102

Анонимен

преди 4 години

Вие този свят харесвате ли го, че ви страх да не се промени ?

101

българина

преди 4 години

напротив, ще го подреди сащ срещу света както е от 100г но го криеха, сега краварския г ъ з лъсна, дано се и затрие

100

Анонимен

преди 4 години

Късно е Тромпетчооо, свърши сЪ с промишленоста в САЩ!!!! Връщане назад - няма!Първо - не останаха заводи и предприятия, всички са закрити, при това отдавнаВторо - не останаха тех. професионални бачкаториТрето- няма мераклии да бачкат за по 1800$$$ на месец.Ако китайозите не се огънат на натиска, след година Тромпета сам ще свали митата, и той го знае като бизнесмен!

99

Тарикат

преди 4 години

Патокът затяга митата, ама година преди това си направи път на фирмата си, да има пазар в Китай! Типично по негов стил- първо да си уреди собствените работи, и после да забие нож в гърба на другият! Да кажат колко пъти е правил подли номера на съдружници в строителството си! В добавка- училището под неговото ръководство, което е работело няколко години без нужните документи, и едва миналата година се разбра, че е лъгал хората с тези дипломи, които за нищо не стават!

98

Ам.Рамбо

преди 4 години

проблема за света е Сашко,няма Сашко,няма проблеми.От това по ясно,няма

97

А ние накъде?

преди 4 години

Когато световни икономически сили се надцакват, къде ще ходим ние с гайдите. Надяваме се на китайски инвестиции, например за строителството на АЕЦ "Белене". Предният път го спря Хилари Клинтън, а сега може да го спре Доналд Тръмп. А ние все от губещата страна.

96

Анонимен

преди 4 години

Военната сила на Русия и икономическата сила на Китай са непобедими. Сори, САЩ, ще трябва да работите, вместо да крадете. Работенето ще доведе до глад и бунтове сред работническата класа в САЩ.

95

Щерю

преди 4 години

"крие риск да разпокъса света" - то пък един свят...

94

Анонимен

преди 4 години

Аз съм с Китай. Мразя военнолюбивата кравария

93

Анонимен

преди 4 години

"Защитаваме българските, европейските"Българските и европейските ценности не се припокриват.Още по-малко се припокриват БЛЕДОЛИКИТЕ и нашите ценности. Белия човек не е идентичен със западналия нагло-сакс, който е ограбил и убил който където свари. Същият този е прекроил света за своя изгода и е причинил безбройни беди на цели континенти. Никой не иска да е в кюпа с шай.ка убийци, чието време изтича.

92

Анонимен

преди 4 години

КРАЙНО ВРЕМЕ Е СВЕТЪТ ДА ЗАСТАНЕ ЗАД РУССИЯ И КИТАЙ И ДА И ИЗРИНЕМ ТАЗИ ГНОЙНА ЯЗВА ОТ ПЛАНЕТАТА-КАШЕРНАТА КЛОАКА САЩ

91

Анонимен

преди 4 години

"Запада е със САЩ китай не изповядва западните ценности"Да, не изповядва педофилията, кръвосмешенията, дрогата за свободно разпространение /Опиумните войни още ги помнят/, гей-парадите, правата на всеки креслив нарцистичен дефектоид, а исляма директно го застрелва на собствена територия, ако почне много да фърка.Как да не ги уважаваш.

90

Анонимен

преди 4 години

Дали е Китай, няма значение - и Уганда е по-добър полюс от САЩ

89

Анонимен

преди 4 години

Китай е номер едно. Обичам Китай и обожавам красивите китайки.

88

до 106 факт

преди 4 години

Брюксел Продаде Европа отдавна на Китай, фактите са:1. 10-те най-големи офис-бизнес сгради в Лондон: собственост на Китайски държавни инвестиционни фондове, т.е. на Комунистите в Пекин2. 3-те най-големи пристанища в Европа, включително Ротердам до 1970 година, най-голямото пристанище в Света - виж точка 1 за собственост3. Гражданите за Европейско Развитие подготвят продажба на Летище София и АЕЦ Белене на Пекин, вече продадоха Летище Пловдиви т.н. та Китай отдавна Колонизира Европа...

87

Факт!

преди 4 години

Запада е със САЩ китай не изповядва западните ценности.Нито Франция нито Германия нито Великобритания ще изоставят САЩ за сметка на комунистическия китай.Та това е смешно моля пияни за.убеняци да не пишат врели некипели!

86

SS

преди 4 години

Кога ще се затрие този свят?Ядрена война ли ще стане,метереорит ли ще падне,глобалното затопляне,но така не може да продължава.Свят на тотална бедност,и шепа свръхбогати.Да идва АПОКАЛИПСИСА.

85

Анонимен

преди 4 години

Ислямът е много удобен кавър на юдеизма не, че християнството не е.Да си представим какво щеше да се случи със света без религиите на Авраам?.?.?Ами пролетарии от всички страни обединете се!

84

Пешо

преди 4 години

Цената ще я платят овехтелите американци и американските корпорации. Китай ще се огледа и ще насочи бизнеса си към Русия и ЕС.Bye bye USA.

83

Анонимен

преди 4 години

".Няма нищо по добро за човека от либерализация и омешване на расите,така ще се издигнем като земляни,се неща които не разбирате"Ние го знаем точно кой е Човека. И не е като да не разбираме.Така че си скрий дебелоокия елитаризъм, вони от далеч.