55

Стоев

преди 4 години

Точно така - не се интересуват от мафиотско-политически напъни. Караниколчо, а защо не кажеш, че първоначално ФВ оглеждаше терени край един голям български град, но правителството ги отказа. Към този голям български град имаше още няколко големи запитвания, но Бойко е казал само в София, Пловдив просто е близо до София и ей-така от зор заман в Бургас. Така е - глобалните не искат някой да се бърка и затова ни заобикалят. Така държава не се развива.

54

Анонимен

преди 4 години

Голям смях....Искам да видя чиновник, дето стои след работа. А на тези, денонощните - направо им дайте орден Стара Планина!

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Сега и всяка чуждица ли требва да я мисла как се пише ...

52

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ще ти кажа, какво ще стане Ще се построи един завод, той ще е напълно изолиран и само ще внася едни пакети с части и ще се изнасят сглобени коли. Държавата ще стои от страни и ще гледа мирно и спокойно, защото от ЕП са й наложели така. МОже би, ще наемата 50-100 души "специалисти", но основното ще са черноработници, работещи под немски емринджей, който взимат 15 пъти по-висока заплата.

51

Анонимен

преди 4 години

До СандоЕ що бе. Аз съм си сглобявал кола. Малко скърца, ама излиза мнго по-евтино...

50

Сандо

преди 4 години

Мале мила, почнеме ли и коли да сглобяваме става опасно - повече от бслкане трябва с закон да е забранено

49

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Германците трябва да са луди, да построят такъв завод у нас. С тези темпове на римлянизация рискуват в близко бъдеще заводът им да бъде разграбен и предаден за скраб.

48

Анонимен

преди 4 години

Пише се "фолцваген". Множествено число: "фолц.ва.гини".

47

Анонимен

преди 4 години

И какъв опит имаме в автомобилостроенето? Каква бизнес среда предлагаме след като инвеститорите бягат през девет планини, а инвестициите са се сринали? Бюрокрацията е толкова голяма, че не ми се говори. А и да не забравим поголовната корупция и на най - ниско чиновническо ниво.

46

Слаб президент

преди 4 години

Набеденият за президент, пенсиониран военен Румен Радев пак показа нагледно, че не е на необходимото ниво да изпълнява функциите на президент на България !

45

Анонимен

преди 4 години

Само двойкаджии, преписвачи и такива с купени дипломи са достойни за министри и важни постове. Не трябва да са по умни от вожда , а той е прочел само една книжка до половината.

44

Анонимен

преди 4 години

А на Гришата завода го съсипаха щото не искаше да плащат на Борисов.Еех мазни некадърници невежи, намерили за какво да се бият в гърдите.Пари в бг от тоя инвеститор няма да влезат а ще излезнат. Ще наредите няколко свои човека на големи заплата другите на стандартните 1000лв макс.Не ни трябват чужди наши заводи трябват.

43

Анонимен

преди 4 години

България трябва да привлича повече Азиятски инвестиции Японски Корейски Китайски нормализация на отношенията с Русия и да не се надяваме на сбъркани *** от запада с Норвежката принцеса Марта Луиза се загаджи с чернокож умразата на западноевропеиците към БЪЛГАРИТЕ е безкрайна тяхните приятели на западнците саа тъмнокожите пожелавам им да се превърнат в като южна африка

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41 Много хищни и лакоми тия пчелички!

41

Анонимен

преди 4 години

ДО 42 И аз това казвам

40

Анонимен

преди 4 години

През първото си управление ГЕРБ повиши цената на тока, което дестабилизира България - хората излязоха на улиците, имаше живи факли. Провален Южен поток, провалени стратегически проекти, вял растеж на икономиката, мижави инвестиции. Рухнало Кремиковци, рухнали Полимери, унищожен Булгартабак, китайските инвестиции забавени с десет години, население, което бяга зад граница, стабилизация на мизерията. Толкова можеха горките,толкова направиха. Време е за промяна и нов шанс

39

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНищо не ни пречи да си уважаваме и патриарха и папата,това пречи ли ти с нещо?

38

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ работеха като пчелички за страната и населението,ще ги търсим един ден,много направиха откакво са на власт!

37

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Ако си добре с паметта... - по корем се влачи прекият началник на Зеления чорап - Илияна Йотова и лъсна с език чепика на поп Киро ченгето...

36

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ за благодарност към мис Спрънджи, ще я вземе да мие нужниците на Министерския съвет