81

mm

преди 4 години

Ако сушите не предяви граждански иск значи всичко е постановка.Шест месеца реклама в щатите за 2500 долара.

80

кифла

преди 4 години

Много смешен !!!!Тук дето се правиш на клоун с яморлука, може и да мине , ама там не !

79

Анонимен

преди 4 години

Аз може без да искам да докосна жена и затова ще ме съди за сексуален тормоз-Как ще докоснеш некого без да искаш, обясни, деграде полуруско?

78

Анонимен

преди 4 години

ако пък признава, че не е бил прав и се извинява, защо аджеба си го набива с подобни изявления -Защото е т.п и злобен сел так и го е яд, че Дженито си търси правата. Той иска да е над закона и да краде безнаказано личната неприкосновеност на хората - да ги подбутва, подплясква, а те да свиват уши от шубе. И понеже в САЩ има силни закони, сега злобее. Ако не може да си сдържа диващината, ще го мачкат още.

77

Дидо

преди 4 години

Да бе мирно седяло...

76

Анонимен

преди 4 години

Може и комбина да играят, знае ли човек.....-Именно затова теябва да му вземе сички пари, за да няма съмнение.

75

Мъка, мъка

преди 4 години

....Спестихме доста подробности за Суши...Поредното деббилно изявление. Спестили са какво и защо са го спестили, ако си мисли че не е "виновен", че онази не е права; ако пък признава, че не е бил прав и се извинява, защо аджеба си го набива с подобни изявления при още незавършили процедури и неуредени въпроси с парични обезщетения. Пълна скръб по байганьовски.

74

Шоп

преди 4 години

Хахаха!!С много неприлично деколте била!Ми той може и турска ч-кия да си фантазира заради деколтето, и трябваше ли да я направи? Аз като глеам на жена му джукките и аз си мисля, че са супер неприлични, може ли да и го подам?

73

Паунка

преди 4 години

Браво на Кобрата ! Корав пич и велик българин. Каквото и да говорят злите езици.

72

до 79

преди 4 години

Е, имат много здраве тогава, значи и аз мога да си се разкарвам по атрибут, след като жените могат и голи да си се разхождат. начи аз да се подтискам и сдържам, а жените да се олабват. ае сори.

71

ДО 78

преди 4 години

Тя и гола може да се разкарва, ако иска. В Америка закона е, че, ако докоснеш жена без нейно съгласие е сексуален тормоз, да не говорим за целувка и прочие...

70

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво обвиняват Кобрата, като на видеото се вижда, че мадам Суши е с много неприлично деколте и прелестите и се показват целите. Не знам спортно-етичната комисия в щатите не вижда ли това, или гледа само едностранно, което не и прави чест. Не може само да се обвинява мъжкия индивид в сексуално посегателство, при явно съблазнително поведение от лека жена, представяща се за журналистка.

69

Анонимен

преди 4 години

Може и комбина да играят, знае ли човек.....

68

Анонимен

преди 4 години

Като слушам и фотошопа не е по-умна.И тя вдига цената на иска.Ама с тия големи очила,добре го представя-да не е имало челаф?

67

Анонимен

преди 4 години

Шрек го осушиха!

66

Смок мишкар

преди 4 години

Тая с Питони и Анаконди не мое се насити нашия с Кобричка тръгнал....

65

Анонимен

преди 4 години

Тази вместо да беше влагала пари, за да си направи зурлата на полов орган, да си беше платила за операция на очите, за да не мяза на мекотело под лупа.

64

Анонимен

преди 4 години

В САЩ всяка к.рва може да претендира към всеки мъж, че е "сексуално насилена". И промитите американски мозъци и вярват. Така и Клинтън не стана отново президент, и за Тръмп "изнасилените" се редят на опашка...

63

Анонимен

преди 4 години

Ей бе, Бораат, абе не им ли каза, че тая изобщо па не е твой тип, бее!

62

RAZOR RAMON

преди 4 години

ДЖЕНИ РАВАЛО ДА ОСЪДИ ПАВИАНА, ЗА ПОНЕ 2 МИЛИОНА ДОЛЛАРЕС .