25

42

преди 4 години

Няма страшно. Не се е появил Доналд Кук, че от него после ще изтекат бая фекалии в залива.

24

Хаха

преди 4 години

Около 250 млн. от 300 млн. са просто едни угоени лоени топки, а за лицемерната любезност да не отваряме дума

23

Хаха

преди 4 години

Да стравняваш историята на Русия със САЩ говори за тежки умствени отклонения. А преди днешната Русия е имало Киевска Рус ;)

22

Анонимен

преди 4 години

Хората в САЩ са открити и добронамерени, стегнати и компетентни. Хората в Просия са темерути, ксенофоби, пияници и фашисти.

21

Сата НАТО

преди 4 години

Станахте банални с простотиите си за САЩ. САЩ има история от 1600 година, там някъде е създадена и държавата Просия. Точка.

20

Анонимен

преди 4 години

Просто нямат истинска Велика история...То нашата 1300 годишна история е много велика.Готови сте да избодете очите на този, който ви каже, че българите не са били роби.

19

Анонимен

преди 4 години

биха могли да посегнат на Иран само при силна подкрепа на останалите местни и западни сили, както направиха с Ирак ... но с Ирак си изгърмяха патроните на доверието, сега никой няма да им повярва и подкрепи за военна интервенция срещи Иран.Еврейте могат да опитат да изиграят някаква сценка, но не мисля че вече има страни с "холокост синдром", които да им се вържат и на тях.

18

Анонимен

преди 4 години

САЩ никога няма да нападнат Сев.Корея и Иран. Просто знаят, че това не е Либия или Сирия.Пък и ако все пак нападнат Иран (знаем ги какви агресори са), цената на петрола ще стане 200 долара за барел.

17

Анонимен

преди 4 години

До ГoшуТая история вече доста се изтърка.Нещо ново няма ли?

16

до фактоидния

преди 4 години

Защо 1 милион българи живеят в САЩ и Канада, а не любимата ти Северна Курея.

15

Mda

преди 4 години

Заслужава си да идеш до САЩ, заради фантастичната природа. Градове и небостъргачи вече има къде ли не по света. В много държави има все ощвще запазени селски кенефi са по-стари от държавата САЩ. Просто нямат истинска Велика история, колкото и да се напъват с Аламо и подобни смешки...

14

Хххх

преди 4 години

До Анонимен 14...Въобще не умирам да ходя там.....дори и на екскурзия....има къде къде по-интересни места...все пак тъпия им МакеДоналд може да се яде на всякъде...а и доста хора които са били там не са особено впечатлени от великата им Америка....а и не обичам хобито им за свободна стрелба в училищата...

13

Mda

преди 4 години

Вече са ти отговорили - за пари. А парите идват чрез изсмукване на природните ресурси и търговси нтелектуалния потенциал на по-слабите държави. Това е възможно благодарение на долара като световна разплащателна валута, който пък се крепи с помощта на 800 американски военни бази по цял свят. Наложили са се преди няма стотина години и държат положението, но нищо на тоя свят не е вечно. Колко други империи са си заминали... Факт, е че хората с двойно гражданство често ползват другия си пас.

12

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Лично аз не разбирах от статията кой крив, кой прав. Авторката явно иска да каже истината, че САЩ и техните марионетки в Близкия изток са терористи, но не смее да го направи, защото не е политически коректно . Как иначе да си обясним факта, че американски военен кораб сваля ирански пътнически самолет взимайки го за изтребител ? ...Или примерно, че Иран е окупирал острови до границата си, когато били напуснати от Великобритания, намираща се на стотици километри, но не била окупатор там

11

Анонимен

преди 4 години

Скъпа моя(мой) за омразната Америка! Знаеш ли колко молби чакат отговор за гражданство?И те не идват от Луната или Марс.Можеби една е от твоето дете.Колко са в Руското министерство? 0.00. Освен онзи *** дето косата му падаше, после си тури киче.Стивън Сийгал.

10

Анонимен

преди 4 години

:СВетът ненавижда САЩ" обаче ще си счупят краката да тичат натам за паспорт.Защо ли?ФАКТ!

9

Mdq

преди 4 години

Много ме радва как масово американците които могат пътуват с чуждите си паспорти из Азия или Южна Америка... ей така, щото държавата им е много "обичана" по света :)

8

Света ненавижда U$A

преди 4 години

ФАКТ!

7

Анонимен

преди 4 години

Гнидата Иран скоро ще бъде стъпкана.

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен2Няма никакво значение с какво е съгласен или не осиращ се селски *** като теб.Не надценявай ролята си в живота.