26

НЕКАДЪРНИК

преди 4 години

И НА ТОЗИ МУ ВИКАТ ЛОВДЖИЯ.ДОРИ ТАКИВА НЕПОДИЖНИ ЦЕЛИ НЕ ГИ Е ДОБРЕ УЛУЧИЛПОЗОР !

25

Зоро

преди 4 години

А КРАСИ АВРАМОВ , КАКВО ЩЕ КАЖЕ ПО ВЪПРОСА С ИЗДИРВАНЕТО НА "ЗАЕКА"?

24

неразбрах

преди 4 години

64-годишен от Тъпоклово застрелял съседа си за избягал заек от Костенец

23

Анонимен

преди 4 години

Горките мъже и жени. Горките деца. Горките ние. Докара ни СВЕТЪТ около нас, Животът, който живеем - до лудостта да се изтребваме от егоизъм.Без любов и уважение към другия е така - разруха и смърт!

22

Анонимен

преди 4 години

За този в Костенец забравете - минаха 4 дни, той вече има брада. Милицията няма как да направи повече. А omnagъkът явно е подготвял грижливо гнусното си дело. Подготвил се е. За разлика от тези, които трябва да го хванат!

21

Влюбена

преди 4 години

Бойко Борисов е много красив и сексапилен!Хубава кръгла. Лъскава глава има широки рамене,супер е !Мното го изкам!Аз съм на 60 години 146 см,нямам зъб ама съм дебела с черен мустак-много не личи,Чакам та да *** обладойш и брак изкам и три бебита,ша ги раним с мас

20

Заподозрян

преди 4 години

мъж над 40 годишен се издирва...Издирват го разни барети. Подготвени, обучени, ранно пенсиониращи се с много заплати при напускане, не плащащи осигуровки и с големи отпуски. Същите на демонстрации пред публика показват колко са добри и велики. Да, ама един обикновен престъпник ги направи луди. Оправдават се, че бил специалист по криенето още от малък!? Ами ако това бяха обучени млади терористи? Не ми се мисли. Може би, ако имаше достойнство г-н министъра на МВР трябваше да си подаде оставката!

19

Какви са версиите?

преди 4 години

Версията е само една: за всичко са виновни Путин, Русия и 45 години социализъм при Тодор Живков. А демокрацията е най-добрата система, но българите са прости и не могат да я прилагат.

18

Анонимен

преди 4 години

Тъпитее жени докараха света до лудост. На всякъде виждаме ..жени оставили мъже ..семейство. .И скочили в краката на друг.Явно арабите са прави ..Само тоягата ги държи където им е мястото :) Комплексаркии.Колкото и са мъчете..никога няма да бъдете по-висша форма от мъжа. Просто неможе генетично.

17

Българска работа

преди 4 години

Ако убиецът НЕ бъде "хванат" до няколко дни ..... Съвсем "случайно" ще се окаже , че извършителя на престъпленията ... И в двата случая ... Ще бъде ... лицето Северин Красимиров от Русе. Защото Той , разбира се , веднага ще си ... "признае" ... престъпните деяния ... Писмено !!! ( Макар че НЕ може да пише ... ) ... Ще бъдат намерени негови "отпечатъци" и мобилния му телефон със "селфита" от мястото на Местопрестъплението !!! ...... :) ;) :)

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3БОЛИ ГО ТОВА ТАКЪВ ЗА С О Р О С К А ТА ВИ ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ. ГЪРМИ ЖЕНАТА,И СЕ УБИВА,ЩЕ ГО ХВАНЕТЕ ЗА ТОВА С ВАШАТА ИК.

15

Анонимен

преди 4 години

До Коце кметаМного добър сарказъм ама и медийте правят услуга на този и го информират по всички налични канали.Това вече е ЦИРКА!

14

Коце кмета

преди 4 години

Не го намират, щото нямал мобилен телефон? Учтиво молим убиеца да си купи джипиес, и да си прати координатите в писмо. Инак органите ще увиснат...

13

Анонимен

преди 4 години

какъв партизанин, партизанина е друг случай. тоя се е самоубил с пушката.

12

Анонимен

преди 4 години

Откак им вдигнаха заплатите неси мърдат тръt,кytе от колите.Никой неготърси.Може да стоят до къщата му денем с отегчение и нощем са си вкъщи.Чакат някой,болен за слава да прошепне нещо.До тогава с години нямада го хванат и забвение.

11

Анонимен

преди 4 години

Досега не съм срещал ловджия, който да е със сичкия си. Сички са болни на тема да изглеждат страшни, да се бият в гърдите, да викат на висок глас и да сучат пмустаци. Или сумтят и гледат изпод вежди. Абе седи си на Г3, пий си бирата и не се прай! И после защо жена му му бега по тъча....

10

Анонимен

преди 4 години

Версията би следвало да е само една за всеки, имащ поне малко пипе - ДИВ ИЗТОК. Няма държава, законите се прилагат с пълна строгост само спрямо обикновените работещи и хранещи семейства хора. Няма контрол, няма ред, МВР тумбаците не слизат от патрулките да подохят и метър по "следствено-оперативна дейност", политическия плурализъм е тотална химера, защото всичко живо е ДС.Логиката е следната: всички са бандити, значи и аз трябва да въртя схеми, да не остана по-назад. Готови сме за анексиране.

9

Крумов

преди 4 години

Не само брада, но вероятно си е пуснал и коса и мустаци и е станал не разпознаем и неоткриваем. А пък ако си е сложил и шапка невидимка ,край- него търсете повече,той сам ще се появи някога.

8

Анонимен

преди 4 години

до 3Сигурно тези хора, ако бяха въоръжени с Истанбулската конвенция щяха да са по куршумоустойчиви.Нъл тъй, джендаре?

7

Анонимен

преди 4 години

Нещо за Ким?