139

Анонимен

преди 4 години

Ако Алеко беше жив, 100% щеше да има "второ преработено и допълнено издание" на безсмъртната му творба "Бай ***", благодарение на Боко Банкянски. :)Най-интересното в случая е, че Тиквунят, без да е прочел нито ред от Алеко Константинов, така идеално дублира главния герой, че се чудиш дали инкогнито не играе в "Сатиричния". Такава дарба! :)

138

Анонимен

преди 4 години

За последните 10 години управление на ГРОБ животът ни не се промени към по-добро и за това са виновни ГРОБ...Народа естествено ще ги замени с някой друг...Безумие е пак да се гласува за ГРОБ

137

Анонимен

преди 4 години

"Гардиън": Борисов, искащ да спечели Европа с обаяние и ласкателство.---Абе, "Гардиън" (хи-хи!), първо, Боко Тиквунят има обаяние на касапин, (или обаяние на това, което касапинът обработва за Коледа, все тая); второ, ласкателствата (и хуморът му) са като на героя на Алеко Константинов.

136

М, да ...

преди 4 години

Няма по-добро място за живеене по света от ЕС, казва българският премиер Бойко Борисов--------------------За самият Борисов е така, къде другаде по света ще се разполага като феодал с всички ресурси на цялата държава - да го обслужват, м? За обикновенният човек живеещ в БГ не е така!

135

Анонимен

преди 4 години

Добре де, БСП та БСП... За 30 години колко пъти имаха правителство? ГЕРБ сега имат 3-то, а БСП са имали... 5 ли бяха (Орешарски, Станишев, Виденов, Луканов 1 и 2)? ... Какви са спомените ви от свършеното от тях? Какво свърши ГЕРБ и какво свършиха БСП през годините? ... Кой какви кризи предизвика и кой какво построи в държавата? Заради кой обедняхме и заради кой забогатяхме? ... Ясно е, че си говорим за един елит, който си има 2 партии, но някак си има разлика в резултатите... Или бъркам? :)

134

Анонимен

преди 4 години

Нали си го знаем какво смехотворно лъжливо човече е Бочко Тиквин,че да ни се цитира Гардиън...От 1300 г.България не е била по-зле...

133

Реалността

преди 4 години

Знам един дърт комунист който сега е от БСП. По времето на Орешарски беше заместник кмет на малък град в Северозапада и е имал заплатка и други благинки. Сега е нищо и е огладнял до умопобъркване. По цял ден стои в клуба на БСП и *** от един стар компютър. Толкова е *** че сам разправя че като съборят Бойко пак щял да стане зам. кмет. Така му обещали от София и той се старае до полуда да ръси всякакви клевети и лъжи срещу конкуренцията.

132

Анонимен

преди 4 години

"Гардиън": Борисов, искащ да спечели Европа с обаяние и ласкателство------ДОБРА ДУМА ЗА БЪЛГАРИЯ СИ Е ДОБРА ДУМА

131

До 133

преди 4 години

Ауууу....Откога Борисов стана най-моралния човек,че ние да си оправяме възпитанието...Та нали народа го назовава Боко тиквата,като синоним на безгранична простотия и напомпано самочувствие без покритие...Именно ,защото ни управляват крадци,мафиоти и некадърници сме на този хал...Най-бедните и умиращи в Европа...

130

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНавря парите и ограбиха банката по схема - всички заедно.

129

Анонимен

преди 4 години

Комунистите така са изгладнели, че не могат да простят на Бойко, дето ги държи толкова време далеч от хранилката. Затова измислят всякакви опашати и злобни лъжи за него.

128

Анонимен

преди 4 години

Браво на човека.Пожарникар бил,вожд бил,ама изключително дипломатично интервю .Вярно,че корупцията е ужасна,но след като се прогонят ментетата от системата и партията му,нещата ще тръгнат.По-добре не е била България от 89г. през прехода. Ясно е,че Швейцария няма как да станем за 10 години,но поне при работещите, покупателната възможност е най-голяма.Критики има към социалната система.И ето че не се г,ъзи както някой твърдят- не сме гонили руски дипломати.Не ГРЕШЕТЕ да го заместите с БСП !

127

червенотиквеничковче

преди 4 години

Автентичният Бойко говори така: "Абе къде си тръгнал с голо дупе...таралеж да мачкаш...шменти-капели....пунта-мара...тинтири-минтири....големият брат не гони карез..." това да използва думи като "дихотомия",а скоро и "автохтонен" просто е хибридна атака,поръсена с новичок.Искат да се разочароваме от "народният човек",да го обявим за гнил интелигент и да не гласуваме за него. Тука съзирам дългата ръка на Кремъл!

126

Анонимен

преди 4 години

Мафията диктува на Борисов,за да държи народа беден и ограбен,като връща тази услуга на Боко във вид на неясно с какви пари купени апартаменти и къщи в Барселона...А какво ли има в герберастките офшорни сметки,както попита президента...

125

Анонимен

преди 4 години

То мафиотите, които ги присвоиха бяхте вие от БСП начело с Орешарски и Станишев.

124

Анонимен

преди 4 години

"Не всички вестници излизащи във формат таблоид са "жълти"."Главна новина в Гардиън отпреди 2 месеца: -Мистериозен радиосигнал пристигнал от дълбокия космос, може да са извънземни!

123

Анонимен

преди 4 години

Борисов набута държавните пари В КТБ,за да могат после мафиотите да ги присвоят...Боко тиквата е марионетка на задкулисието...

122

Анонимен

преди 4 години

Баце е решил да лъска PR като си плаща интервю в чужд вестник. Само дето въпросното "издание" е жълт вестник.

121

Анонимен

преди 4 години

И като е наврял всички държавни пари вие от БСП веднага се почувствахте длъжни да фалирате банката и да ги ограбите?

120

Анонимен

преди 4 години

Препоръчвам на критикуващите ББ да четат руската версия на Википедия.Там надлежно е обяснено какво е таблоид т.е.определен формат вестник.Не всички вестници излизащи във формат таблоид са "жълти".Що се касае до Б.Б той определено е Убавец на фона на техните политици и може да води смислено повествование макар и само на български език.