92

Анонимен

преди 4 години

Българ е прозз и рипа само кога му земат данък за колата,иначе търпи всичко.А манипулаците са ежедневие.

91

Анонимен

преди 4 години

г-н Борисов, като четете във Фейсбук, не разбрахте ли, че хората не са толкова ***. Не ни интересуват апартаментите ви и всичките ви далавери, само децата ни не пипайте. Върнете парите на норвежците, и им кажете, че са се объркали.А който не вярва за норвежците- да напише eegrants.bg, там е подробно обяснено колко пари дават норвежците, под какъв механизъм, за какъв срок, за кои сфери...

90

Анонимен

преди 4 години

До Елена,тури някой препинателен знак, че не се чете!

89

лъже!

преди 4 години

Държавен вестник: ЗАКОН ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО- Чл. 36г. (Нов - ДВ, бр. 24 от 2019 г., в сила от 01.01.2020 г.)- всеки може да го провери,Държавен вестник, бр.38- 10 май 2019г.- пак всеки може да го провери. Всички спорни моменти, срещу които хората протестират ВЕЧЕ са приети в ДВ! Кое е спряно???

88

Анонимен

преди 4 години

Ние мислим за детето.За кво дете мислите брей?Ако мислехте за децата, нямаше да позволявате едни .... да се плодят и да ги ползват като врата за социални помощи!

87

Методи

преди 4 години

Сега Бойко отсече ама фнимавайте да не избухне или да не изригне и тогава сичките дето пишете лошо за него ша видите

86

До: 108

преди 4 години

Прочети коментара на От вътре как ни такова през панталоните :)

85

Анонимен

преди 4 години

Първото което трябва да пише в тая стратегия е:Деца, никога не вярвайте на политици, те са просто обикновени крадци и лъжци, само че в костюми.

84

Анонимен

преди 4 години

"Стратегията за детето е преименувана на Постановление 104 ДВ бр.37/07.05.2019 стр.22-28и е подписана от Б.Борисов."Стига ве човек !? Сега проверих и е ФАКТ, черно на бяло в Държавен Вестник!Бойко Борисов е долен ЛЪЖЕЦ.Всичкото е вътре хора, даже ходенето да изнудват бременни жени да се откажат от детето преди или непосредстовено след раждането (докато са още под влияние на медикаменти, упойки и т.н.).НАГЛОСТ да лъжеш и в същото време да излиза обратното в ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК?!?!?!?!?

83

Анонимен

преди 4 години

Ами нали ти 10 години управлява бе Тикво.

82

бранко

преди 4 години

категорично да защитава детето? от кого? от държавата-мащеха? кога ще бъде защитено семейството и детето в семейството?

81

Анонимен

преди 4 години

Вече много дълго време ни тъпчете и ние си мълчим и теглим. Но нека едно е ясно: започнете ли да отнемате децата на хората въз основа на дебилните ви евроатлантически и джендърски кретении, измислени от някакви третополови хипстъри и НПО-та, ще ви се стъжни жестоко.

80

БОРИСОВ ОТСЕЧЕ:

преди 4 години

ПРОС КАП-ПАК - ИМАМЕ СЛАБА ДЪРЖАВА И ИЗМИРАЩ МАТРЯЛ!

79

До: Деница

преди 4 години

През целият си днешен ден, не бях чул по-тъпо изказване

78

ДЕСИСЛАВА ТАНЕВА

преди 4 години

ДНЕС СЛЕД КАТО СЕДНАХ В МИНИСТЕРСКОТО КРЕСЛО И ВИДЯХ ОТБЛИЗО БИБИ, НЕ МОГА ДА СЕ СПРА ДА МИСЛЯ ЗА Г-Н МАРЕШКИ, АМИ ТОЙ Е НАПРАВО, КАТО АЛЕН ДЕЛОН ПРЕД .... ОХ, НЕ СМЕЯ И ИМЕТО МУ, ДА НАПИШЪ ВЕЧЕ....

77

Да се поклоним!

преди 4 години

Поклонете се на Бойко! Целунете бомбетата на неговите опинци!Па кажете Вожде,към светли бъднини води ни!

76

ОЛЕЛЕ

преди 4 години

През тази година върнати 40200 деца в училище!!! Образователният министър му подаде това число или сам си го измисли.

75

СЕТИЛА СА МАРА

преди 4 години

ДА СА ПОБАРА! ТО ДОСЕГА СЯКАШ Е ИМАЛО ЧИТАВО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. НА БОЛНИЯТ СЕ ГЛЕДА, КАТО НА ОТВОРЕНО ПОРТМОНЕ. ГНУСНО И НАКЪРНЯВАЩО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ НА УМРЕЛИТЕ ДА СЕ ЗАВИЖДА... ДОТУК НИ ИЗДОКАРАХА....

74

Деница

преди 4 години

През целия си 67 годишен живот не съм виждала по-сексапилен пич от господин Борисов

73

Турчина

преди 4 години

Няма национална стратегия за развитие на държавата,камо ли за детето.Благодарение на мутренските методи на управление хората продължават да бягат от родината си.В България се действа без мисъл за утрешния ден.Тази територия е обречена и подлежи на сфери на влияние.Борисов,дано получиш възмездие за делата си приживе!