20

Мери

преди 4 години

Ако чакате да кажат истината, жестоко сте излъгани.

19

1

преди 4 години

Интензивната вулканична дейност в миналото е причината за наситеноста на атмосферата с парникови газове. Интензивна - 100, 200, или 500 действащи вулкана, или Бог знае колко повече! Днес човечеството още не е в състояние да произведе толкова атмосферен ***. Въпреки този вулканичен *** в атмосферата, Земята днес не прилича на Венера! Защо ли? Защото причината не е в парниковите газове. Постановките в буркан не важат за планетарен мащаб! Стига сте мамили хората. Кажете истината!

18

1

преди 4 години

1-в далечното минало е имало многократно по голямо к-во диоксид и др парникови г-ве в атмосферата. Това не е довело до необратими последици. 2-океанът е най-големият рез-ар на диоксид.При повишаване на температурата му се отделя диоксид.Затоплянето и отделянето на диоксида от м-та вода е процес продължаващ столетия.Охлаждането на водата повишава разтворимоста на диоксида в нея - т е водата го поглъща!Затоплянето е следствие на процеси в ядрото на Земята, акт-та на Слънцето и космическите лъчения

17

Българин

преди 4 години

Ами нали дизела замърсяваше повече, та в последствие предпочетохме бензиновите двигатели?! Сега какво се оказа, че планетата тръгна да се затопля по-бързо от преди, поради CO2??!!Коментари от дизелгейтаджии????

16

Роб на влаЗта

преди 4 години

Аз горя гуми ...искам още по-топло в България .Който му е топло или студено в чужбина продавам селски имот за 15милиона или замяна за 500кв.м.в Дубай...примерно .

15

Анонимен

преди 4 години

Глобалното затопляне е причина за високите нива на диоксид, не обратното! Стига с измамите!

14

Дойч

преди 4 години

При вас е все пак по-топло. Нощес в южна Германия 0

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакво е СА?

12

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно, краят е близо.Това тъпо същество наречено човек трябва да бъде затрито от лицето на земята.П. П. Аз поживях а на вас съм ви Е... мамата!

11

Анонимен

преди 4 години

"Ако тенденцията се запази, Земята може да се върне милиони години назад, когато на Южния полюс са расли дървета."Ще пратим няколко от нашите Мехмедалита и Нефризета. За няма и две години не само дървета няма да растат на Южния полюс, ами и трева. Всичко що е метално ще бъде прибрано и ще се завъдят коне. Само няма да се плашите.

10

Анонимен

преди 4 години

"А престанете с идиотщините за затоплизма.Не виждате ли,че зъзнем от студ в средата на май?"Увеличаването на парниковите газове в атмосферата прави точно това. Зимите стават по- топли, а летата по-прохладни. Северните полюси се затоплят, а в пустинните местности завалява сняг, както скоро видяхме в Дубай и СА.

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Мини ледниковият период няма да е 11 години,а поне 50 години.Може и повече.Има 400 годишен цикъл на намалена слънчева активност и сега навлизаме в него.Времето все ще е такова като сега-облачно и рядко ще има слънчеви дни.Дори и през лятото.

8

Анонимен

преди 4 години

Освен това сега започва един нов слънчев цикъл наречен малък ледников период с продължителност от 11 г.Затоплянето е относително, но въздухът наистина е мръсен от комините на онези.

7

Анонимен

преди 4 години

Много маймуни се навъдиха и ***.

6

Анонимен

преди 4 години

Комунистите отровиха въздуха през 1986 на 26 април с аварията в Чернобил, зеленият чорап, набеден за президент, а именно клепоухият нищоправец от харманли румен радев, чиято любовница деса *** от странджа си вее трибуквието по света на държавна хранилка и ни забърква в международни скандали, мълчи като *** и мучи, защо не наложи вето румбата върху радиацията? Не ти плащаме 5 цифрената заплата за нищоправене, оставка!

5

Авантаджия

преди 4 години

Дишайте яко докато е без пари, че и това ще свърши!

4

шматка

преди 4 години

Тръмп каза майната му на климата.Тези новини ги пускайте в САЩ

3

MaйMyнaтa

преди 4 години

И эатова са виновни автомобилите, диэеловите нали, учени...на далаверата

2

тези глупости ги

преди 4 години

слушам от 1980 !!!единственото което се промени с климата за 40 години е че евреите ни въведоха еко-данъци

1

Анонимен

преди 4 години

А престанете с идиотщините за затоплизма.Не виждате ли,че зъзнем от студ в средата на май?И това ни очаква в близките поне 50 години,защото активността на магнитното поле на Слънцето е ниска.Идват невиждани студове от стотици години,затоплистите ни плашат с глобално затопляне.