15

М, да ...

преди 4 години

Готовите пари ГЕРБ похарчи за глупости, а сега очакваме "Фолксваген" да инвестира/ налива пари и гради в пущинака /тук! Някой майтапи ли се?

14

Анонимен

преди 4 години

Ако доиде бсп на власт ще ви направи завод за български автомобили а не да даваме на немците да ни експлоатират с техни заводи. Да живеят бившите комунисти. Хау.

13

Boko bo

преди 4 години

Болен народ. Страна дето внася домата от Македония, ябълки от Полша, страна която няма нито 1н път като хората А за магистрали да не говорим. Страна с нисък експертен потенциал, без крупни инвеститори и стратегически проекти, страна която се управлява като ЕТ вече 10г и чака най-големият автомобилен производител в света. Падам от съжаление и омерзение колко глупав и наивен е моят народ. А за корупцията не е нужно да говорим.

12

М, да ...

преди 4 години

Хората от министерствата и общините работели денонощно по сделката---------------Кипи безсмислен труд! неможе ли да сте реалисти бре хора! Създайте сигурна, сериозна среда /бизнес и житейска/ и след това бизнесът сам ще дойде!

11

Анонимен

преди 4 години

*** ще направят всичко възможно да провалят Завода.

10

Анонимен

преди 4 години

А тия от Фолксваген дали знаят че ние искаме завод за (по думите на тоя ) за цели автомобили или и понятие си немат да идват тук а Баце пусна фитила преди около месец с ясната предизборна цел да замаже скандала с апартаментите . А Цветанов къде го скриха ,това е въпроса, че преди немаше и ден без да му видим пъпешовидната мутра .

9

М, да ...

преди 4 години

"Фолксваген" щели да дойдат нв страна със силно застаряващо население, корупционна среда, мутренско управление .... Олеле! Мечтиии.....!

8

Анонимен

преди 4 години

На *** точно затова са му казали да се хвали - за да изгонят Фолксваген от България.

7

Анонимен

преди 4 години

Ако отворят завод за лади ще му повярвам на ***!

6

Път

преди 4 години

Калотина Монтана - реално 120км разстояние и реално 2,5часа път през прохода Петрохан или 3 часа през Витиня.Завод на това лято или на Луково лято.

5

Анонимен

преди 4 години

Радев няма нищо общо и че повече пречи, отколкото помага на сделката.кратко и ясно!

4

ПАТРИОТ

преди 4 години

Емил Караниколов : роден 1980 г. през 2001 завършва право в УНСС , през 2004 е вече министър!

3

Тео

преди 4 години

За големите концерни има едно единствено необходимо но недостатъчно условие- това е стабилност в държавата. Каква стабилност има в България? Няма да давам отговорите, оставям ги на всеки - всеки има глава на раменете, и когато окончателното решение бъде взето, може да си направи изводите. Аз за себе си последните 10 години ги правя - има една дума - провал! Както искате, така го разбирайте.

2

Уважаеми политици!!!

преди 4 години

Вместо да се карате ( май само това можете ) за това кой колко повече е направил, вземете си преглътнете себелюбието и нарцисизма и направете компромиси, и направете поне нещичко за благото на българския народ. Защото търпимостта на последния не е безкрайна и уви дано изведнъж не прелее чашата, че тогава да не сте на Балканите - приказката за "болния човек" поне би трябвало да я знаете!

1

Анонимен

преди 4 години

Спореха кой докара Фолксваген, сега почват да спорят кой изгони Фолксваген.