159

пак Бат Йовчу

преди 4 години

Бат Бойко е хитряга! Знае той, че когато атовете се ритат, магаретата страдат. И като такова, много внимава да не го ритне някой ат. Хитряга е еййййиииии!!!!Който не знае какво е ат, да търси в речника за чуждите думи в българския език.

158

Анонимен

преди 4 години

До ПриятелХей Приятел, вземи спечели едни избори ве! Та да спре тази наша съсипия!

157

Приятел

преди 4 години

Бибитко е най-големия шут , управлявал страната ни в цялата 1300 годишна история.Щеше да ми е смешно ,ако не ми е тъжно ,че този глуповат и простоват човек вече 10 години ни съсипва.Бай Тошо го беше сложил за шофьор , а Гоце му сложи генералски пагони.И Бибитко стана първия пожарен генерал в Света.И от тогава дълбаем дъното със страшна сила.

156

88

преди 4 години

Българската Джени Суши- известна като рускинята Йончева се опитала да целуне Бойко Борисов за да му отнемат премиерските права за 1 г. ..ха.ха.ха

155

Ха-ха

преди 4 години

"Борисов получава признание за това,че не създава главоболия на ЕК в момент на обтегнати отношения с Полша,Унгария и Румъния"Има ли смисъл от коментар-това казва ВСИЧКО!Който не се бори за своето е много удобен.

154

Анонимен

преди 4 години

До СкрипалБай Скрипал, много се оливаш! Ще ти пуснат повече НОВИЧОК и ще заскачаш КАЗАЧОК!

153

безумен

преди 4 години

Борисов е позитивно явление в живота на Родината! Приет е добре в Европа и думата му се чува от колегите му! Това е полезно за България, хората го усещат! Ще гласуваме за ГЕРБ, заради доброто на народа! Гласувайте всички за ГЕРБ!

152

Sesc Goldenhofenburg

преди 4 години

Наистина Европа е благодатно място - умерен климат, център на световната цивилизация, културни възпитани хора. Къде е по-добре ? В Африка ли , в Южна Америка ли, в Азия ли ? Ако не е европейската култура светът ще тъне в дивотия и лудост. Прав е Бойко . Европейската империя пречи на другите световни сили и за това има квичене от платените ***.

151

петков

преди 4 години

Бойко с русия е,, добре, ту на запад ту на изток но за корупцията в страната мъл4и - -съд за Бойко и Цецко

150

Анонимен

преди 4 години

Тос къде го видиш плесни му два шамара, никога няма да сбъркаш.

149

Анонимен

преди 4 години

Гардиън не погали ли Боко по тиквата..едва ли...превърнал страната ни в гетото на Европа...А и те знаят,че това ще е последното му интервю,защото той е пътник и си отива заедно с неговата ненавиждана от всички крадлива,нагла и цинична партия-шайка ГРОБ

148

пипи дългото чорапче

преди 4 години

Абе, драскачи на герб,не спряхте с простотиите си.Вари го,печи го,все е герб и родословието му почва от бкп. Много се активизираха за изборите.Колко ли ще ви платят и ще ви стигнат ли за морето

147

HeinrichHimmler

преди 4 години

Те троловете и си отговарят един на друг даже Хаха ! Не знам кой беше клоунът , който написа, че Орешарски фалира КТБ, като това беше напълно инсценирано и ясно от месеци, с любезното съдействие на Делян Пеевски, който беше теглил кредити за милиони от Банката, Бойко Борисов, който беше теглил кредити от банката чрез подставени лица, както и други мастити мутри от политическия елит. Да не забравим и любезното съдействие на майката на Пеевски и медиите, които направиха операцията още по-лесна!

146

Активист на БКП

преди 4 години

Възпитан от 18 -годишен в ценностите на социализма ,ние от БСП се гордеем с нашият съпартиец другаря Бойко Методиев Борисов !!?

145

Анонимен

преди 4 години

Този *** народ точно така се управлява по Бойковски...

144

Анонимен

преди 4 години

Вярно е. Преди най-доброто и най-великото беше Съветският съюз, а днес е Европейският съюз. Истина е. Преместиха ни в Западната сфера на влияние и сега сме най-добре в нея.

143

До 151

преди 4 години

Слагат минуси,защото са инструктирани. Не изневеряват на стила си.Само плюене и нито един аргумент .Ама иначе са наясно до последния детайл кой какви пари прере,кой какви имоти има,кой с кой бил комбина,кой казвал на кого какво да прави по европроекти и т.н....Но никой не се огледа назад и да сравни онова катастрофално положение на финансива несигурност,неизплащане на заплати,пирамиди,хиперинфлации,липса на улично осветление,режим на ток и вода,изчезване на хляба,СИК и ВИС и т.н.

142

Добре де, БСП та БСП

преди 4 години

... :) ... Не разбирам честно казано защо някои слагат минуси на коментара ми по-долу, в който просто задавам въпроси, като ви моля вие да си спомните какво е било, а не се опитвам да ви убеждавам в каквото и да е. Не ви харесват въпросите ли? Или изречението за единия елит с двете партии (едва ли са само две) нещо не е наред? ... :) ... Ай наздраве!

141

Анонимен

преди 4 години

Знам едно брадясало герберастко пичлеме,лъхащо на алкохол и цигари,което членува в младежкия ГЕРБ и по цял ден кибичи в техния клуб и *** на компютъра всевъзможни глупотевини гарнирани с псувни и цинизми по адрес на БСП...По принцип такъв е електората на ГЕРБ...платен,крадлив и мутренски деградирал...Нормалните хора са много повече и няма да гласува за герберастката ***.

140

Анонимен

преди 4 години

И Бойко е гьoтвeрeн!