27

руски характер

преди 4 години

До русофоб- за 5 минути ставаш приятел с руснака в кръчмата.-след 5 минути руснака те кани у дома си на гости-след 5 минути идва КГБ по донесение на съседа!.....................ВНИМАВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!

26

Анонимен

преди 4 години

До русофобИ през соца всеки чужденец стъпил на руска земя беше диверсант-шпионин.......Рускиня женена за българин я изключваха от ленинския комсомол - ВЛКМС...

25

русофоб

преди 4 години

До русофилЗащото сме *** и нашата Родина е СССР и черно море е руско езеро!

24

бедна българио!

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРЧервените мутри превзеха всичко!

23

Анонимен

преди 4 години

До морскиТози, който през лятото не краде, зимата няма да яде!

22

БЪЛГАРЕЙШАНИ

преди 4 години

До русофилТака ни наричаха персонала в хотелите и ресторантите!!!!Интересуваше ги западната валута а съветския турист беше номер едно политически!

21

Юнга

преди 4 години

До морскиДосега имаше хляб за нас, обаче скоро ще ядем бaхура !

20

русофил

преди 4 години

Българите на черноморието не са добре дошли

19

гларус

преди 4 години

Бедняци хич да не ми идват само богаташи

18

морски

преди 4 години

Хаиде пиленца на море стига сте кътали парички и ние хляб ядеме

17

море и мъка

преди 4 години

До гларусКолко запознанства и женитби на селянчета с чужденки!Колко любов пламваше и сексуални желания у стари и млади!

16

Бог дал-Бог взел

преди 4 години

До това е краяНа стара слава строим на морето хотели и ресторанти!

15

това е края

преди 4 години

До маркиз Дьо ла ПанкурСамо от любопитството към соца и евтенията привличаше чуждите туристи!*** ще го направи руско езеро!

14

гларус

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРЩом настъпи месец Май и дойде първия турист - сезона е започнал!

13

маркиз Дьо ла Панкур

преди 4 години

Г-н"варненец", научи малко гръцки или италиански ( лесни са ) и ще бъдеш щастлив !Турски не ти трябва - по турските курорти знаят български!Много сори , ама бизнесът ти УМРЕ - у нашия квартал и *** същите бетонни мастодонти , ама са мно-о-о-го по-евтини. Трябва да си мръднал в главата ,за да смениш един бетон с друг , и то срещу пари ! За консистенцията на морската вода да не говорим ...

12

Анонимен

преди 4 години

А кой ще се излъже да почива на в България на Черно море? Хората отдавна разбраха, че ако искат нормална почивка, трябва да си намерят подходящо мсято извън България.

11

Анонимен

преди 4 години

Седя в момента на една пейка край морето, пия кафе и пуша цигара, съзерцавам го и се чудя кой харчи пари за това да идва на море, още повече да си купува апартамент. От две години, дори не съм стъпвал на пясъка, какво остава да вляза в тази *** вода ... имам си баня, стига ми!

10

Waffen SS

преди 4 години

""Отваряй прозорците на на панелния кло3ет да става течение си трай""Грешка,имаме и такъв,но хубаво ремонтиран и го даваме под наем.Живеем в апартамент в Яворов /Ленин/ останал от родителите ми, а апартамета в Изток останал от родителите на съпругата ми също даваме под наем,на по-състоятелни наематели/Изток го налазиха герберисти,особенно по ул.Латинка /.Другите два са ни в Гео Милев и един от баба ми до Докторската градина ,но него го делим

9

Ценко

преди 4 години

Добре че живея близо до морето само на 115км от Варна.Ходя си в събота сутрин,прибирам се вечер и в неделя същото го правя.Излиза ми около 60 лв.за бензин плюс обяд в някой ресторант,абе общо до 100лв.с екстрите за два дни.Доволен съм.

8

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Сезона започна с незапомнено бедни туристи.Ще завърши със същите скъсаняци !