41

Komentator

преди 4 години

Спестили са много истина. Да не правим от една обикновена селско-балканска постъпка голяма история. Целунал синя и точка. Колко пък истини да има по въпроса?

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Ще има с него преводач. Иначе за 6 месеца може и да понаучи.

39

Анонимен

преди 4 години

Ами вместо дълги дела за 600 хил зелени, дай на ръка 300 иляди и бегай.

38

Анонимен

преди 4 години

Най-после го наказаха.

37

до Шин

преди 4 години

Кого ще съди си е лично нейна работа.Може и жена да съди за целувка ако иска...И от къде на къде да е длъжна да опитва слюнката на Кубрат и то след боксов мач? Това е гнусно и нехигиенично!Тия "мачовски" табиети вървят само между балканските субекти след три ракии и силна чалга.Силата да си я показва на ринга и да се целува с противника колкото си иска!

36

Анонимен

преди 4 години

Спестихме доста подробности за Суши---------------СПЕСТИЛ ПОДРОБНОСТИ И МУ СПРЯЛИ ПРАВАТА ЗА ПОЛОВИН ГОДИНА,АКО НЕ ГИ БЕШЕ СПЕСТЯВАЛ СИГУРНО ЩЕШЕ ДА ИМА ОЩЕ ДЕЛА И ТОЯ ЩЕШЕ ДА Е БЕЗ ПРАВА

35

Анонимен

преди 4 години

АБЕ ПУЛЕВСПРИ ДА НИ ИЗЛАГАШ БЕ

34

Анонимен

преди 4 години

Bulgarian Jipsy is the Best

33

Шин

преди 4 години

Ако една жена я беше целунала, сигурно нямаше да я съди.

32

Boss

преди 4 години

До АнонименЩе добавя и още нещо, след като американците приключат с него, този повече няма да се състезава. Ако прекали с наглото си и арогантно ГРОБАРСКО поведение - ще го тикнат и в затвора, за да го превъзпитават там, Опулев. Ако пък не изкара курса по добро поведение, а той няма да го изкара - ще го приключат по- бързо ;)

31

Хм

преди 4 години

Толкова ли нямаше кой да обясни на Пулев как работи системата в Америка и че американската мечта си има и Тъмна страна?Що за глупости говори и върши?

30

Сократис

преди 4 години

Това, което е извършил не е престъпление, но има ли иск от страна на потърпевшата, то вече с него се занимава закона.Мотивите на потърпевшата могат да са различни-от чувство на унижение, и стрес, до създали се проблеми със съпруг, приятел, или каквото и да е друго, създало и душевен дискомфорт.Законната ви жена също може да ви съди за изнасилване и това, че не познавате законите, не ви оправдава!

29

О-КЕЕЙ

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ.......ЗЛАТОТЬРСАЧКА ЗА ЕВТИНА СЛАВА....Напротив, Мушито по-скоро е като онази шантонеркка от "Господин за един ден", която участва в оглозгването на Пурко. Пък той клетникът си мислеше, че с новите дрехи е станал "господин", а в града е същото като в кръчмата на село.

28

Анонимен

преди 4 години

аз вече се притеснявам как Пулев ще успее да мине тези задължителни курсове по ограмотяване на тема сексуален торзом, които го задължиха да посети. Та той не знае бъкел английски. Просто парче си е отвсякъде. Да вземе да прочете поне "Винету" като един наш друг велик полиглот, та да се ограмоти

27

До 18 ливадата

преди 4 години

Ти където немаш завършен 7ми клас, немаш 2 стотинки в джоба и живееш в панелка, той решил да обяснява неща, където са толкова далече от него че направо е смешно. Трай си, пияница такава, живуркай си в люлин в панелката при мама и тате и не се занимавай с неща за които си нямаш и най-малка представа, смешка такава!

26

Krom

преди 4 години

Не е лошо момче Кобрата, обаче е дървена глава. Показа, че нищо не е разбрал от съветите на Големия Кличко - да е по сдържан и обран. Не е научил нищо и от историята на Големия Майк. Жалко. Хайде, дано продължи да боксира. И да си извади поука.

25

брееей

преди 4 години

Поне да и беше натръсил едно круше на Сушито,та да знае за какво го съдят.Че сега излиза че тази просто иска да изкара малко пари!

24

БМВ е34

преди 4 години

До -Я па тоа е па пази се от светлините на прожекторите ва!

23

АНТИ

преди 4 години

Джени изживя американската си мечта.Вие как сте с европейската мечта = европейски стандарт на живот ?!

22

-

преди 4 години

Много тъжно е да гледаш жена на боксьор с огромни слънчеви очила в зала.