82

Анонимен

преди 4 години

Китай бачкат яко, а САЩ печатат доларе и се гърмят в див запад.

81

РЕАЛНОСТТА

преди 4 години

ДЕМОКПАЦИЯТА САЩ, където искат да осъдят доживот журналиста Джулиан Асандж само защото разкри истината - разкри мейлите на вещицата грозна Хилъри. В еврейските медии Сащ са представяни като високоморални кръстоносци за демокрация и свобода, но реално в Ирак избиха 1 милион цивилни и измъчваха невинни хора. На една снимка някакъв кравар развеждаше гол иракчанин на каишка, друг уринирaше върху тях. Американците са демони и рижи псeта.

80

Анонимен

преди 4 години

'Ба си, пак се оказахме между шамарите!Не си е работа да живееш на кръстопът!

79

Анонимен

преди 4 години

Като да е прав Юнкер, че Европа е загубила либидото си.

78

Анонимен

преди 4 години

Европа може да оцелее само ако се отскубне от американците и сключи стратегически съюз с Русия и Китай. За България важи същото. Питайте Мексико колко благоденства и колко добре се чувства с обща граница с "най-демократичните". Китай е бъдещето

77

евро-жендери

преди 4 години

и навници, погрижете се за милите африканци, ислямисти, дайте всичките си пари на комунистите от Китай, защото не произвеждате нищо, защото и за Планетата се грижите, в никакъв случай не се грижете за собствените си деца, семейства, нация, раса и територия, защото това е расизъм и колониална репресия! За това мъдрите са казали - ако сам не си помогнеш и господ няма да ти помогне. ЕС ви води към самоубийството на цял контитент. Китай ви се смее и с умивка гледа простотията Ви и липсата на реакция

76

Анонимен

преди 4 години

Сатаната в оригиналния Танах е ангел изпратен от Бог да изпита благочестието на правоверните.Грешниците ги е страх от Сатаната.Акцентът пада върху благочестието. В Петокнижието има 10 заповеди написани на достъпен език.Колко благочестиви хора да са останали в евроатлантическата общност?!

75

Анонимен

преди 4 години

До до 88ЕС ще се оправи и без вас, нагли кравари. Няма да ни липсвате.

74

РЕАЛНОСТТА

преди 4 години

До Анонимен 87Не искам зелена карта и не искам да имам нищо общо със СEПТИЧНАТА ЯМА Сащ. АЗ СЪМ ЕВРОПЕЕЦ. Краварите да се пръждoсват от тук, НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ.

73

Анонимен

преди 4 години

Какво ме интересува Европа като изчезва България?

72

РЕАЛНОСТТА

преди 4 години

До до 81Ако ще си говорим за сатанински режими, в Сащ всичко се следи и подслушва, ако напишеш нещо антиамериканско е НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНО да се озовеш в гуантанамо, където денонощно изтезават хора без съд и присъда. Истински ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ. Сащ са най-полицейската държава. До средата на 20в. черните са били със статут на РОБИ. Имали са право да се возят на автобуси само на най-задната седалка.Откраднали земите на индианците и ги натъпкали в резервати като животни, но иначе били демокрация.СМЯХ!

71

Анонимен

преди 4 години

Умните работят в Сингапур, пич.

70

до 87

преди 4 години

още по-добре да стават доброволци в Лагерите в Китай, нали толкова обичат Китай и искат като Колонизира Европа, Лагерите да се върнат и при нас. ЕС няма армания, няма военна техника, няма концепция за граници и национална сигурност, Китай е нищо повече от Заплаха. Освен това Брюксел Ни продаде - всички най-големи и стратегически пристанища на Европа са вече собственост на Китайската Комунистическа Партия. Но офциъте забравиха, че Меркел е ръководител на Сталиниското движение на Изт.Германия.

69

Анонимен

преди 4 години

Много обичаме Русия и Китай а имигрираме на запад и чакаме и се молин на господ за зелена карта за САЩ.Ставаме заварчици с мисълта един ден да отидем във Австралия . Бъдете последователи,имигрирайте в Русия или във Китай,Венецуела,Куба,Северна Корея,Иран,не плюйте на авторитета си,пращайте децата си да учат в Москва

68

Анонимен

преди 4 години

Запада няма как да разбере Изтока, поради фундаментални различия в мирогледа и господарската надменност на елитите си. Новата финансова система след ВСВ, бе обезпечена и с китайско злато. Китайците обаче намериха проблема в консуматорската система, успешно завихрена от запада толкоз години. Единствения изход е Нова световна война. След ВСВ, Германия бе мотора, но днес няма кой да работи толкоз и да консумира нищожно. В Европа мътят водата, Русия я оставиха, а Китай се въоръжава. май ще е ЕС

67

до 81

преди 4 години

ами пиши се доброволен за трудово-превъзпитателен Лагер в Китай, тогава Гуантанамо ще ти се види 5 звезден хотел, най-обичам такива наивни като тебе, затова още от времето на Ленин ги наричат "полезни ***", никой нормален човек не може да защитава най-демоничната система раждала се някога на тази планета - китайският комунизъм! Свободата няма цена!!

66

Анонимен

преди 4 години

До 80:знаеш ли защо не ми пука?Нямам деца, не съм оставила материал за юркане.Знаеш ли какво?Канибалите ще изядат и евреите, но след последния юдей на този свят ще има достатъчно китайци.Т.е.няма.да съществува mix-расата, просто ще оцелеят най-добрите.Ествствен отбор, Аврааме!

65

еврожендерска Европа

преди 4 години

Доналд, мачкай Комунистите с теб сме, цял свят те Обича само фалшивите медии на заплата от комунистите в Пекин и васалите на Пекин в Брюксел плият по тебе!!

64

РЕАЛНОСТТА

преди 4 години

До до 76Oвчи, няма друга държава в историята участвала в толкова много войни като сащ. Ръцете на господарите ти са oцапани в кръв... крякай си каквото щеш, кармата ще ги застигне. Няма как нормален човек да симпатизира на хора, които искат да съсипят света, налагат мита на ЕС и Китай, санкции на Русия, заплашват Иран и Северна Корея с ядрен холокост, Венецуела с преврат, мачкат Мексико, Канада, Япония, Германия, Франция от позицията на силния и т.н. ВСИЧКО ЩЕ ИМ СЕ ВРЪЩА.

63

до реалноссста

преди 4 години

много си се разпенявил, като пратеник на ЦК в предприятие на политическа учебна година.