55

Анонимен

преди 4 години

*** селянин! И начинът, по който се държи на ринга и се боксира, е също толкова селски.

54

Анонимен

преди 4 години

Каква кобра?!

53

Анонимен

преди 4 години

До ФактСправедливо е да целуваш тия, които харесваш. Ето това е справедливост, а не *** ми дойди ми, харесвам те, не те харесвам обаче те целувам. Със същия успех може да целува мъже, нали. Целува ги все пак, не ги харесва.

52

Хм

преди 4 години

До Анонимен"Но като ви кажат"Истамбулска конвенция-насаждане на джендърствоЗакон за защита на детето-същото + бюрократичен произволБонус малус-тука чисто нашенски проблем-вземане на едни пари,без ефектТол система-Същото+кражби при строежите/ремонтитеИ още нещо-защо пък трябва да гоним точно пък американците и др. подобни?Напоследък има и други,които се развиват двойно по-бързо!

51

Факт

преди 4 години

Това е система,с която Пулев не може да се бори,независимо дали е прав или не.Или се вписваш, или те смачква.Навързани са като свински черва.Ако веднага се споразумее със адвокатите на Сушито-след 2-3 месеца ще го пуснат да работи.Ако ли не-чака го нерадостна съдба.В САЩ НЕ ОБИЧАТ борците за справедливост!Там на почит са тия за пари!Така че да се пазари за поносима сума и да плаща....Америка ще се спихне чак след 10 години,а дотогава кариерата му отдавна ще е приключила.

50

Гоооолема работа

преди 4 години

Кобрата има пари. Ше олекне с половин милион и ще се забрави за случая! КВО, толкова?Егати проблема!

49

aa

преди 4 години

доста време се чудех защо ме дразни Пулев, добре - боксира се колко може, както може. *** колко велик българин е , колко обича България и тем подобни - това е част от шоуто. Ама е *** като краставица. И да ми го набивате колко е яката работа тоя *** човек - е писна ми от прости хора. Затова ще плаща. Ако още малко постои в щатите ще разбере какво значи да си ***.

48

Визата

преди 4 години

Визата,визата момче,там ще е проблемът!И мисли за другото ,за сексуално посегателство!Идвай си по бързо,че не знаеш какво те чака!Америка не е за всеки!

47

Антибоко

преди 4 години

А в България се смята за нормално премиерът на въпросът .... как тренира карате.... да кани седящите до него млади и красиви журналистки да го пипнат за ....мускула. На което същите тези интелигентни , очарователни, еманципирани същества се усмихват загадъчно и скромно, като девици. Е, в коя държава предпочитаме да живеем?! След като 10 години гласуваме за този начин на живот--МОЛЯ, НИКОЙ ДА НЕ СЕ СЪРДИ!

46

Waffen SS

преди 4 години

"Дотогава той има срок да завърши обучителен курс във връзка със сексуалните посегателства."След успешното завършване на такъв курс,Кобрата ще започне да налита да целува мъже.Изглежда,че еднополовите връзки в "неолибералния,демократичен и евроатлантически "свят е издигнат в култ.Може би при завършване на курса Кобрата трябва да положи практически изпит по целуване на мъже,при което да изпита удоволствие и целуване на жени,където да изпита отвращение, ако не го издържи,ще се наложи да повтаря

45

Анонимен

преди 4 години

Интересно какъв курс ще записва нашия умник./ всъщност трябва 2 курса да посети- тук не знам зашо пише 1/. Та той знае английски на ниво "конграчулейшън". Това е все едно да накараш неговия идол Тиквата да прочете някоя философска книга

44

Ставрю

преди 4 години

Еее Пульо в америка е забранено да се целуват жени. Ако бе целунал мъж всички с евроатлантически цености щяха да ти се възхищават. Ама виж сега как те плюят е това е българина на принципа най съм добрв кога Нане е зле.

43

Анонимен

преди 4 години

кобраааа, такъв автогол от глупост друг не си е вкарвал. успя да сътвори чутовна простотия. сега ще жъне плодовете. а иначе на приказки беше нищо и никаква работа, няма проблем, тя ми е приятелка и тем подобни. ще го източат като дойна кравичка. репортерката и шефа й ще делят парите на Кобрата, а той ще яде бой на ринга, за да им плати глобите. силно дискотечен тип. но пък има още 5-6 континента, където не е целувал и може да се боксира там.

42

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Браво, българи !Вместо да видите колко "демократична" държава е САЩ, вие се нахвърлихте върху сънародника си.Наказанието на Кобрата е пълен абсурд и не ли наложено в нас 90 % от държавите по света. Любимата ви Америка е една извратена, полицейска държава, в която очевидно мъж да целуне мъж е далеч по-безопасно и даже препоръчително. А, изводът за всички прости български момчета като Кобрата, които бленуват за Америка е просто... да не стъпват никога там.

41

Един

преди 4 години

За съжаление мъката на Пулев теоърва започва. На базата на издадените документи, маститата адвокатка на Суши ще и спечели делото. Тогава контата ще трябва бая по-сериозно да изтръска портфейла. Наложената глоба няма нищо общо с делото. Напротив, само доказва вината...

40

Ех Калифорния

преди 4 години

Не знам как някои хора изобщо си помислиха, че номера дето минава у нас ще мине и в щатите. Тая история намирисваше повече от подопашието на престижната статуетка "Златен скункс", най-подходящият трофей за Кубратката стига Бобчо Ваклинов го причака зад някой ъгъл в Студентски град. И запомнете като ходите в чужбина, крийте пулевщината дълбоко в куфара, че вече ни разбра цял свят!

39

Анонимен

преди 4 години

Леле, на 30 и кусур години да ходиш на курсове Как да се държим в обществото и после на изпит пред Комисията, не е лесно...

38

Анонимен

преди 4 години

Добре че ходя командировка в Русия и си прая квото си искам, пък вие ходете при краварите да ви пратят на курс по кво беше..Ми супер.В Просия се мяташ да целуваш непознати жени по улиците и в метрото без последствия, евала. Мерси от таз Просия. Там открай време мужикът пада пиян под масата, а гостите от слънчева Болгария опъват домакинята на караминьол.

37

Анонимен

преди 4 години

"А сега за доброто прекарване на целия Пульовски щаб ще плаща само Кубрат! Дано някой ден балканската тиква преодолее затъмнението!"Да оправиш жена, която ти се натиска в днешно време се счита за престъпление? :)

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41А сега за доброто прекарване на целия Пульовски щаб ще плаща само Кубрат! Дано някой ден балканската тиква преодолее затъмнението!