27

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНа Сейшелите ходят само неосъдените престъпници.

26

достоен българиИнЯн

преди 4 години

Аз си пия успокоителните през ден, и виното, също през ден / не бива да ги смесвам все пак/. Резултат: не мразя, не обичам, не правя секс/вредно е!/, усмихвам се безпричинно, понасям дебилните си съседи, не гласувам за престъпници, работя перфектно, грижа се за семейството, помагам на страдащите хора, си и не ми пречи, че живея в тази "==-0о9иуфдубхехйфбсекйацхасекйфцх" държава. И това е прекрасно!

25

ПРАВИ СА

преди 4 години

Като си в Затвора какво ?В Присъдата не пише че те лишават от СЕКС , може някой да има дама на сърцето си и да създаде поколение . Тази тема е като Сватбата - трябват ДВАМА .

24

Анонимен

преди 4 години

А защо не и след вечеря да излизат на разходка, по баровете например.А защо въобще ги държите затворени? То толкова и ги държите.Повечето престъпници на свобода.С висящи,стърчащи, полюляващи се и т.н. присъди. Аз незнам тези които измислят тези закони нормални ли са? Или това се прави с цел.

23

Sasho

преди 4 години

Главна дирекция "Изпълнения на назанията" за реда, по който се провеждат т.нар. удължени свиждания, съобщава специализираното издание "Лекс", цитирани от Dir.bg.Демек бабата казала на снаха й, че чула внучето да казва на лелята, че дядото умрял.Нищо че Лекс се занимават със съвсем други неща. Напишете в Гууглето и ще разберете. Ама българина не чете новина, а чете заглавия .

22

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Спокойно,спокойно народе,няма място за хленч!? Веднага да им пратят министър Ангелкова,новата заместничка на Пора-жанов Десито, Фандъчката, Нинова,Йотова,Кристалинката и цяла плеяда *** на високи постове да ги чукат! Таман ще имат голям избор за всякакви вкусове!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Това са повече от глезотии.Извратении.Той отнел правото на живот на други хора, сега си търси правата за сексуално задоволяване.Това ми идва малко отгоре, да ви кажа.Какви права бре, убиец!

20

Анонимен

преди 4 години

А що пък не и всяка година да имат правото да ходят безплатно за по месец почивка на Сейшелите, Бахамите? Държавата тъй и тъй плаща за тях... Нямам думи!

19

Анонимен

преди 4 години

Всъщност доколкото става ясно от статията, някоя държавна "умна глава" вече се е сетила да промени правилника. Което всъщност не променя наглото искане. Кой си ти, байно, че да искаш личен живот, след като си съсипал личните животи на толкова други хора?!

18

Анонимен

преди 4 години

до 20 Ами то може и да е ставало- оня да си вика жрица на любовта, тя казва че му е приятелка на надзирателите и хоп в кревата. Смях в залата е това.

17

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се премахне и доживотната присъда! В нормалните държави максималната присъда е 25г като на затворниците се осигуряват и нормални условия за живот и работа. В нормалните държави затворите са по луксозни от българска панелка.А най скапаните затвори със в най скапаните държави. Там престъпниците в затвора или полудяват или излизат още по големи престъпници.

16

Анонимен

преди 4 години

А тези затворници които нямат жени или приятелки, що не им разрешат да си викат прoститутки по тази логика??? Няма такива смешни закони, баце!

15

ееех

преди 4 години

Напишете статия колко милиона отиват за здравеопазването на доживотните убийци, защото имат права, а плащащите осигуровки изрядни граждани и хората с увреждания нямат пари за лекарства за себе си и децата си и просят дарения.

14

Воайор

преди 4 години

Ееее , ама така не честно бе.... Тъкмо ми се искаше да гледам как Порожанов е обгрижван от бай Ставри. Ми недейте така, де! Както е тръгнало на разкритя от Свободна европа и Дойче веле, скоро ще има много какво да се гледа от пандиза в директни включвания . А вие искате без камери! Имайте милост, моля ви!

13

Gamble45

преди 4 години

Секс?!? Секс в затвора?!? Моля, какво е това бе?!?

12

Братя

преди 4 години

Поздрав от радефФ! Ето как ше ви промени!!

11

Анонимен

преди 4 години

Това го има в САЩ. Гледали сте предполагам филма ЗАД РЕШЕТКИТЕ със Силвестър Сталоун. Че там той го играеше затворник и му разрешиха да си бъде с жена си зад един бял параван за да не се вижда от надзирателите.

10

кривосъдие

преди 4 години

Защита на правата на серийния убиец и смачкване на психиката доживот на близките на убитите жертви!? Бравос - това е родната демокрация, това е родната цивилизация. И най- отвратителното - жертвите плащат за комфорта на убийците в затвора.

9

Анонимен

преди 4 години

От много години насам съм на мнението,че такива с много тежки присъди трябва да сядат на електрическият стол и да ги няма....Какъв ти секс какви ти пет лева,че те направо са си в 5 * хотел.И отделно ние данъкоплатците ще трябва да платим сега тези санкции ....

8

Анонимен

преди 4 години

Държавата цирк, друго нямам какво да кажа.