност е убиеца, но си е сложил лицето на умрелия като в Мълчанието на агнетата; отишъл е да се бие за ИДИЛ; направил си е пластична операция и вече прилича досущ на Пъф Деди; станал е трапер и живее природосъобразно в костенските гори и лястовицки му кацат по раменете и т.н.Всички версии, баце.

48

BG

преди 4 години

TOЗИ МИ ИЗЛГЕЖДА напълно луд на снимката ! нищо чудно че е тръгнал да убива наред ! много психар много нещо има в тая държава ! прости , завистливи , злобни , отмъсителни ...некъв ужас е

47

хахах

преди 4 години

Да го потърсят още 1-2 седмици и вече никога няма да го намерят - той ще отслабне, ще пусне коса, брада, мустаци, може и да се боядиса за тен, ще мине покрай тях и ще си поиска огънче... и полицаите ще му дадат, ще му покажат собствената му снимка отпреди месец и ще го попитат дали случайно не го е виждал...

46

variola

преди 4 години

Съдебен лекар трябва за да се установи смъртта на цялата държава !