47

812

преди 4 години

Не ги слушайте ще вкарват контрабанда през дупките на жените.. ;)

46

ХАЙДЕЕЕ

преди 4 години

Нещо друго ?

45

Ебасси

преди 4 години

Тия затворници живот си живеят .Я, някой да ми припомни за какво вкарват в затвора ? Някакви заслуги ли трябва да имаш? Почивен дом ? Пансион -5 звезди ? Заслужен отдих след успешен обир.. убийство.. измама.. изнасиилване.. с безплатна охрана за да не те пипнат роднини на жертвите ти ?А спа център, френски готвач и баня с италиански мрамор , кога ?

44

Веско

преди 4 години

Само два въпроса за помисляне, ако може, от законотворците. Разрешавате на рецидивисти да се кефят без наблюдение, а ако са любители на асфикцията и е убият, за трудова злополука ли ще мине? Или чул, че жена им хойка и решил да е спре по свой си начин?И друго ме тормози, какво казват съответните служби относно социалната среда на деца на осъдени доживот?

43

Анонимен

преди 4 години

Ми те повечето бг работодатели третират по подобен начин служителите си.Подслушват им телефоните,интернетът,кешат на мутри и куки да ги "респектират" ако си търсят правата.Плащат им по-малко пари,не внасят осигуровки.

42

Анонимен

преди 4 години

До пецатаАбе пЕЦА, ти живял ли си през комунизма/социализма/? Или четеш писанията на тези дето помнят колко стотинки бе нещо, но колко бе заплатата и колко го имаше не помнят? Един изнасили момиче дошло на гости. Дядото на момичето го пресрешна с брадвата и отиде в затвора. А дори не успя да го убие. И онзи за ужас на селото продължи да си ходи спокойно по улиците, е малко по-обезобразен.

41

Анонимен

преди 4 години

Само не разбрах, тези в затвор ли са или на санаториум? Доживот и ще прави секс! Геронтофил го пускат ОТПУСКА от затвора и той изнасилва поредната баба! Както и ариеца от онзи ден с 14 присъди и прави за пореден път същото. Не чуствате ли, че нещо не е нормално? Чичо ми го пуснаха от затвора и заяви, че пак ще се върне. Топло, ядене, легло, завивки. "Ама хората имали чуство за несправеливост". А не чуствате ли, че престъпниците имат чуство за безнаказаност?

40

Анонимен

преди 4 години

Коя жена ще стой с убиец осъден на 20 години или до живот,че и ще ходи кекс да прави с него, при все че има толкова много свободни мъже?!Тия искат да си викат*** срещу заплащане.

39

OFF News

преди 4 години

Защо не искат камери ли ? Ами ще ви кажа, Зада могат да си поръчват ,,чочарки''.За туй става въпрос,не за друго.Всички знаят за какво мсе говори,но никой не казва истината.И кой мислите ще си поръчва жени от вънка,ами хората с парите,мутрите от ,,прехода''.Болшинството са гладни мишки,нямат пари дори и за цигари,камо ли за други екстри.Някой от ,,вътре'' плаща здраво за да се измени закона.Нищо по различно от Мексико.

38

Една добра идея

преди 4 години

Смъртно наказание за ВСИЧКИ рецидивисти,независимо от вида престъпления.Американска е идеята,впрочем.Бая място ще се освободи по затворите...

37

Анонимен

преди 4 години

нещо не схващам .. в затвор ли са или са някъде на курорт

36

Анонимен

преди 4 години

Престъпилият обществените закони,осъден, изолиран от обществото, съди обществото защото му липсват удоволствията от свобободния живот. Нещо не разбирам. Така думата затвор се обезмисля.

35

един от затвора

преди 4 години

Неприятно е съгласете се тука като правя кекс и надзирателя седи с гръб към мен но това е подтискащо не за мен а за момичето

34

Анонимен

преди 4 години

То ще стане и в затвора да се влиза само с връзки

33

Анонимен

преди 4 години

И ако убият някой на тези интимни срещи или го пребият, кой ще носи отговорността, затвора или ВАС?

32

пецата

преди 4 години

В либералния ес е така, ония Брейвик утрепа 90човека и преди няколко дена осъди затвора да му разрешават да прави барбекю 2 пъти в месеца с винце и телешко или свинско, в килията има комп с интернет, тв с кабелна живее по добре от 30% от българите на свобода , гнилия комунизъм ги решаваше нещата по справедливо, отнемаш живот, отнемат твоя

31

бай ганю

преди 4 години

от кога лишените от свобода и права имат правото да съдят ?ква е тази аномалия?

30

Анонимен

преди 4 години

Секс колкото искаш в затвора. Само си изпусни сапунчето в банята!

29

Анонимен

преди 4 години

И какво поколение ще създаде? От любезни и добронамерени хора?И ще ги възпита чудесно?Да не крадат, да не убиват и да уважават правата на другите?Как?

28

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЦелта е да те смажат психически- икономически, за да плащаш данъци докато можеш. Сметнато е колко време ще можеш, а като/ако доживееш пенсия-мизерия няма дълго да тежиш на бюджета....