18

Анонимен

преди 4 години

Много пари се раздават преди избори , пари се раздават ,ДА но проблемите не се решават и все по дълбоко в блатото затъваме . Управляващите нямат капацитет и това се доказа в времето68288

17

Анонимен

преди 4 години

Кабинета "Тиква-3" харчи ,като за световно.Усетиха се накрая ,че ще ядат дървото.Агонията на шайкаджиите е пълна.

16

хи-хи-хи

преди 4 години

Сега е момента.Искай народе!Искай! Тиквата ще дава ,защото така и така е пътник.А в затвора пари няма да му трябват.Пък и той открадна предостатъчно.

15

Анонимен

преди 4 години

Знае Бойкооо, знае как се тушира напрежение. Айдееее матрял, сега му е време да искаш.

14

Анонимен

преди 4 години

Поредният ипон. Отдавна бандата хвана цаката на такива протестиращи - огъни се за да се отървеш от тях, т.е. бръкни в касичката и раздай благоденствие и щастие. Слушах Ананиев по радиото - изреждаше човекът кому, колко ще се раздаде, за да се "тушира" напрежениетоВместо реформи туширане.

13

Анонимен

преди 4 години

Абе тия 500 млн. дето ги говореше Цвъки в началото на годината за к'во са? За саниране и реконструиране ли?

12

Анонимен

преди 4 години

Въпросът се реши както винаги по мутренски. Като не можеш да му затвориш устата с бухалката - купи го.Такава групировката, такъв главатарят й, такива и действията им.

11

СЕТИЛА СА МАРА

преди 4 години

ДА СА ПОБАРА - ЗА 3-ТЕ МИЛИОНА ЛЕВА СТАВА ВЪПРОС...

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимене са ти па 3 000 000 за децата стигат, че трябват и 8-10 милиона за мюфтийството

9

Анонимен

преди 4 години

Изливаме в гевгира още 3 милиона, да спрът протестите, но иначе проблемите си остават, щото толкова можем сподели Бибко

8

Kuala

преди 4 години

Хубава новина, грижат се за народа. Ама нещо май си мисля че и сега е пълно с болници. А децата с всяка измината година намаляват. После нещо си спомням че например при Симеон Сакскобурготски щеше да се строи детска болница, но после се изясни че е прекалено очевадно нагласена. Нещо май някои хора се гласят да лапат нови пари.

7

Анонимен

преди 4 години

Това са парите на Народа и никой не ги отпуска от тяхно име - с чужда пита помен !Cливо, да не би кабинета да са го избрали отвън?Народа избира парламент, който представлява неговите интереси. А парламент дава мандат на правителството. Мноууу сте кyxи!

6

пълна лудница

преди 4 години

ГЕРБ с в паника и използват парите на народа за изборна пропаганда,това е позор.

5

Анонимен

преди 4 години

Само 3 мил.ли отпускате за лечение на българските деца?!А колко милиона заделяте за издръжката на ромските деца,безкрайните помощи на ***,които не искат да работят,а само пушат,пият, крадат и живеят на наш гръб?

4

Анонимен

преди 4 години

Рев рев на гладни *** :))) голям кеф

3

вбесена

преди 4 години

кабинета отпусна ??? Моля ???Това се полага по право и по закон на българския Данъкоплатец ! До сега къде беше кабинета ? Това са парите на Народа и никой не ги отпуска от тяхно име - с чужда пита помен !

2

Анонимен

преди 4 години

Този ГЕРБав кабинет нали няма да вземе тези 3 млн. лв. за педиатричната болница от 2-та млрд, заделени за таралясниците? Ще ги приспадне от други важни за народа пера от бюджета или най вероятно ще ги избие с увеличаване на цените на стоките.Какво да се радваме? мутра кога е давала?

1

Защо

преди 4 години

Ето това се казва предизборна пропаганда в полза на ГЕРБ,проблеми който можеха да се решат преди старта на предизборната надпревара сега се уж решават!?раздават се пари от лидера на ГЕРБ!